2024-25 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Ligde tabii ki şampiyon olalım lâkin lig şampiyonluğu>Avrupa şampiyonluğu diye düşünenlerle, futbolu ve Galatasaray’ı fb’den ibaret görenlerle hiçbir ortak noktamız yok. Hayatta başarılar diliyorum.

Tek kulvarda tek takımla mücadele ediyor gözüksekte tek kulvarda birçok şeyle mücadele ediyoruz.Bizim insanımız sezon sonu şampiyon olalım bunu unutur,Fenerle-Galatasaray çekişti ve şampiyon olduk der.

Tıpkı yaz transfer sezonunu kötü geçiren yönetim gibi.Planlanmayan Osimhen transferi ile Fener deplasmanında gelen galibiyet ile herkes sessizleşti.Yönetimi eleştirmez oldu insanlar.Bir noktadan sonra oyuncularda yorgunlukta devreye giriyor.Sen 2 kulvarda rotasyonun güçlü olmadan mücadele edemezsin.

Bizim Uefa'yı kazandığımız andan beri 25 senede 50 tane takım final oynamış 1 tanesi Türk takımı değil.Biz hadi final oynayalım diyoruz.Sen önce bir çeyrek final yap,ondan sonra konuş.

Bu sezon ise Rigas-Kiev maçları %100 kazanabileceğimiz maçlardı.Realist olacaksak bazı şeyleri dile getirmek lazım.Erden Timur'u cidden çok özlüyorum.Onun olmadığı yönetime zerre güvenmiyorum,tek güvencem ve inancım Okan hocanın takımı birarada tutup bizi şampiyon yapması.

Bu futbol cahili, taraftarının dahi sevmediği , iftiracı, ahlaksız tazminat canavarını Arena'da tokat manyağı yapıp haziranda da bu ülkeden topukları arkasına vura vura kaçırmazsanız; hoca olarak da takım olarak da size yazıklar olsun. Bunların başındaki asıl çobanı da bizim için avantaj olarak görüyordum ama işler çığrından çıkalı çok oldu. Zararı artık kendi kulübüne değil herkese dokunmaya başladı. Bu kanserli hücreyi Türk futbolundan bir daha geri dönmemek üzere çıkarıp atmamız lazım. Zaten kendi taraftarı da bunu istiyor.

Galatasaray için esas olan Avrupa’da başarılı olmaktır.
Ligde şampiyon olunca sadece 7 milyon Euro alıyoruz ama CL’ye gitmek bile en az 30 milyon Euro getiriyor.
Avrupa’da böyle devam edersek ligimizde şampiyon olan takım CL’ye bile doğrudan gidemeyecek.
Tamam lig şampiyonluğu önemli ama Avrupa’daki başarıdan daha önemli değil.

Lig şampiyonluğu > 1500x Avrupa şampiyonluğu. Bu gece bu gerçek bir kez daha gün yüzüne çıktı. Okan hocaya ve takıma dil uzatıp lig şampiyonluğunu küçümseyenlerin ise ömür boyu mutsuz olmasını diliyorum.
AZ maçına u19 ile çıkmamız gerekiyor, Fener derbisi AZ maçından daha önemli. 23 Şubat gecesi bu iş bitmeli.

Tarihi boyunca toplasan 5-6 sezonu dışında Avrupa konusunda kimseye heves vermeyen, daha 5 sene önce CL'de gol atamadan grup sonuncusu olan kulübüz. Madem lig şampiyonluğu avrupanın önünde değil, neden fatih hoca avrupa liginde lider olduğu ortamda kovuldu? veyahut diyelim kaldı ve çeyrek final yaptık ama ne ligde ne türkiye kupasında önümüzdeki sezon bizi avrupa'ya atacak bir durumumuz yok, ee? yine elde var 0. yerel başarı avrupada başarının temelidir, uefa 4. sezonda geldi, ilk 4 maçında 1 puan toplayabilen takım güç bela kendisini uefa'ya attı. devamında şampiyon olduk. Allah'tan o dönemlerde şimdiki özürlüler gibi lig şampiyonluğunu hafife alıp avrupa > lig çeken taraftar topluluğu yokmuş, kimse şımarık değilmiş.
herifler kör göze parmak şike yapıp hak yiyorlar, gözümüzün içine baka baka hakkımızı yiyorlar hala avrupa edebiyatı dinliyoruz. umarım AZ eşleşmelerine u19 ile çıkarız.

