Rezillik şu takıma evimizde 2 set vermeyi geç 1 set bile vermek rezalet! İyi servis yok iyi manşet yok blok yok hücum yok voleybola dair hiçbir şey yok.
Keşke ciddiye almadığınız şeyler için satırlarca yazı yazmasanız. Hiç açıklama işine de giremem boş çünkü size mi oturup anlatacağım doğruları? Ben anlatırım da siz anlamazsınız o yüzden yormayacağım kendimi. Ayrıca size bi tavsiye yorumları birbirine karıştırmayın ben Bahçelievler maçı için blok yok o yok şu yok yazmadım orta blok yapamıyor pç sayı bulamıyor yazdım. Ve beni rahat bırakın ben size karışmıyorum siz de bana karışmayın. Sizin beni üzebileceğiniz bi nokta yok gerçekler ortada zaten. Gs pçsinin skor üretmekte zorlandığı açık timmermanın ligin en kötü blokçularından biri olduğu da isterseniz sezon geneli istatistiklerine bakarsanız görürsünüz. Bahçelievler maçı için satırlarca analiz kasmaya gerek de yok. Bence voleybol istatistikler üzerinden ezbere yorumlanmayacak kadar çok ayrıntı içerir. İlla istatistik istiyorsanız size bi bilgi; eline timmerman ligde en çok blok yapan 20 oyuncu arasından bulunmuyor bu benim için çok anlam ifade etmiyor ama siz seversiniz işinize yarar
Bu kez silmene karşın, Olympiacos maçı sonrası ifadeni de aynen kopyalıyorum.
"Rezillik şu takıma evimizde 2 set vermeyi geç 1 set bile vermek rezalet! İyi servis yok iyi manşet yok blok yok hücum yok voleybola dair hiçbir şey yok." Perşembe saat 20.56
Bu da dün 13.50'deki paylaşım
Eline timmerman blok nedir bilmiyor herhalde öylesine zıplıyor etkisiz eleman gibi file üstünde. Orta oyuncuların blok yapamaması kabul edilemez. Zaten bizim takımın sorunu bu. Pasör çaprazı sayı almakta zorlanır orta oyuncu blok yapmakta smaçörler ne servis karşılar ne hücum eder libero servis karşılayamaz… rezillik
Ne olur ne olmaz, bunu da kopyalıyorum;
"Eline timmerman blok nedir bilmiyor herhalde öylesine zıplıyor etkisiz eleman gibi file üstünde. Orta oyuncuların blok yapamaması kabul edilemez. Zaten bizim takımın sorunu bu. Pasör çaprazı sayı almakta zorlanır orta oyuncu blok yapmakta smaçörler ne servis karşılar ne hücum eder libero servis karşılayamaz… rezillik"
Bu senin hem Olympiacos hem de Bahçelievler maçı sonrası kendini yeniden trollediğin bir başka durum. Sana gerçekten üzülüyorum. Tıpkı bana yanıt verebilmek telaşı ile Sarı Kanarya olduğunu, kendi kendine ifşa etmiş olduğun ve sonrasında inkar ederek, neredeyse kendi sildiğin paylaşımı admin üzerine atmaya çalıştığın gibi.
Ben kime neyi anlatıyorum. Kendi yazdıklarının ve savunduklarının arkasında bile duramayan zavallı. Bir de skor üretmekte zorlandığını iddia ettiğin Alexia'ya laf söylemeye kalkıyorsun. Bak Gizem yada her ne isen; Senin refereans verdiğin veri tabanından gidersen Alexia, ligin en iyi 3. skoreri, ligin en iyi 6. skorer hücumcusu, ligin en iyi 7 skorer blokçusu, ligin en skorer 2. servisçisi. Sana daha ne diyeyim. Sürekli yerden yere vurmaya kalktığınız Alexia'nın veri tabanındaki pozisyonları bu. Dünkü maçta da 20 sayı, %49 hücum ve %39 ile hücum etmiş. Diğerlerinin sıralamadaki yerine bak ve öylece konuş.
