8 gün önce yüklenmiş bir video.Amerikadan Polonya'ya smaç öğretemeye gelmiş genç kızlara.Ama pardon Barbolini parasına bakan gençleri önemsemeyen bir isimdi.
Bu ,şubenin düzeleceği günü acaba ben görecekmiyim? diye bazen soruyorum kendime. ve ister istemez üzülüyorum.Terziç ile ilgili Fenerbahçe voleybol şubesi ve yönetimi içinde ahlar vahlar eden kimseyi duymadım öyle bir sohbetim de geçmedi söylediğim gibi ama mevcut ve önceki İtalyan koçtan iyi olduğunu düşünenler olabilir. Yetenek ve üzerine proje yapacağınız oyuncular varsa oynatırsınız olay budur. Burada sorulması gereken biz neden bu oyuncuları almadık aldıktan sonra da kalmaları için para harcamadık olmalıdır. Biz neden Terziç'i almadık değil.
Barbolini için de biz kim getirdi bu voleybol cahilini takımın başına demedik hangi şartlarda başarılı olacağını bu şartların da Türkiye'de bulunmadığını ve kendisinin kafa yapısının da buna uygun olmadığını dile getirdik. Yoksa paylaşılan tarz videoları her isim yapmış koç için bulabilirsiniz. Kendisi daha önce Galatasaray ve Eczacıbaşı'nda çalıştı alt yapılarda hangi Galatasaray ya da Eczacıbaşı oyuncusuna dokunmuş ne katmış sorun bu kulüplerin içindekilere anlatacaklardır ben girmiyorum. Kendisi umarım başarılı olur fakat görünen o ki zaman bizi haklı çıkaracaktır.
Haklısın renkdaş Alexiaya çokta bel bağlamamak lazım.zeren bile seneye wildcard ile cevde olacak biz halen Balkan kupasına gidip oradan kupa3e katılacağız . eğer başarı istiyorsak her oyuncumuz perfect olmasa dahi farkındalık hissettirecek oyuncular olmalı.yoksa 13-14 takımlı ligde ilk beş başarıdır diye teselli ederiz kendimizi.Ama gelecek sezon için Alexia as pasör çaprazımız olmamalı. Yerli olması büyük artı çoğu maçta yabancı oynamak için as başlayabilir. Ama yanına yıldız bir isim daha şart. Lazareva gibi bu sezon vurduğunu sayı yapan biri var aslında önümüzde. Lig de onu almak için en avantajlı takım da biziz. Ama yönetim oraya çok mantıklı bir hamle yapmayız bir de Lazareva’yı Bahçelievler’e kaptırır Alexia’yı rotasyonsuz bırakırsa seneye de top öldürme sorunları çekebiliriz. Şimdiden artık o bölgeyi bitirmemiz lazım.
İlk büyük çıkışının finalde bizi yendikleri U23 dünya şampiyonasında yapmış özel bir oyuncu Rosamaria; çok yetenekli ama ciddi mental hatta psikolojik sorunları oldu, çok takım değiştirdi. Her oynadığı yerde sırf onu izlemek için salona giden özel seyircisi olmuştur ama yeteneğinin karşılığı olan kariyer seviyesine ulaşamadı. Pozisyonu için günümüz oyununda kısa kalıyor ama odaklanmış, takımı-kulübü benimsemiş bir Rosamaria büyük iş yapar. Ben yetkili olsam bu riske girerdim.Birde bazı taraftarlar Rosamaria gelsin hızlı oyunumuza çok uygun diye bir şey başlatmış.Belki de uyar ama ben 1.85 bir pç oyuncusunu uygun bulmuyorum.1.85 bir oyuncuyu açıkçası ben istemem ama yönetimin en ince detaya kadar araştırması lazım o bölgeyi.
Yabancı forumlarda Rosamaria Montibeller ile ilgili eleştiriler oluyor ama bizdeki kadar yıkıcı seviyede değil. Benim de beğendiğim bir oyuncu ama bu riski almaya değermi? Bu konuda kararsızım çünkü önümüzdeki yıl, belki de bizim için yeni yapılanma sürecinde en kritik yıl olacak.İlk büyük çıkışının finalde bizi yendikleri U23 dünya şampiyonasında yapmış özel bir oyuncu Rosamaria; çok yetenekli ama ciddi mental hatta psikolojik sorunları oldu, çok takım değiştirdi. Her oynadığı yerde sırf onu izlemek için salona giden özel seyircisi olmuştur ama yeteneğinin karşılığı olan kariyer seviyesine ulaşamadı. Pozisyonu için günümüz oyununda kısa kalıyor ama odaklanmış, takımı-kulübü benimsemiş bir Rosamaria büyük iş yapar. Ben yetkili olsam bu riske girerdim.