2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Hangi Galatasaraylıya sorsan ancak böyle ezici üstünlükle ezeili rakibimi yenmek isterim der, ama aynı tarifeyi onlar bize uyguluyorlar açık ara ezilerek yenilmek izahı olmayan bir durum.... Her gerçek Galatasaraylının aşırı rahatsız olması, içten sızlanması gereken bir durum yaşıyoruz.
Bu takımı kuran, takımın başarılı antrenörünün gitmesine göz yuman yöneticiler yüzünüz kızarır mı sizin?

Daha önce de bizim salonların dolu olduğu büyük maçlarda rakip taraftarların bilet aldığını söylemiştim burda linç yedim bu yüzden. Her ne kadar ilgi artsa da takımın seviyesi gereği zannedildiği kadar bi ilgi yok. Bu da doğal olan tabi sorun sadece pozitif konuşmak isteyen kişilerin doğruları görememesi.
Timmerman blok yapamıyor alexia hücumdan sayı çıkaramıyor dedim yine saldırıya uğradım. Ama gün sonunda Galatasaray’ın böyle olmasının temel sebebi; getirisi yok yatırım yapmayın zihniyeti. Bu zihniyet yüzünden eziliyoruz. Ezilmeye de devam edeceğiz. Bu yorumu yapan insanlar bu sporu sevmiyordur emin olun.

Yazmak istemiyorum ama ilk FB maçı sonrası burada konuşulanlar geliyor aklıma. Gizem'di galiba arkadaşın adı linç edilmisti neredeyse. "Setlerin yarısına kadar zorladık, Timmerman’ı yoktu ah bir olsaydı" filan muhabbetleri yapıldı. 3 sette 1 kez sanırım 20'li sayıları görebilmiştik burada mutluluk vardı. Ona mutlu olursan bugün 15'leri zor görürsün. Yönetime baskı yapılacağına devamlı fakir ama gururlu adam bahanesi aranıyor. Taraftar bunu ararsa yönetim ne yapmaz. Arkadaşın dediği gibi lise takımı gibi davrandılar bize

Kapatın gitsin şu şubeleri fenerin kendini tatmin şubeleri oldu bu şubeler. Ha bu arada ilkin vs bunlarada yok kaptan giderse ne yaparız diyerek tutmak için fazla para vermenin anlamı yok bırakın kim nereye gidiyorsa gitsin. Zaten biz aslen futbol klubuyuz bir tek bu branşta para kazanıyoruz. Diğer şubeler ya kapatılsın ya tamamen amatöre dönsün. Liverpol arsenal manchaster dortmund juventus milan vs gibi sadece futbolla ilgilenmeliyiz. Artık iyice baydı diğer branşlardaki averaj takımı olma, fenerlilerin ego kasma takımı olma durumu

Kapatın gitsin şu şubeleri fenerin kendini tatmin şubeleri oldu bu şubeler. Ha bu arada ilkin vs bunlarada yok kaptan giderse ne yaparız diyerek tutmak için fazla para vermenin anlamı yok bırakın kim nereye gidiyorsa gitsin. Zaten biz aslen futbol klubuyuz bir tek bu branşta para kazanıyoruz. Diğer şubeler ya kapatılsın ya tamamen amatöre dönsün. Liverpol arsenal manchaster dortmund juventus milan vs gibi sadece futbolla ilgilenmeliyiz. Artık iyice baydı diğer branşlardaki averaj takımı olma, fenerlilerin ego kasma takımı olma durumu
Averaj takımı olmamanın yolu şube kapatmak mı yani :D yenilmeyeceğiz çünkü takımımız yok abiiii… güzel kafaymış

Daha önce de bizim salonların dolu olduğu büyük maçlarda rakip taraftarların bilet aldığını söylemiştim burda linç yedim bu yüzden. Her ne kadar ilgi artsa da takımın seviyesi gereği zannedildiği kadar bi ilgi yok. Bu da doğal olan tabi sorun sadece pozitif konuşmak isteyen kişilerin doğruları görememesi.
Timmerman blok yapamıyor alexia hücumdan sayı çıkaramıyor dedim yine saldırıya uğradım. Ama gün sonunda Galatasaray’ın böyle olmasının temel sebebi; getirisi yok yatırım yapmayın zihniyeti. Bu zihniyet yüzünden eziliyoruz. Ezilmeye de devam edeceğiz. Bu yorumu yapan insanlar bu sporu sevmiyordur emin olun.
Pardon ne yatırımı yapacaz, akıl var mantık var zarar ettiren bir yere neden yatırım yapacaz. Madem çok istiyorsun sen yap zarar eden bir birime yatırım. Bizim Ali Koç Aziz Yıldırım ın hobi takımları denen bu basketbol voleybol takımlarına boşa para yatırma lüksümüz yok. Ali koç opetten beko arçelikten tüpraştan pürsudan koçtaş tan avisten para aktarıp buraları finanse ediyor. Bu branşlar parayla dönen branşlar aşırıda zarar eden branşlar. Daha yakın zamanda fener kongresinde bu branşların 50 milyon euro zarar ettiği Ali koçun bu finanse ettiği parayı klube borç yazmaması istendi. Keza ünal aysal zamanı bu branşlarda özellikle baskette başarı geldi para harcandı ancak aysal harcadığını geri aldı. Madem Gizem hnm bu branşlarda başarı istiyorsun ya kendi cebinden koy paran varsa, yada Tr nin en zengin 3kişisinden biri olan Gs li İpek Koç Kıraç ın kapısında yat bu branşlara sponsor ol kuzenin ali koç a rakip ol diye.

