Palmer bizim için çok iyi oyuncu diye düşünüyorum. Geçen sezon Yeboah yerine alınabilirdi filan yazdığımızda kaç katı para alıyor diyenler vardı ama 200-250 binin üzerinde olduğunu sanmıyorum. Ponitka'yı bu forumda ilk yazan kişi olarak Palmer'ı iyi bir oyun kurucu gelmesi şartıyla çok daha yararlı buluyorum. Forumda EL etiketçiliği var biraz, birkaç yıldır EL'den rol oyuncuları alıyoruz ve hep elimizde patlıyor. Transferde uyum yakalayalım yeter. Daha önce Kunter döneminde 1-2 tane EL etiketli oyuncuya ligin öne çıkan oyuncularını ekleyerek bir şeyler yapmayı denemiş ve fiyaskoyu görmüştük.
Delgado yerine her zamanki gibi kalıplı ve uzun bir oyuncuyu tercih ederim. Senelerdir Watkins, Whiteside, Jaiteh gibi çok oyuncu yazdım çizdim ama kalıplı oyuncu gelmesi zor görünüyor. Euroleague, Eurobasket ve BCL'finalistlerine bakın; Massa, Tavares, Kratzer, Shermadini, Kravish, Lessort... Bunlar hep 210cm üzeri ya da 115kg üzeri veya her ikisini de sağlayan oyuncular.
Delgado yerine her zamanki gibi kalıplı ve uzun bir oyuncuyu tercih ederim. Senelerdir Watkins, Whiteside, Jaiteh gibi çok oyuncu yazdım çizdim ama kalıplı oyuncu gelmesi zor görünüyor. Euroleague, Eurobasket ve BCL'finalistlerine bakın; Massa, Tavares, Kratzer, Shermadini, Kravish, Lessort... Bunlar hep 210cm üzeri ya da 115kg üzeri veya her ikisini de sağlayan oyuncular.