2024-25 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Geçen Fener Avrupa maçı oynarken futbollarını eleştirmiştim,ben eleştri gönderisini yazınca kazandılar.Bu sefer aynı şey olmadı tabi : ) Bilbao'ya karşı sadece 1 isabetli şutları var,Beşiktaş'a karşıda sadece 2 isabetli şutları varmış.Gerçekten kötüler ve bu şekilde düzelmezler,devre arasında çok iyi transferler yaparlarsa belki toparlanırlar ama iyi olsalar gerçekten iyiler derdim,mesela geçen sezon bu sezona göre çok daha iyilerdi.

Talisca bildiğimiz gibiyse katkı sağlar onlara ama defanslarıda çok kötü,bizim D.Sanchez ligdeki bütün savunmacılara bedel.

Bir takım, bir kurum ya da bir şahıs, her neyse... Devletin bir organı tarafından konulan bir kurala uymuyor fakat buna karşın ceza yerine konuşulup anlaşılma yoluna gidiliyor. Bu nasıl mümkün olabilir ?
Fenerbahçe denen kulüp Süper Final'den çekiliyor, gelecek sezon Türkiye Kupasında olmayacağını da beyan ediyor. Buna rağmen satılmışlar adamların ayaklarına kadar gidip kupaya katılmaları için yalvarıyor. Daha da rezilliği, omurgasızlar da ''düşüneceğiz'' diye cevap verip yine dik duramıyorlar tarihleri boyunca olduğu gibi.
Bu durumun hukuki sürecine dahil olup artık masaya yumruğunu koymayı düşünen var mı bizim kulüpte ? Hakemler konusunu da aşıyor artık durum. Böyle rahat rahat at koşturuyorlar.

Trabzonspor bütün gücünü Fenere ve bize karşı kullandı,buna rağmen iki maçıda kaybetmeleri onlar adına üzücü.

Geçen sezonun aynısı yaşanıyor,biz kazanıyoruz Fb kazanıyor,biz kazanıyoruz Fb arada kaybediyor ve bu sezonda böyle geçiyor.Fenerbahçe'nin tek şansı devre arasında yapacakları transferler,eğer çok iyi hamleler gelirse şampiyonluğu yine son haftalara kadar kovalarlar,aksi takdirde biz puan farkını açarız ve ligin heyecanı kalmaz.

Beşiktaş'ta öyle bir hava var ki kim başkan olursa olsun takım bir daha toparlanmayacak gibi.

Eyüpspor'un, Fenerbahçe'den puan alacağını mı düşünüyorsunuz?
Bizim maçtan sonra herkes övdü ama o maçta çok şansızdık. Hakem katliamını söylemiyorum bile. Berke biraz günündeydi ve ayrı bir motivasyonu vardı. Sizce yarın tuttuğu takıma karşı böyle bir maç çıkarır mı? Caner'in ofsaytı bozup yedireceği golü bile görüyor gibiyim. Çok ümitli olmayın Arda hocadan.

Eyüpspor'un, Fenerbahçe'den puan alacağını mı düşünüyorsunuz?
Bizim maçtan sonra herkes övdü ama o maçta çok şansızdık. Hakem katliamını söylemiyorum bile. Berke biraz günündeydi ve ayrı bir motivasyonu vardı. Sizce yarın tuttuğu takıma karşı böyle bir maç çıkarır mı? Caner'in ofsaytı bozup yedireceği golü bile görüyor gibiyim. Çok ümitli olmayın Arda hocadan.

Maçı kaybedebiliriz diyor 🤦
Galatasaray'a karşı böyle bir açıklama yapmamıştı.