Doğru söylüyorsunuz. Genele bir itirazım da yok ama bu yıl için söylüyorum.... Geçen sezona kadar şu ya da bu nedenle, yine kendimiz tarafından yaratılmış bunca kaos sonrasında, bu yıl yeniden yaratılmış, adeta küllerinden yeniden doğan takımız için finali oynamak bile bir başarıdır. Finali kazanırsak, bu pasta kreması üzerinde çilek olur. Her gerçek Galatasaraylı gibi, gönlümden geçen de budur. Hem lig hem Avrupa'da ayakta alkışlanacak mücadele esastır. Sürekli bunu vurgulamaktayım.Tarih finalist olan takımları değil,KUPA kazanan takımları yazar.
Galatasaray için ikinci olmak bir başarısızlıktır.
Galatasaray'ın hedefi CEV şampiyonlar ligini kazanmak olmalıdır.
Sen yine niye geldin?Tarih finalist olan takımları değil,KUPA kazanan takımları yazar.
Galatasaray için ikinci olmak bir başarısızlıktır.
Galatasaray'ın hedefi CEV şampiyonlar ligini kazanmak olmalıdır.
Ben de sizin gibi düşünüyorum.Doğru söylüyorsunuz. Genele bir itirazım da yok ama bu yıl için söylüyorum.... Geçen sezona kadar şu ya da bu nedenle, yine kendimiz tarafından yaratılmış bunca kaos sonrasında, bu yıl yeniden yaratılmış, adeta küllerinden yeniden doğan takımız için finali oynamak bile bir başarıdır. Finali kazanırsak, bu pasta kreması üzerinde çilek olur. Her gerçek Galatasaraylı gibi, gönlümden geçen de budur. Hem lig hem Avrupa'da ayakta alkışlanacak mücadele esastır. Sürekli bunu vurgulamaktayım.
Bir grup arkadaşın aksine, bunun bir süreç olduğunu sürekli söyleyip durdum ve bu sürecin başlangıcının bu yıl olduğunu düşünüyorum. Hedeflerine ulaşmada her yıl üzerine koyarak yükselecek ve kazanmayı alışkanlık haline getirecek takımımız için, saygınlığı ölçüsünde önümüzdeki yıllar için yapılması planlanan transferlerin de önü açılmış olacak. Mevcut noktadan geriye gidişi, hiçbir yönetim hiçbir şekilde açıklayamaz, aksi olması durumda camia kafalarına çöker. Bu nedenle geriye gidiş opsiyonunu tamamen siliyorum.
Takımımız şu an gayet iyi gidiyor. Hiçbir maç, oynanmadan kazanılmaz ve tabii ki sonuna kadar ciddiyet ve disiplini elden bırakmamak lazım. Bununla birlikte, kısa bir süre sonra gidişata da bakarak, önümüzdeki yılın yeni ve daha güçlü geniş kadro planlamasına da başlanacağını umuyorum. Bu çerçevede de kadromuzdaki bazı oyuncularımızla yakın bir gelecekte yeni ön anlaşma yapılmasını da diliyor, umuyorum. Nihai hedef, tabii ki şampiyonluk kupalarıdır. Galatasarayımıza yakışan da budur.
Konuya iki noktadan bakarsak,Son 5 yıl vurgusunun İlkin'in Galatasaray anlatımları tarafından anında çürütülebilecek, tehlikeli bir ezbere doğru evrildiğini gözlemleyerek yazdım. Yoksa kritik kavram kazanmaksa evet kadın voleybolda kazanmayı deneyimleyemedik; aksine yapı, sistem ve organizasyon anlatımları yapılıyorsa Şampiyonlar Ligi'nde 2 kez yarı final ve CEV Cup'ta 3 kez final oynamışken bu bağlamda yabana atılabilmemiz söz konusu olamaz. Ben ilk bölümü geçerli buluyorum.
Santorini'den rakibimiz dün Burhan Felek'te ilk idmanı öncesi saha içinde baya bir bekledi. 5 setlik maç kendilerinin zamanından eksiltse de İstanbul'un tadını çıkarmaya kararlılar belli ki, takvim yorumları bu çıkarımı destekliyor.
Dediğimiz şeyi yaparak başladı hoca oyuncu moralleri için önemliydi bu maçta oynamaları.Kalandadze ve Ayçin ile başlar umarım bu maça hoca form da kalmaları önemli gelecek haftalar önemli katkıları olacaktır.