• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2024-2025 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Gelecek hafta Beşiktaş maçına kadar Li transferini resmileştirmek lazım. Umarım biraz daha fazla hassasiyet gösterilir ve bir an önce bu transfer gerçekleşir.

Li çok iyi oturur bu takıma. Bir de Vanloo'dan kurtulup iyi bir oyun kurucu alsak süper olur.
Vanloo'ya iyi oyun kurucu değil demek bilemedim biraz daha iyi kadın basketbolunu takip etmeni öneririm..
7.8 asist ortlaamsıyla oynayan sayı olarak ve dış şutları çok etkili bir oyun kurucuyu beğenmemek!
Elbetteki oyun görüşü olarak daha iyisi var ama sezon ortasında kimi alacaksın?

Bu takıma ABD'li skorer kısa şart. Arike Ogunbowale tarzı skorer kısa acil lazım.

Bence iyi ama yetmez tabiri şu anda takımımız için geçerli bir durum; bence kisa hamlesi de gerekli...

Biz bulamıyoruz şöyle oyuncuları sonra bonservis ödüyoruz geldeüzülme

Bir an önce kısa skoreri yetiştirmek lazım.

Kızılyıldız sevimli ve sempatik bir takımdan fazlası değil. Kasım öncesi kadronun dahi rahatlıkla geçmesi gerekir. Oynadıkları küçük ve ilgi çekici salona Delije bu maç için gelirse sert ve ilginç bir ortam olabilir, niceliğe bağlı olarak salon değişebilir. Saha içi saha dışının önüne geçerek konuşulanların merkezine yerleştiği takdirde, sınırlı bütçeyle yakalanan verimlilik dahi sorgulanmaya açık olur.

Kızılyıldız eşleşmesi özelinde yazıyorum üst paragrafı. Galatasaraylıların hayal kurmak da, beklenti içerisinde olmak da tabi hakkıdır elbette.

Skorer kısamız geliyor sanırım.

Anete Steinberga Tekrar takıma katılacak diyorlar

Steinberga'yi severim, hazır da geliyor ayrıca; Park durumuna karar verilmemiş henüz ona göre aksiyon alacagizdir.

Bizim aslında Zandalasini'nin kendine gelmesine ihtiyacımız var. En büyük transferimiz o olacaktır. Ekrem hocaya bu konu hakkında güveniyorum. Umarım bir an önce ihtiyacımız olan o beklenilen katkıyı verir.

Sözlükte Steinberga transferine sadece Avrupa için alındı yazmış birisi. Bende ilk orada gördüm haberi, hoca Park'ı baya tutuyor sanırım.

Arkadaşlar skorer kısa yabancı transferi yapılacak mı ???
Bilgisi olan var mı ? Eğer ortalama üstü bir transfer yapabilirsek bu pozisyona , ben Ekrem hoca faktörüyle birlikte bu sezon şampiyon olacağımızı düşünüyorum

Meesseman'lı Fenerbahçe, eski dönemin Nevriye'li Fenerbahçe'si gibi olacaktır. Oyunu yönlendirme yetisi de olan skorer kısa oyuncu gelirse, Eurocup maçları piknik alanından hallice bir rahatlığa evrilir.

Emma Meesseman Avrupa kadın basketbol tarihinin en iyi oyuncusudur diye düşünüyorum.
Yıllardır Euroleague Women kupasına hasret olan fbye art arda 2 Euroleague Women ve 2 SuperCup Women kazandırdı.
Büyük oyuncu.

Galatasaray Çağdaş Factoring skorer guard pozisyonu için Arella Guirantes ve Kelsey Mitchell ile ilgileniyor.

Transferi de çok yakın zamanda yapacağız. Kelsey Mitchell çok para istiyor,Arella'ya da hoca pek sıcak değil. Önümüzdeki hafta belli olması muhtemel durumun.

Böyle bir şey okudum renktaşlar

Transferi de çok yakın zamanda yapacağız. Kelsey Mitchell çok para istiyor,Arella'ya da hoca pek sıcak değil. Önümüzdeki hafta belli olması muhtemel durumun.

Böyle bir şey okudum renktaşlar
Kelsey ve Arella arasında kalite olarak büyük fark var. Az ya da çok, ihtiyacın var. Yapacaksın tabiki.

Geri