13.olduğumuz sene antrenör değişikliğinin zamanlamasının yanlış olduğu konusunda herkes hemfikirdi zaten. O sene aynı antrenör ile devam etseydik UEFA'da en azından yarı final yapardık diye düşünüyorum ve bu lig şampiyonluğundan daha büyük bir başarı olurdu.

CL'nin yeni formatına göre UEL'ye düşme kalktı. Biz UEFA kupasını aldığımız sene CL'de 3.olup UEL'ye gitmiştik. Yani yaptığın bu benzetme de güncel değil malesef.

Yine söylüyorum Galatasaray için Avrupa'da başarı>Lig şampiyonluğu. Bu dediğim ligde şampiyon olmayalım demek değildir.

Beğenmiyorsan cevap vermek zorunda değilsin.

Son düzenleme:
Normalde Avrupa şampiyonluğu daha önemlidir ancak bu sezon normal bir sezon değil. Bu sene fener şampiyon olmak için inanılmaz paralar döktü, dünyanın en iyi hocalarından birini getirdi, hakemleri rakipleri satın almaya ara vermeden devam ediyorlar, medyada inanılmaz algı yapıyorlar. Bugün maçı izlemeyen birisi fenerlilerin açıklamalarına baksa fener doğrandı der. O kadar iyi algı yapıyorlar ki özellikle sosyal medyada. Bugün fenere yapılanlar bize yapılsaydı günlerdir konuşurlardı.

Bu sene lig şampiyonluğu Avrupa'dan daha önemli hale geldi. Çünkü ligde şampiyon olursak önümüz baya açılacak seneye fener falan kalmaz ortada. Tüm gücümüzü odağımızı Avrupa'ya veririz. Bu sene 2 kulvarı götürecek kadromuz yok. Tabii ki gönül ister ki 2 kulvarı da beraber götürelim ikisini de alalım ama birini alacaksak eğer lig şampiyonluğunu almak Avrupa'dan kupa almaktan daha önemli hale geldi.

-fener 4. yıldızı takmadan 5. yıldızı takmak
-en yakın rakibe 6 şampiyonluk fark
-üst üste 3. sene şampiyon olmak en son 1999'da başaran bir takım var 26 senedir olan bir şey değil
-2025'te 25. şampiyonluk (anlamlı)
-Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmak (sezonu erken açmamak ve min. 35 milyon euro gelir)
-yabancı hakem geldi yine de şampiyon olduk kozu olacak elimizde, onların da gördünüz mü Galatasaray'ı Türk hakemler şampiyon yapıyordu bahanesi kalmayacak
-fenerin şampiyonluk hasreti 12 seneye çıkacak
-fenerin Şampiyonlar Ligi hasreti 17 seneye çıkacak
-Türk futbol tarihinin en çirkef en pislik başkanı ali koç istifa etmek zorunda kalacak
-mourinho gitmek isteyecek sonra ona da en az 20 milyon tazminat ödemek zorunda kalacaklar
-yeni bir başkan yeni bir hoca yeni bir kadro derken seneye de şampiyonluğu unutacaklar biz de üst üste 4. sene şampiyonluğa gideceğiz
-her şampiyon olamadıkları sezon onlara daha çok baskı ve çaresizlik olacak

Daha saymadığım birçok sebep vardır. Bu seneki şampiyonluk tarihin en önemli ve kritik şampiyonluğu. Avrupa şampiyonluğunu seneye düşünürüz.

Ali Koç ve ekibi futbolu bu kadar terörize edip insanları birbirine kirdiracak duruma getirdiğinden beri Lig > Avrupa. Bu ekip gidene kadar da bu şekilde devam edecek. Bu herifler batmayacak, bu sene 150 harcadiysalar seneye 250 harcayacaklar. Her sene güçlerini bir tık daha arttıracaklar. Hepsi lig için, biz de o istedikleri şeyi onlara vermeyip ligi ellerinden alacağız. Avrupa'yı da göz ardı edeceğiz. Aksini iddia eden gidip Real tutsun diyeceğim de onlar bile 3 senenin 2'sinde CL alan adamı Barça'dan iki maçta 9 gol yedi diye kovacaklar. Hani onlar bile yerel başarıya dikkat ediyorlar ama çok bilmiş Galatasaray taraftarı hocasının başarısını küçümseyip avrupa > lig edebiyatı çekiyor. Neyse ne diyim, umarım sevinmeye yüzü olur bu ekibin Mayıs'ta.

