2024-2025 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

🗨 Ekrem Memnun: “8 sene sonra geri döndüm. Büyük başarılar kazanmıştık. Geçmiş mirası çok kuvvetli bir takım. Ben özellikle bunun çok farkındayım.

Antrenörleri olarak buranın geçmişi, mirası, daha önce burada forma giymiş olan oyuncuları, neyi temsil ettiklerini, kulübün kültürünü oyunculara hatırlatıp öğretmek istiyorum. Görevimizi biliyoruz. Hedeflerimiz belli, hayallerimiz büyük.

Neler yapılması gerektiğini biliyoruz. Yapacağımız tek şey kazasız, belası, sakatlıksız şekilde çok iyi çalışmak. İlk maça en iyi şekilde hazır olmak istiyoruz.

Önümüzde uzun bir zaman var. Eksiklerimizi ve fazlalarımızı biliyoruz. İlk güne hazır hale geleceğiz. Bunun için sonsuz güvenim var.”
 
Son düzenleme:
🟡🔴Galatasaray Çağdaş Faktoring Başantrenörü Ekrem Memnun: “Yeni bir sezon. Yeni bir kadro oluşturduk. Yeni bir yapılanma içindeyiz. Hayallerimiz ve hedeflerimiz var. Kolay hiçbir şey yok.

Sadece kadroyu oluşturmak, istediğimiz sonuçları almak için yeterli değil ama en önemli adımı. Bunun gereğini yerine getirmek için çalışacağız.”
 
🗨 Ekrem Memnun: “Oyuncular bildiğimiz, güvendiğimiz, inandığımız insanlar. Bir arada, yeni bir yapıda, yeni bir anlayışta olacağız.

Yeni katılacak yabancı oyuncularımız da olacak. Olabilecek en kısa süre içinde iyi bir takım haline gelmek istiyoruz. Beraber oynamaya alışan, birbiri için oynayan.

Ben değil, biz diyen bir takım oluşturmak istiyoruz. Onun için ona uygun oyuncuları bir araya getirmeye çalıştık. Büyük hayallerimiz ve hedeflerimiz var. Çok heyecanlıyız.”
 

Üst