2024/2025 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Bu sene İpekçi'ye geçişimizin ilk senesi olduğu için böyle bir sezon beklentim vardı. Çok umutluydum, hiçbir şey olmasa bile en azından içerde boğucu bir takım olmamızı, rakiplerin fikstüre bakınca İpekçi'ye mağlubiyet yazmasını istiyordum. Olmadı. Hoca sezon başı çok fazla Eski İpekçi havasını geri yakalayalım vurgusu yaptı ama maalesef o galibiyet serisinin arkasına böyle bir darmadağın oluş yakışmadı. Sözlerinin de altını boşalttı maalesef.

Rochestie dışında ben de hatırlamıyorum. Rochestie sonradan "paranı alamazsın sakın gitme" diyerek Kalnietis'in bize transferinin önüne taş koymuş sanırım. Onun dışında kimse yoktu evet. Rochestie'nin gidiş sebebi farklıysa da ben hatırlamıyorum ufaktım, maddi sebeplerden ötürü diye kalmış aklımda.

Kalnietis'in transferi Ertuğrul Erdoğan dönemi bahsettiğin meseleden bozuldu. Ataman dönemi anlaştık ancak oyuncunun son birkaç maç performansından sonra transferden vazgeçtik.

Ufuk Sarıca’yı getirmek için hâlâ ne bekliyorsunuz basketbol düşmanı yönetici bozuntuları? Siz nerden bela oldunuz bu kulübün başına? Son seçimde size oy veren bütün üyeleri de komple ihraç etmek lazım. Körler, sağırlar..

Sezon başında gelirken ki hype'ı karşıladı mi bence hayır ama elimizdeki tek guardı kaybettik böylece. Wallace hiç o işlere bulaşmıyor bakalım nasıl bitecek sezon?

Bu arada bence transfer tarzı olarak en doğru işti Otis transferi. EL kariyeri yapmış, isimli ama oradan düşmüş oyuncu kovalamanın hiçbir mantığı yok. Otis gibi çıkış yapmış oyunculara gitmek lazım bizim gibi bütçelerle

Son düzenleme:
Gelecek sezon tüm yabancıları ve genç oyuncular (Efe Vatan - Yaman Alişan) hariç tüm yerlileri kovup sıfırdan başlamamız gerek. 5 Milyon Dolar'dan fazla para harcandı ama Yakup Sekizkök - Ömer Yalçınkaya ikilisinin skandal transferleri yüzünden bir tane bile kaliteli ve uzun yıllar takımda görmek isteyeceğim oyuncu bulunmuyor takımda. Çok acı verici bir tablo. Yeni koç, yeni menejer, yeni yabancılar, yeni yerliler , yeni başkan (umarım) ve yeni yönetimle birlikte 15 Mayıs'tan itibaren sıfırdan başlamak gerek. 15 Mayıs diyorum çünkü bu takım es kaza play-off'a kalsa bile tek maç kazanamadan play-off çeyrek finalinde elenir gider. Fazlasını beklemek basketbolun doğasına aykırı.