Barbolini kendi ülkesinde bile artık hedefi olan yüksek bütçeli bir takıma kaliteli oyun oynatamayan bir koç. Türkiye'de de en büyük başarısı Eczacıbaşı'nı Cev kupasına düşürmek yani Galatasaray'a üstelik ikinci kez gelip ben şu Fenerbahçe, Vakıfbank, Eczacıbaşı hegemonyasını yıkmayı kendime hedef seçeyim diyecek bir adam değil ben paramı alayım aldırdığım iki üç yabancı ile de takımı kurarım yönetirim diyecek birisi.
İkinci olarak Terziç konusu kendisinin kulüp bazında Fenerbahçe dışında yönettiği büyük takım yoktur, Sırbistan'ın başında nasıl kaldığı da dönemin federasyon başkanı ile ilgilidir. Yani Barbolini, Terziç gibi koçlara gidilmeli kısmında bana göre adı geçmez.
Bigarelli konusu Galatasaray İtalyan antrenör yetiştirme ve besleme yeri değildir şu an yanında oturan iki yerli koçtan fazlası yoktur, o iki yerli isim birinci ve ikinci yardımcı Bigarelli üçüncü yardımcı olacak ise amenna fakat kendisinin bilgi birikim olarak bir Türk takımına ikinci adam olarak verecek bir şeyi yoktur yerli koçlar dururken, takım İtalyan takımı olsa anlaşılabilir.