2024/2025 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Koskoca yaz ayında bu kadar tembel davranıp sadece ligde oynamış oyuncularla kadro kurarsanız göreceğiniz tablo bundan fazlası olmaz. BSL'de zor play off yapmış takımın 1 ve 2 numaralarını alıp ben başarılı olacam demek komiktir. Yazın Florya'da hocayla takım hakkında konuşurken bir an benle dalga geçtiğini falan düşünmüştüm ama aldığı oyuncuları öyle bir görüyor ki ben bir an Euroleague yaparız diye düşünmüştüm. Geldiğimiz noktada takımın en iyisi son parayla aldığımız Cummings. Bu sezon artık bir transfer bile yapılmamalı. Hatta teklif gelen tüm oyuncular gönderilmeli.

Bu tarz ikinci sınıf oyuncularla başarılı olunmaz. Gelişim ligine bakmadan, avrupa'nın top seviye liglerine bakmadan kadro kurulmaz. Temmuz ayında Galatasaray kadrosunu tamamlayamaz. Yani derdiniz tatil yapmaksa bırakın görevi yapın kimse size zorla yalvarırım gelin koç olun demiyor.

Stajyer koç ve onun kurduğu çöp oyuncularla estirilen safi rüzgar buraya kadar işte. Gelinen noktada durum şu ki sokaktan rastgele 5 kişi toplansa gelip şu sözde takımla maç yapsa 70 sayı rahatlıkla atar. Şubenin bir dönem Tuborg maçındaki son saniye basketiyle ligde kaldığı bir takım vardı, o takım bile bu kadar ciddiyetsiz değildi.