Artık gelen giden oyuncularla ilgilenmiyorum son yıllarda gelen oyuncuların takımın durumu kadar kötü olduğunu da düşünmüyorum kulübün basketbol şubesinde yapısal bir sorun olduğunu ve şubede bu durum düzelmeden başarı gelmeyeceğini biliyorum.
Delgado bjk'de 450k alıyormuş.Hücumda çıkarıp savunmada oyuna sokacak halimiz yok as pivotu. McCormack 'in yanında sadece Sadık vardı J.Martin sakat 4 numara katkısı gelmeden savunma yaptı. Atlet temastan kaçmayan gerçek bir 4 ile McCormack savunmada idare edebilir hale gelebilir.
Delgado ve İzundu 'ya pozisyon hazırlaman lazım ya da tip sayıları vs yaparlar. 500 bin dolar bir de. Delgado 'ya normalde kimse o parayı vermez Rusya, Japonya EL nin zengin takımları backup için belki Valencia bile 500 vereceğini sanmam. Bize ondan düştü herhalde.
Abi anlaşma kesin mi acaba ?Beşiktaş'tan 450 alması anormal değil, yükselişte gitti çünkü Beşiktaş'a. İyi sezon geçirmeden Galatasaray'a 500'e geliyor olması sorun zaten.
Abi anlaşma kesin mi acaba ?
Tam anlaşma yok diye yazmışlar ama bilemedim. Bide neden bu kadar acele ediliyor,g.league,nba beklenebilir sanki illa bilindik adam alıcaklar galiba.
Abi Beşiktaş'ta iyi bir sezon geçirmedi de nasıl Valencia ile flörtleşebildi bu adam, menajeri falan mı çok iyi acaba. Bizde yeniden çıkış yakalaması da olası -ki bence öyle olacak- ama 500 Bin'in altında çok ezilir bu sezon.Beşiktaş'tan 450 alması anormal değil, yükselişte gitti çünkü Beşiktaş'a. İyi sezon geçirmeden Galatasaray'a 500'e geliyor olması sorun zaten.
Transfer gerçekleşir gerçekleşmez bilmiyorum. İki hafta önce bjk li bir arkadaşım delgado valencia ile anlaşmış bizde İngiltereden London Lions un 5 numarasını almışız dedi. Valencianın Delgado ilgisine şaşırtmıştı ki İspanya ligi Avrupa basketbolunun zirvesidir. Valencia eurolig takımı. Mutlaka bir şey görmüşlerdir dedim. Şimdi döndü bize geldi. Ben yazılıp çizildiği kadar kötü bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Hem canlı hem TV de Çokta izledim. Mutlaka katkı verecektir diye düşünüyorum.Abi Beşiktaş'ta iyi bir sezon geçirmedi de nasıl Valencia ile flörtleşebildi bu adam, menajeri falan mı çok iyi acaba. Bizde yeniden çıkış yakalaması da olası -ki bence öyle olacak- ama 500 Bin'in altında çok ezilir bu sezon.