Maalesef kızlardada 3-0 kaybettik.dün erkeklerden sonra bu günde bayanların kaybetmesi iyice kabak tadı verdi bu işler .Bugün fb maçında set alabilecek miyiz acaba?
Maalesef kızlardada 3-0 kaybettik.dün erkeklerden sonra bu günde bayanların kaybetmesi iyice kabak tadı verdi bu işler .Bugün fb maçında set alabilecek miyiz acaba?
Averaj takımı olmamanın yolu şube kapatmak mı yani yenilmeyeceğiz çünkü takımımız yok abiiii… güzel kafaymışKapatın gitsin şu şubeleri fenerin kendini tatmin şubeleri oldu bu şubeler. Ha bu arada ilkin vs bunlarada yok kaptan giderse ne yaparız diyerek tutmak için fazla para vermenin anlamı yok bırakın kim nereye gidiyorsa gitsin. Zaten biz aslen futbol klubuyuz bir tek bu branşta para kazanıyoruz. Diğer şubeler ya kapatılsın ya tamamen amatöre dönsün. Liverpol arsenal manchaster dortmund juventus milan vs gibi sadece futbolla ilgilenmeliyiz. Artık iyice baydı diğer branşlardaki averaj takımı olma, fenerlilerin ego kasma takımı olma durumu
Pardon ne yatırımı yapacaz, akıl var mantık var zarar ettiren bir yere neden yatırım yapacaz. Madem çok istiyorsun sen yap zarar eden bir birime yatırım. Bizim Ali Koç Aziz Yıldırım ın hobi takımları denen bu basketbol voleybol takımlarına boşa para yatırma lüksümüz yok. Ali koç opetten beko arçelikten tüpraştan pürsudan koçtaş tan avisten para aktarıp buraları finanse ediyor. Bu branşlar parayla dönen branşlar aşırıda zarar eden branşlar. Daha yakın zamanda fener kongresinde bu branşların 50 milyon euro zarar ettiği Ali koçun bu finanse ettiği parayı klube borç yazmaması istendi. Keza ünal aysal zamanı bu branşlarda özellikle baskette başarı geldi para harcandı ancak aysal harcadığını geri aldı. Madem Gizem hnm bu branşlarda başarı istiyorsun ya kendi cebinden koy paran varsa, yada Tr nin en zengin 3kişisinden biri olan Gs li İpek Koç Kıraç ın kapısında yat bu branşlara sponsor ol kuzenin ali koç a rakip ol diye.Daha önce de bizim salonların dolu olduğu büyük maçlarda rakip taraftarların bilet aldığını söylemiştim burda linç yedim bu yüzden. Her ne kadar ilgi artsa da takımın seviyesi gereği zannedildiği kadar bi ilgi yok. Bu da doğal olan tabi sorun sadece pozitif konuşmak isteyen kişilerin doğruları görememesi.
Timmerman blok yapamıyor alexia hücumdan sayı çıkaramıyor dedim yine saldırıya uğradım. Ama gün sonunda Galatasaray’ın böyle olmasının temel sebebi; getirisi yok yatırım yapmayın zihniyeti. Bu zihniyet yüzünden eziliyoruz. Ezilmeye de devam edeceğiz. Bu yorumu yapan insanlar bu sporu sevmiyordur emin olun.
Kapatmak çözüm değil. Ama şikeci kulübün yaptığı gibi bu branşlara para akıtacak zengin Galatasaraylı iş adamlarını bulmamız lazım. Yoksa kulübün kendi gücü ile yapılabilecek en fazla budur.Kapatın gitsin şu şubeleri fenerin kendini tatmin şubeleri oldu bu şubeler. Ha bu arada ilkin vs bunlarada yok kaptan giderse ne yaparız diyerek tutmak için fazla para vermenin anlamı yok bırakın kim nereye gidiyorsa gitsin. Zaten biz aslen futbol klubuyuz bir tek bu branşta para kazanıyoruz. Diğer şubeler ya kapatılsın ya tamamen amatöre dönsün. Liverpol arsenal manchaster dortmund juventus milan vs gibi sadece futbolla ilgilenmeliyiz. Artık iyice baydı diğer branşlardaki averaj takımı olma, fenerlilerin ego kasma takımı olma durumu
Ya beyfendi o zaman size ne mesela ister şube ezilir ister fbnin altyapısı olur size ne? Madem önemsiz ne diye aman yenildik muhabbeti yapıyorsunuzPardon ne yatırımı yapacaz, akıl var mantık var zarar ettiren bir yere neden yatırım yapacaz. Madem çok istiyorsun sen yap zarar eden bir birime yatırım. Bizim Ali Koç Aziz Yıldırım ın hobi takımları denen bu basketbol voleybol takımlarına boşa para yatırma lüksümüz yok. Ali koç opetten beko arçelikten tüpraştan pürsudan koçtaş tan avisten para aktarıp buraları finanse ediyor. Bu branşlar parayla dönen branşlar aşırıda zarar eden branşlar. Daha yakın zamanda fener kongresinde bu branşların 50 milyon euro zarar ettiği Ali koçun bu finanse ettiği parayı klube borç yazmaması istendi. Keza ünal aysal zamanı bu branşlarda özellikle baskette başarı geldi para harcandı ancak aysal harcadığını geri aldı. Madem Gizem hnm bu branşlarda başarı istiyorsun ya kendi cebinden koy paran varsa, yada Tr nin en zengin 3kişisinden biri olan Gs li İpek Koç Kıraç ın kapısında yat bu branşlara sponsor ol kuzenin ali koç a rakip ol diye.
Hanım efendi ben yenildik muhabbeti yapmıyorum bu branşlara sponsor olacak zengin bir Gsli yoksa, para harcanarak klubun zarara uğratılmasının gereksiz olduğu devam edileceksede tamamen amatör türklerden kurulu amatör bir takımla devam edilmesi gerektiğini söylüyorum.Ya beyfendi o zaman size ne mesela ister şube ezilir ister fbnin altyapısı olur size ne? Madem önemsiz ne diye aman yenildik muhabbeti yapıyorsunuz
Cem Bey bir sürü zengin Galatasaraylı var lâkin onları bulup sponsor yapabilecek bir yönetim yok. Ayaklarına bekliyor vasıfsızlar. Başarılı olmak gibi bir niyetleri yok zira.Hanım efendi ben yenildik muhabbeti yapmıyorum bu branşlara sponsor olacak zengin bir Gsli yoksa, para harcanarak klubun zarara uğratılmasının gereksiz olduğu devam edileceksede tamamen amatör türklerden kurulu amatör bir takımla devam edilmesi gerektiğini söylüyorum.
Bahattin Demirbilek ismi zikredildi bir ara. fakat teklif edenmi yok, adammı boş ver bu camia beni dışlar, harcar diyemi düşündü acaba ?sıkı Galatasaraylı olduğu halde camiaya pek yakın durmuyor sank.i işte böyle iş adamlarını,ve sponsorluk güçlerini değerlendirmek lazım .Kapatmak çözüm değil. Ama şikeci kulübün yaptığı gibi bu branşlara para akıtacak zengin Galatasaraylı iş adamlarını bulmamız lazım. Yoksa kulübün kendi gücü ile yapılabilecek en fazla budur.