Şikecilerin açık vermesi onlara dert olmuyor da bize dert oluyor, gerçekten çok ilginç. Tabii onlar kadar bütçe ayırmak ne haddimize? Başarılı oluruz, seyirci tekrar uyanır falan mazallah. Dertsiz başımıza dert almayalım şimdi durup dururken.
Natasha howard muhtemelenLigden bir yabancı ile anlasildi derler ama hala öğrenemedim kim oldugunu, febeden olma ihtimali yuksekmis...
Howard'ı beğenmeyecek durumda değiliz. Keşke gelse.Howard ismi düştü bugün twitter'a. Kötü oyuncu mu asla değil hatta gayet iyi oyuncu ama öyle üst seviye, böyle üst seviye isimlerle ilgileniyoruz derken düşen ilk ismin Howard olması bir tık heves kırdı. Dediğim gibi gayet iyi oyuncu ama bir takımın kaderini değiştirecek, özel oyuncu tanımında değil tabi.
Reis son yıllarda orta mesafesi inanılmaz istikrarsız gerçekten daha iyisini bulabiliriz.Ortaya bir fark koyabilecek bi oyuncu değil hedefimiz yüksek ise.Howard'ı beğenmeyecek durumda değiliz. Keşke gelse.
Alev aldım bu haber karşısında. umarım Ekrem Hoca'da Hz Eyüp'ün zerresi kadar sabır vardır da istifa etmez. Başkası olsa bu heriflerle aynı ortamda 10 dakika çalışmaz.Q fb yapmış, çok yaşlı ve formsuz bi oyuncuydu, fakat yerli uzun yokken alınsa iyi olurdu.
Fb araya girip rahat sekilde anlaştığımız oyuncularımızı alıyorken yönetimin izlemesi hoşuma gitmedi. Şube yöneticileri yine aynı kaldı.Bir kez daha Ekrem Hoca'ya sabır diliyorum. Hoca'nın vizyonu ne kadar geniş olsa'da yöneticileri bi o kadar vizyonsuz.
Stokes fb'de fazla para istemiş,mümkün değil alamayız. Fener o yüzden Q'ya gitti.Alev aldım bu haber karşısında. umarım Ekrem Hoca'da Hz Eyüp'ün zerresi kadar sabır vardır da istifa etmez. Başkası olsa bu heriflerle aynı ortamda 10 dakika çalışmaz.
Stokes ile anlaşma durumu olmaz mı acaba?
Onun çin muhabbeti yok muydu? eğer tüm sezon bizimle olacaksa kesinlikle tutmalıyız. yok eğer sezon ortasi gelecekse kalsın. Stokes konusunda da, parası neyse verilip getirilmeli bence. duygusal konuşmuyorum, Ekrem hocaya borçlandılar Qua'yı kaptırarak.Stokes fb'de fazla para istemiş,mümkün değil alamayız. Fener o yüzden Q'ya gitti.
McCowan bu sene sakat sakat oynadı, sakat olmadığında eurocup finali oynattı bize,bence McCowan ile anlaşabiliyorsak devam edelim.
Galiba en son kimseyi alamıycazOnun çin muhabbeti yok muydu? eğer tüm sezon bizimle olacaksa kesinlikle tutmalıyız. yok eğer sezon ortasi gelecekse kalsın. Stokes konusunda da, parası neyse verilip getirilmeli bence. duygusal konuşmuyorum, Ekrem hocaya borçlandılar Qua'yı kaptırarak.
Beğenmemek açısından demedim zaten. Genel olarak iyi performans da verecektir ama bir yerlerden Fenerbahçe'ye göre avantaj devşirmemiz lazım onu yaratacak oyuncu değil sadece onu demek istedim.Howard'ı beğenmeyecek durumda değiliz. Keşke gelse.
Başka birini devşirmek derken öyle bir ihtimal var mı? Kimi devşirebiliriz? Devşirme süreci uzun sürer diye biliyorumQ konusunda fikrim değişmedi, Ekrem Hoca oynatirsa oynatir diyordum yoksa yaşlı ve formsuz bence kayıp olmaz hatta baska birini devsirebilirsek karımiza bile olabilir bu hamle ki Khalkedondan'da 1-2 yabancı bekliyorum bize mutlaka.