2024/2025 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Böyle bir ihtimal varsa kesinlikle kaçırılmamalı. Efianayi yerine acilen transfer edilmeli. Takım 2 seviye yukarı çıkar.

Saben Lee 1 numara oynuyor
Efianayi 2 numara
biz de zaten Cummings ve Otiz var 1 numara oynayan
ikisinden birini yollarsak mantıklı ama onlar varken üç yabancı 1 numara saçma olur

ki Saben Lee yi çok beğeniyorum kadro da olsun isterim

Karşıyaka, bizim finansal kriz üzerinden diri şekilde bir arada kalan takımları andıran bir sezon yaşayacak. Finansal anlamda tekelleşmenin olmadığı ya da bizim büyük ücretleri ödeyemediğimiz, tekelleşenlerden olduğumuz dönemlerde efsane galibiyetler ve şampiyonluklar çıkarıyorduk krizden. Bu Karşıyaka takımı kupa kazanamaz fakat sezonu alkışlanarak noktalar.

Karşıyaka'da sıkıntı yine çözüldü malesef. Onları beklemekten ziyade bir an önce 4 numara transferi yapılmalı.
Ekim ayı yeni ödenmiş Kasım duruyormuş, Aralık ayının ortasında yeniden aynı haberleri görürüz herhalde. Ayrılanlar olsa bari bizim James webb beklentimizden bagimsiz, maddi olarak sopa yemelerine rağmen dagilmayip aynı kadroyla ilerlemeleri ve basketbol oynama aşkıyla sonuca gitmeleri feci rahatsız ediyor.

En basitinden bu sezon,geçtiğimiz sezon ligde oynamış 3 oyuncu transfer edildi.Bu kolaya kaçmak bencede bir nevi.Fakat ciddi potansiyelli oyuncular alındığındada sıkıntılar var.Oyuncu ülkeme geri dönmek istiyorum diyebiliyor.Euroleague'den teklif gelip ayrılabiliyor.Bu kez sen sezon içinde mecbur ekleme yapmak zorunda kalıyorsun.

Potansiyelli oyuncular transfer edelim fakat proje takım olmamak lazım.Takımı,takımın hedefini değil kendini düşünecek oyuncular istemem.

En basitinden bu sezon,geçtiğimiz sezon ligde oynamış 3 oyuncu transfer edildi.Bu kolaya kaçmak bencede bir nevi.Fakat ciddi potansiyelli oyuncular alındığındada sıkıntılar var.Oyuncu ülkeme geri dönmek istiyorum diyebiliyor.Euroleague'den teklif gelip ayrılabiliyor.Bu kez sen sezon içinde mecbur ekleme yapmak zorunda kalıyorsun.

Potansiyelli oyuncular transfer edelim fakat proje takım olmamak lazım.Takımı,takımın hedefini değil kendini düşünecek oyuncular istemem.

Takimin hedefi var mi :) Play-off yapalim, Gruptan cikalim. Boyle bir hedefi olan takim da kimsenin hedefi takimin hedefi olamaz.

Takimin hedefi var mi :) Play-off yapalim, Gruptan cikalim. Boyle bir hedefi olan takim da kimsenin hedefi takimin hedefi olamaz.

O senelerdir yok.Bizim son yıllardaki en iyi kadromuz 2021-2022 kadrosuydu.O kadro bile Bcl'de ilerleyemedi.Salonun yokken,bütçeni artırmadığın sürece,Bcl'de olduğun sürece bir hedefin olmaz zaten.Bir başarı elde etsen bile o oyuncuları diğer sene takımda tutamazsın.Kimisi Asya'ya gider,kimisi Eureoleague'e gider,kimisi daha yüksek para veren yere gider.

Hedef aynı zamanda maç kazanmaktır.Benim kastettiğimde bu.Manisa'da bunun en güzel örneği.Manisa'da tamamen oyuncular ön plana çıkmak için birbiriyle yarışıyorlar,oyuncuların ana amacı maç kazanmak değil.Böyle bir takımda keyif vermez.

Bizim o yüzden kadro kurarken potansiyelli ama Euroleague yapma ihtimali düşük oyunculara yönelmemiz lazım.