Timmerman'a gelince, 20 sıradaki ile arasında 3 blok sayısı var, yani 1 veya 2 maçta değişebilecek istatistikler ama daha da önemlisi, an itibarı ile hücum istatistikleri başarı yüzdesi olarak Yasemin'den daha yüksek. Timmerman %56 hücum ve %43 verimlilikle 85 sayı kazandırırken, Yasemin %50 hücum ve %36 etkinlik ile 92 sayı kazandırmış. Yani Timmerman, Yasemin'e göre, daha az sayı almasına rağmen, hücum ve etkinlik olarak daha başarılı ve özellikle tek ayak hücumlarında, ortaya göre çok daha etkili ve birbirlerini tamamlıyorlar. Ayrıca Timmerman'ın oynadığı maç sayısı (13) Yasemin'e göre 4 maç eksik... ve sen bunu argüman olarak kullanmaya kalkıyorsun ve hiç sıkılmadan da ilk 20'de yok diye gülücük atıyorsun. Hadi canım başka kapıya... Voleybol oynamış bir istatistikçi'ye akıl ve bilgi verme çabana gülüyorum.... Önce söylediklerinin arkasında dur. 'Bizim takımın sorunu bu' diyerek yaratmaya çalıştığın algı da artık gülünç oldu. Kabul et. Sizin takım Fenerbahçe. Hiçbir Galatasaraylı, maç eksiği olan Timmerman ilk 20'de yok diye gülücük de atmaz. Bu kaçıncı kendi kendini deşifre etmek?
Son olarak Olympiacos maçı ile ilgili olarak, çoğu troller, Olympiacos için köy takımı yorumu yapmış. bilmeyenler için yazayım. Herkesçe malum ki Yunan ligi ile Türkiye ligi arasında bir kalibre farkı var. Buna rağmen Olympiacos, tıpkı bizim gibi belli yıldan sonra (2017-18) bir düşüş yaşamış. O yıl içerisinde, Challenge dahil, Yunanistandaki tüm şampiyonlukları (kupa ve lig) kazanmış, sonraki yıllarda belli düşüş yaşamış olmasına rağmen ligde neredeyse 2.likten aşağıya inmemiş, CEV Cup ve Challenge Cup'da 5. almış bir takım yani onlar da bizdeki GS, FB, BJK gibi bir camia takımı ve bu alana iyi yatırım yapıyorlar. Yani bir köy takımı değil ve bu takımı, özellikle Yunanistan'da 3-0 yenmiş olmak bile çok güzel bir başarı. Evimizdeki maçta, tabii ki bir rahatlama oldu. Özellikle de ilk seti açık ara aldıktan sonra. Hep söyledim, yine söylüyorum. Voleybol yüksek düzeyde mental psikoloji ile oynanan bir oyun ve en ufak bir gevşemeyi yada konsantrasyon kaybı yaşamayı affetmiyor. Buna rağmen, bu maçta da 14 blok (ki 2 tanesi Timmerman'dan geldi), 4 blok Yasemin'den ve diğerleri diğer oyuncular arasında dağıldı. Eylül (%67) ve İlkin (%50), manşette oldukça iyi idiler, İlkin ve Alexia, hücum verimliliği açısından kötü değildi ancak hücum yüzdeleri daha iyi olabilirdi. Olympiacos maçında önceden yazdığım gibi esas olarak zayıf halka Lazovic oldu ve bu, genel hücum performansını etkiledi. Bunun yanısıra, Olympiacos, gerçekten çok iyi bir savunma örneği sergiledi. Sen bunları gerçekten anlıyormusun şüpheliyim. Anlasan da trollüğün buna izin verirmi.... çünkü tüm bunlar ayan beyan ortada iken, hem Olympiacos hem Bahçelievler maçı sonrası, aynı anlama gelecek tanımlamalarla, tüm takımı aşağılayarak ve hele ki hak edilmediği halde sonuna da rezillik ibaresini ekleyerek ve sonra da bunları inkar ederek, yine söylüyorum, rezilliğin ta kendisi'ni yapmışsın. Trollüğünü anladık da, burası Galatasaray forumu. Biraz olsun saygılı ol ve sabun köpüğü gibi, bir de üste çıkmaya çalışmaktan vazgeç. Bari benden olmasa da diğer tüm Galatasaraylı üyelerden, maksadını aşmış bir laf ettim diyerek, bir özür dile. Bil ki bu tutumun devam ettiği sürece de, voleybol anlamında seni ifşa etmeye devam edeceğim. Kazanmak yada kaybetmek sporun içinde var ama saygısızlık ve rezillik asla.