Kapatmak çözüm değil. Ama şikeci kulübün yaptığı gibi bu branşlara para akıtacak zengin Galatasaraylı iş adamlarını bulmamız lazım. Yoksa kulübün kendi gücü ile yapılabilecek en fazla budur.

Takımın eksikleri yanlış kadro mühendisliği defalarca yazıldığı için ekstra bir şey yazmaya gerek yok kimlerin bu takımın oyuncusu olmadığı bu seviyelerin oyuncusu olmadığı görüldü artık bunun savunulabilir bir tarafının kalmadığı da görüldü.
Yatırım kısılsın yatırım yapılmasın diyenler de bu olduğunda sonucunu görmüştür.

Pardon ne yatırımı yapacaz, akıl var mantık var zarar ettiren bir yere neden yatırım yapacaz. Madem çok istiyorsun sen yap zarar eden bir birime yatırım. Bizim Ali Koç Aziz Yıldırım ın hobi takımları denen bu basketbol voleybol takımlarına boşa para yatırma lüksümüz yok. Ali koç opetten beko arçelikten tüpraştan pürsudan koçtaş tan avisten para aktarıp buraları finanse ediyor. Bu branşlar parayla dönen branşlar aşırıda zarar eden branşlar. Daha yakın zamanda fener kongresinde bu branşların 50 milyon euro zarar ettiği Ali koçun bu finanse ettiği parayı klube borç yazmaması istendi. Keza ünal aysal zamanı bu branşlarda özellikle baskette başarı geldi para harcandı ancak aysal harcadığını geri aldı. Madem Gizem hnm bu branşlarda başarı istiyorsun ya kendi cebinden koy paran varsa, yada Tr nin en zengin 3kişisinden biri olan Gs li İpek Koç Kıraç ın kapısında yat bu branşlara sponsor ol kuzenin ali koç a rakip ol diye.
Ya beyfendi o zaman size ne mesela ister şube ezilir ister fbnin altyapısı olur size ne? Madem önemsiz ne diye aman yenildik muhabbeti yapıyorsunuz

Maçı izleyemedim ama şaşırılacak bir sonuç değil.Derbi maçı olduğu için istersen sokaktan insan getir yine zorlaman lazım ama kalite farkı bariz.Umarım güzel bir yapılanma ile bizde bir kaç sezona şampiyonluk yarışına girebiliriz.Bilmiyorum çok bir bilgim yok ama.Hani mesela 10 yıl şu kişiye verdik şubeyi bu iş adamı 10 yıl bu şubeyi yönetecek.Gibi bir şey yapılamıyor mu.Hani öyle zengin biri bulunsa illa türk olmasına da gerek yok.10 yıl yönetsin şubeyi zaten Kadın voleyboluna 7-8 milyon ayır her kupayı domine edersin.Futbol da nerdeyse bütün büyük kulüpler satılık.Satılsın demiyorum asla ama kiralamak gibi 5 sene bir iş adamı yönetsin şube anahtarları ona teslim edilsin hem kulübe yarar hem taraftara.

Dediğim gibi maçı izleyemedim ama bu kadar da fark olmaması lazım.Dün erkeklerde bugün kadınlar da voleybol da derbilere iyi hazırlayamıyorlar takımı.

Ben halla şunu da anlamıyorum.Hernandez neden gitti.Adam işte oynuyordu büyük maçları.Seneye tamam al Barbolini Bigrelli.Ama adam senelerdir yenemediğimiz Vakıf Eczacı'yı ezdi geçti.Elde Timmerman yokken takımın kabusu olan köşelere top yığıldı.Ona rağmen Fb maçında ezilmedi her set çekişmeliydi.Hani adamı niye devre arası pat diye gönderdiniz.Seneye ayırsaydık keşke yolları.Şuan ben ilk 4 girersek de her maçı 3-0 verir 4. oluruz.Ama Hernandez varken belki bir süpriz yapar lig 4. biterse 3. bitirir mi bu takım 3-4 play off maçında bir süpriz olur mu diyordum.Ben şuan bunu diyemiyorum ilk 4 girip 4. bitirelim yeter.İlk 4 girdikten sonrası o 3 takım arasında zaten kadro genç üstüne koçumuz da genç ezilir kalırız.

