2024-2025 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Li çok iyi oturur bu takıma. Bir de Vanloo'dan kurtulup iyi bir oyun kurucu alsak süper olur.
Vanloo'ya iyi oyun kurucu değil demek bilemedim biraz daha iyi kadın basketbolunu takip etmeni öneririm..
7.8 asist ortlaamsıyla oynayan sayı olarak ve dış şutları çok etkili bir oyun kurucuyu beğenmemek!
Elbetteki oyun görüşü olarak daha iyisi var ama sezon ortasında kimi alacaksın?

Kızılyıldız sevimli ve sempatik bir takımdan fazlası değil. Kasım öncesi kadronun dahi rahatlıkla geçmesi gerekir. Oynadıkları küçük ve ilgi çekici salona Delije bu maç için gelirse sert ve ilginç bir ortam olabilir, niceliğe bağlı olarak salon değişebilir. Saha içi saha dışının önüne geçerek konuşulanların merkezine yerleştiği takdirde, sınırlı bütçeyle yakalanan verimlilik dahi sorgulanmaya açık olur.

Kızılyıldız eşleşmesi özelinde yazıyorum üst paragrafı. Galatasaraylıların hayal kurmak da, beklenti içerisinde olmak da tabi hakkıdır elbette.

Meesseman'lı Fenerbahçe, eski dönemin Nevriye'li Fenerbahçe'si gibi olacaktır. Oyunu yönlendirme yetisi de olan skorer kısa oyuncu gelirse, Eurocup maçları piknik alanından hallice bir rahatlığa evrilir.

Transferi de çok yakın zamanda yapacağız. Kelsey Mitchell çok para istiyor,Arella'ya da hoca pek sıcak değil. Önümüzdeki hafta belli olması muhtemel durumun.

Böyle bir şey okudum renktaşlar