Kimse GS'de teknik direktör değişikliği olsun demiyor zaten.
Ayrıca Real Madrid benzetmesi yine olmamış,çünkü Real Madrid asıl Avrupa'da kötü futbol oynuyor ve ilk 8 dışında kaldı diye Ancelotti tartışılıyor.
2 sene önce zaten Barcelona şampiyon oldu ama Avrupa'da başarılı diye Ancelotti yine Real Madrid teknik direktörü olmaya devam etti.
Avrupa'yı önemsememeye devam edersek ligde şampiyon olmak bile CL'ye doğrudan katılmaya yetmeyecek demek istiyorum. Yoksa lig şampiyonluğu tabi ki önemli ama Avrupa'da başarı esas önemli olan başarı parametresidir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Yarın hakemlerin bugünün tersine bizden maçı alıp Gaziantep'e maçı verdiklerinde göreceğim sizi.
Bizi şampiyon yapmayacaklar.
Bakalım ne zaman anlayacağız

“Maksadımız İngilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve Türk olmayan takımları yenmektir.“ Ali Sami Yen.

Yahu siz bu kulübü kuranlardan daha iyi mi biliyorsunuz? Bu fenerli vizyonuna sahip zihniyetten kurtaracağız kulübü.

Hem ligde şampiyon olalım hem Avrupada başarılı olalım. Niçin birini tercih etmek zorunda kalıyoruz? Bunu daha önce defalarca yaptık, yine yapabiliriz. Her zaman vizyonumuz bu olmalı. Geri adım atmaya, vasatlaşmaya gerek yok.

Kendi evlerinde 9 kişi kalmış Anadolu takımını kırmızı kartlar + penaltı ile zor yenebilen ve bundan dolayı utanmadan sevinç çığlıkları atan, utanmadan üçlü çektirerek kutlama yapan tescilli şikeciler bizim rakibimiz olamaz arkadaşlar, müsterih olun. İyiler sonunda mutlaka kazanır. Geçmiş seneler çok mu farklıydı sanki? Koyar geçeriz, heyecana gerek yok. Bizim hedefimiz her zaman Avrupa olmalı.

Kendi evlerinde 9 kişi kalmış Anadolu takımını kırmızı kartlar + penaltı ile zor yenebilen ve bundan dolayı utanmadan sevinç çığlıkları atan, utanmadan üçlü çektirerek kutlama yapan tescilli şikeciler bizim rakibimiz olamaz arkadaşlar, müsterih olun. İyiler sonunda mutlaka kazanır. Geçmiş seneler çok mu farklıydı sanki? Koyar geçeriz, heyecana gerek yok. Bizim hedefimiz her zaman Avrupa olmalı.
TFF ve MHK, bizden şampiyonluğu çaldıklarında Okan hoca istifa demek yok ama. Var mısın?

Benim için bu sene lig şampiyonluğu > Avrupa şampiyonluğu. Çünkü fener 4. yıldızı takmadan bizim 5. yıldızı takmamız inanılmaz bir psikolojik çöküş olacak onlar için. Ayrıca 3 sene üst üste şampiyon olacağız 25 senedir gerçekleşmeyen bir şey olacak. fener mourinho'yu kovacak ali koç istifa edecek. Tazminatlar seçim süreci vs derken bunlar seneye de şampiyon olamaz. Bu sene şampiyon olmak tarihin en önemli şampiyonluğu olacak. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacağız 35 milyon kazanacağız. Bu sene fenerin şampiyon olması demek onlara çok şey kazandırır. Onları çöküşe çaresizliğe sürüklemek zorundayız.
Mert kardeşim bunun farkında oldukları için bu sezon sırtlan sürüsü gibi sağlı sollu bize saldırıyorlar .