2024-25 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Ne tiyatrosu.
Rize ne zaman puan almış ki bugünde alsın.
İhtimal dahi vermiyorum Rize'nin puan alacağına.

Şu anda Göztepe-Alanyaspor maçını izliyorum. Arda Kardeşler maçı katletti. 2 penaltı 1 gol kararı VAR'ın devreye girmesiyle iptal edildi. Bu adamın hâlâ hakemlik yapması komedi.
İroni yapıyorum renkdaş.Rize ,feneri zaten yenemez o kanıdayım .tiyatrodan kastım çok kolay kart ,penaltı ,ve rakibin oynuyormuş gibi yapıp fenere averaj fırsatı verecek olmasından dolayıdır.

Her fb maçında skandal ve komedi kararlar vererek bütün herkesin psikolojisini bozmaya çalışıyorlar, ortamı germeye heyecan yaratmaya çalışıyorlar. Bakın 1 değil 2 değil her fb maçında böyle kararlar görmekten artık Galatasaray'ın maçlarını bile izleyesim gelmiyor rakip takım o kadar kollanırken bizim hakemleri de yenmeye çalışmamız kadar sinir bozucu bir şey yok.

Amrabat'a kırmızı kart göstermemek için öncesindeki pozisyona bakıyorlar, penaltı da penaltı değil. Rakip 10 kişi kalınca 57. dakikaya kadar oynatan bir hakem... Bizim yönetim hala susmaya devam etsin.

Her fb maçında skandal ve komedi kararlar vererek bütün herkesin psikolojisini bozmaya çalışıyorlar, ortamı germeye heyecan yaratmaya çalışıyorlar. Bakın 1 değil 2 değil her fb maçında böyle kararlar görmekten artık Galatasaray'ın maçlarını bile izleyesim gelmiyor rakip takım o kadar kollanırken bizim hakemleri de yenmeye çalışmamız kadar sinir bozucu bir şey yok.

Amrabat'a kırmızı kart göstermemek için öncesindeki pozisyona bakıyorlar, penaltı da penaltı değil. Rakip 10 kişi kalınca 57. dakikaya kadar oynatan bir hakem... Bizim yönetim hala susmaya devam etsin.
Bu ülkede futbolumuzun halini Avrupa'da gördük, görüyoruz, göreceğiz de. lehine penaltı, ve kırmızı kart, kararları sonucu galip gelebilen, bu sahadan çıkamazsın diye hakem tehdit eden, 3 sezondur inatla, ve ısrarla birilerinin gayretiyle lige tutunan ,Avrupa'da rezil olup sonra farklı frekanstan hariçten gazel okuyarak Avrupa macerasında ki rezilliği elindeki medya ile unutturan, bu günde tartışmalı kararlarla 3 puan alan camia ve onu yarışın içinde tutanlar acaba gece yastığa baş koyarken rahat uyuyacaklarmı çok merak ediyorum.

Yarın ne olursa olsun sakin kalıp kazanmamız lazım.
Zengin çocuğuyla adnancı sübyancının kurduğu düzene belli engel olamıyoruz.
Bu yüzden şampiyonluğu saha içinde takım kazanacak, bizler de sonuna kadar destek olacağız.
Başka çaresi yok. Allah yardımcımız olsun, Allah utandırmasın

Galatasaray’ın kuruluş ilkesi Avrupada başarılı olmaktır. “Avrupayı falan boşverin” diyerek kulübü vasatlaştırmaya çalışan vizyonsuz yönetim şakşakçılarının fikirlerinin hiçbir önemi yoktur. Sadece ligde başarıyı fbliler, bjkliler ister.

Galatasaray’ın kuruluş ilkesi Avrupada başarılı olmaktır. “Avrupayı falan boşverin” diyerek kulübü vasatlaştırmaya çalışan vizyonsuz yönetim şakşakçılarının fikirlerinin hiçbir önemi yoktur. Sadece ligde başarıyı fbliler, bjkliler ister.
Önce hangi şartlarda futbol oynandığını ve başarılı olmaya çalıştığını idrak et! Seviyeni koru, şakşakçılığı bırak ve saçmalama!

Senin mantığınla gidersek, dört yıl üst üste şampiyon yapan Fatih Terim’i ikinci senesinde kovmak gerekirdi çünkü Avrupa’da başarı yoktu. Neyse ki o dönem senin gibi yüzeysel ve dar görüşlü düşünenler bu kadar fazla değildi!

Yarın ne olursa olsun sakin kalıp kazanmamız lazım.
Zengin çocuğuyla adnancı sübyancının kurduğu düzene belli engel olamıyoruz.
Bu yüzden şampiyonluğu saha içinde takım kazanacak, bizler de sonuna kadar destek olacağız.
Başka çaresi yok. Allah yardımcımız olsun, Allah utandırmasın
Ya görmek istemiyor musunuz?
Sahada kazandırtmıyorlar. Kazandırtmayacaklar.
Ne zaman anlayacaksınız 🤦

Benim için bu sene lig şampiyonluğu > Avrupa şampiyonluğu. Çünkü fener 4. yıldızı takmadan bizim 5. yıldızı takmamız inanılmaz bir psikolojik çöküş olacak onlar için. Ayrıca 3 sene üst üste şampiyon olacağız 25 senedir gerçekleşmeyen bir şey olacak. fener mourinho'yu kovacak ali koç istifa edecek. Tazminatlar seçim süreci vs derken bunlar seneye de şampiyon olamaz. Bu sene şampiyon olmak tarihin en önemli şampiyonluğu olacak. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacağız 35 milyon kazanacağız. Bu sene fenerin şampiyon olması demek onlara çok şey kazandırır. Onları çöküşe çaresizliğe sürüklemek zorundayız.