Kağıt uzerinde Mehmet Bey ama aslen arka planda Ali Yüce destekli...Bu transferleri cibara yapmadı mı
Kağıt uzerinde Mehmet Bey ama aslen arka planda Ali Yüce destekli...Bu transferleri cibara yapmadı mı
Smaçörle ilgili gelişme var mı?Timmerman ve Bongaerts Hollanda milli takımı geniş kadrosuna davet edilmiş.
Kim neyi eleştiriyor? Aleksia'yı beğenmeyecek şımarıklık nerden nasıl geliyor anlamıyorum.Alexia transferi çok eleştiriliyor ama senin başından beri transfer edilmesi gereken bir oyuncu olduğunu söylemiştim.Alexia as oynarken neler yapabildiğini zaten senelerdir bize gösteriyor. Ama yedek oynadığı her sezonda bir okadar kötü oynuyo Alexia yedek olma psikolojisini yönetemiyor bu çok net. Vakıfın oynadığı 3. olma mücadelesinde iki maçta da Vakıfbank’ın en skorer oyuncusuydu blok ve servis de çok üst düzey katkı verdi. Alexia’nın halla Alexia olduğunu as oynadığı bu iki maçta gösterdi.
Beğenememek için Vakıf ve Eczacı ayarında olmalıyız.Kim neyi eleştiriyor? Aleksia'yı beğenmeyecek şımarıklık nerden nasıl geliyor anlamıyorum.