Bu seneyi felaket geçirdi, vazgeçilen birisi oldu. Olumlama yapmak için bu sezondan bahsetmeyip Karşıyaka döneminden bahsediyorum hep, Karşıyaka döneminde şahsen benim ekmek banarak izlediğim birisiydi. Çok çabuk faul problemine girmesi harici bir problemi yoktu. Nitekim onun oynadığı topla, o sezonun en iyisi Jones'a karşı baya baya üstünlük kurmasıyla ve potayı karartmasıyla Karşıyaka final yapmıştı. Sonradan tutulmama sebebini istikrarsızlık ve faul problemlerine bağlıyorum ben. Keza bu sezon, ligde değil ama Avrupa'da izlediğim Beşiktaş maçlarının hiçbirisinde dayak yemedi. Hapoel maçında muhteşemdi, geri dönüşün mimarlarındandı. Ligde kendisini pek izlemedim ama zaten artık kendisinden vazgeçilmiş, geldikten sonra Simounovic oynamaya başlamıştı. Zaten kısalar şut atamazken Delgado'nun da hücum yönünün kısıtlı olmasını kaldıracak gücü yoktu Beşiktaş'ın. Bu da kafamda oturuyor.
1-2-3'ümüz atan bir üçlü. Size olarak zaten düşük kaldık. Dengelemek için Delgado kasa birisine gidilmesi gerekiyordu ve gidilmiş. Daha iyisi alınır miydi bence %100 alınırdı ama Delgado alınmış. 500 bin işi kafamda soru işareti, iyi bir piyasası olduğu için 500 bin verilmesini normal bulanlar var ama 500 bin 500 bindir sonuçta. İnsan Wiley istiyor Egbunu istiyor.
1-2-3'ümüz atan bir üçlü. Size olarak zaten düşük kaldık. Dengelemek için Delgado kasa birisine gidilmesi gerekiyordu ve gidilmiş. Daha iyisi alınır miydi bence %100 alınırdı ama Delgado alınmış. 500 bin işi kafamda soru işareti, iyi bir piyasası olduğu için 500 bin verilmesini normal bulanlar var ama 500 bin 500 bindir sonuçta. İnsan Wiley istiyor Egbunu istiyor.