Siz nerden bu kadar eminsiniz çağdaş bey maaşını siz mi veriyorsunuz 2,5 değil ama yaklaşık 2 alacaktır yeni sezondaBoskovic 1.3 milyon euro alıyor. 2.5 alıyor diye yanlış bilgi vermeyin. Sponsor, milli takım falan kulübünü ilgilendirmez.
Siz nerden bu kadar eminsiniz çağdaş bey maaşını siz mi veriyorsunuz 2,5 değil ama yaklaşık 2 alacaktır yeni sezondaBoskovic 1.3 milyon euro alıyor. 2.5 alıyor diye yanlış bilgi vermeyin. Sponsor, milli takım falan kulübünü ilgilendirmez.
Bir kısmını ben veriyorum.Siz nerden bu kadar eminsiniz çağdaş bey maaşını siz mi veriyorsunuz 2,5 değil ama yaklaşık 2 alacaktır yeni sezonda
1.3 bu sezon alıyor ama opsiyonlu ya sözleşmesi uzarsa zamlanacak en az 1.5 olur diye dedim önümüzdeki sezon için konuştuk ya. Sponsor milli takım zaten kulübü ilgilendirmez kulüp adına değil boskovic maaşı için konuşuyoruz en çok kazanan oyuncu yazdım zaten en çok maaş geren kulüp yazmadım.Kulüp olarak da konuşsak 1.3 değil 1.4 alıyor ve asla 1.4 de kalmıyor bu sezon bile bonus prim başarı parası o bu en az 1.6 almıştır sadece kulüpten dediğim gibi opsiyonu uzatılmıştır bile önümüzde sezon daha çok alacak.Boskovic 1.3 milyon euro alıyor. 2.5 alıyor diye yanlış bilgi vermeyin. Sponsor, milli takım falan kulübünü ilgilendirmez.
Yüksek derken bu sene'den bahsediyordur.Haluk yürekli Galatasaray’ın seneye kadın voleybola yüksek yatırım yapacağını söylemiş. Acaba gelecek sezon için mi denmiş yoksa 2025-26 sezonu için mi? Gelecek sezona yüksek yatırım denmiyordur umarım
Haluk yürekli Galatasaray’ın seneye kadın voleybola yüksek yatırım yapacağını söylemiş. Acaba gelecek sezon için mi denmiş yoksa 2025-26 sezonu için mi? Gelecek sezona yüksek yatırım denmiyordur umarım