Abi amatör şubeler kapatılsın diyen adamın bu forumda ne işi var ya? Niye giriyorsun ki bu foruma? Vallahi saygı duyuyorum tamam kapansın istiyorsun yokmuş gibi davran gitsin. İnsan basketbol, voleybol branşları kapatılsın deyip niye bunların konuşulduğu foruma üye olur, yorum yapar ki? Bırakın 3-5 kişi başka şey konuşalım bari gelip kapansın polemiği yaratmanın ne manası var?

Ya beyfendi o zaman size ne mesela ister şube ezilir ister fbnin altyapısı olur size ne? Madem önemsiz ne diye aman yenildik muhabbeti yapıyorsunuz
Hanım efendi ben yenildik muhabbeti yapmıyorum bu branşlara sponsor olacak zengin bir Gsli yoksa, para harcanarak klubun zarara uğratılmasının gereksiz olduğu devam edileceksede tamamen amatör türklerden kurulu amatör bir takımla devam edilmesi gerektiğini söylüyorum.

Hanım efendi ben yenildik muhabbeti yapmıyorum bu branşlara sponsor olacak zengin bir Gsli yoksa, para harcanarak klubun zarara uğratılmasının gereksiz olduğu devam edileceksede tamamen amatör türklerden kurulu amatör bir takımla devam edilmesi gerektiğini söylüyorum.
Cem Bey bir sürü zengin Galatasaraylı var lâkin onları bulup sponsor yapabilecek bir yönetim yok. Ayaklarına bekliyor vasıfsızlar. Başarılı olmak gibi bir niyetleri yok zira.

Cem Bey'e katılıyorum. Ya adam gibi sponsorlar bulunup yatırım yapılacak ya da kapatsınlar. Her sene hedefimiz 4. olmak bütün amatör şubelerde. Bu sonsuza kadar devam edecek mi? Edecekse neden kapatmıyoruz boşuna her sene hiç gitmiyorsa amatör şubelere 30 milyon dolar gidiyordur. Bu parayı futbola ya da 1-2 şubeye yatırmak daha mantıklı en azından şampiyonluğa giden branşlarımız olur.

Şubeler kapatılmasın diyenler her sene 4. olmaktan zevk mi alıyor? Biz de istiyoruz yatırım yapılsın kupalar kazanalım ancak ne paramız var ne salonumuz var ne öyle vizyoner becerikli yöneticilerimiz var. Sizinki boş bir hayal ve hedeften başka bir şey olmuyor. Seneye yine hemen hemen aynı bütçeler, aynı oyuncular ile şampiyonluk mu bekliyorsunuz? Kadın voleybolda feneri vakıfbankı nasıl geçeceksiniz mesela? Erkek basketbolda efesi feneri nasıl geçeceksiniz?

Ben kapatılması konusuna katılmıyorum ama. Bu şubelere bir sponsor ya da dediğim gibi. Zeren gibi yatırım yapmak isteyen kulüp sahiplerine. 5 sene ben bu şubenin anahtarını sana vereyim zaten hazır düzeni olan bu kulübe yatırım yap. 5 sene senin kulübün gibi olsun istediğin yap de. Ver anahtarı adam yapacaksa bu kulübe yapsın. Ama bilmiyorum dediğim gibi ne kadar oluru var bu dediğimin.Kulüp hiç sponsorsuz paralar yatırsın da demiyorum her branşa yetişemeyiz. Ama Galatasaray gibi bir camia da bu kulübe sahip çıkacak birini bulmak zor olmamalı. Cibara yöneteceğine bir zengin iş adamına ver bütün ipleri basın parayı kendi kulübü gibi yönetsin belli bir süre.

Kapatmak çözüm değil. Ama şikeci kulübün yaptığı gibi bu branşlara para akıtacak zengin Galatasaraylı iş adamlarını bulmamız lazım. Yoksa kulübün kendi gücü ile yapılabilecek en fazla budur.
Bahattin Demirbilek ismi zikredildi bir ara. fakat teklif edenmi yok, adammı boş ver bu camia beni dışlar, harcar diyemi düşündü acaba ?sıkı Galatasaraylı olduğu halde camiaya pek yakın durmuyor sank.i işte böyle iş adamlarını,ve sponsorluk güçlerini değerlendirmek lazım .