• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2024-2025 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Ogunbowale'yi 2 sene önce İstanbul'a getirip saçma bütçe mevzularından dolayı geri göndermiştik ve hatırladığım kadarıyla kadının Galatasaray'ı kötülediği söyleniyordu.İkna edebilirsek iyi bi tercih olabilir kısmen ancak zor bir transfer olarak görüyorum.

Resmi olmasa bile Galatasaray adını kullanan ve taraftarlarca takip edilen bir hesap şaka yapmamalı.

Ayşe Cora,Gökşen Fitik,Sude Yılmaz,Meltem Yıldızhan,Tuba Poyraz, Mccowan sanırım yerliler olacak bir de guard isteniyor mus; yabancilarda Vanloo kalır sanırım digerlerini de ust duzey almak lazim...

Bu sene erkek basketbolda yapılan transfer hataları umarım gelecek sene kadın basketbolda yapılmaz.

Çok sayıda kaliteli yerli oyuncu alıp,yabancı oyuncu transferini sonraya bırakırsak ve kaliteli yabancılar elden kaçarsa bu seneden bir farkı olmayan bir sezon daha yaşarız.

Ama Ekrem hoca varken bu durumun olacağını sanmıyorum. Gelecek sene rekabetçi bir Galatasaray kadın basketbol takımı izleriz diye düşünüyorum.

McCowan büyük sorun. Başka bir devşirme olanağı yok mu?

Aysegul Gunay derler simdi de...

Ayşegül nedir ya , geçmişte gördük olmadığını

Transferler Ekrem Hoca istegiyle yapiliyor, yabancılar konusunda ona güveniyorum

Transferler Ekrem Hoca istegiyle yapiliyor, yabancılar konusunda ona güveniyorum
Şubenin menajeri Ö.Y. denen zat oldukça işlerin iyi gideceğine ve Ekrem Hoca’nın istediği gibi çalışabileceğine inanmak pek kolay değil. Geçmişi unutmadık.

Son düzenleme:
Şubenin menajeri Ö.Y. denen zat oldukça işlerin iyi gideceğine ve Ekrem Hoca’nın istediği gibi çalışabileceğine inanmak pek kolay değil. Geçmişi unutmadık.
ÖY denen zatın kadın takımı ile bir bağlantısı yok.

Yerli transferleri çok iyi ama WNBA yıldızı transferi gelmeden başarı imkansız diye düşünüyorum.

Ayşe Cora,Gökşen Fitik,Ayşegül Günay transferlerinden sonra Derin Erdoğan...
Butun yerli guardlari topluyoruz

Geri