Söylentilere göre ;

Can Koç

Martin Atanasov

Son düzenleme:
Stajyer umutun gitmesi elzemdir.yoksa ziraatin kadrosunu bize getirip sarı kırmızı formada giydirseler değişen bir şey olmaz.Galatasaray Erkek voleybol takımı
PASÖRLER▶Arslan Ekşi , ?
PASÖR ÇAPRAZLARI▶Jean Patry ?
SMAÇÖRLER▶Onur Günaydı , Martin Atanasov(?) , Thomas Jaeschke ?
ORTA OYUNCULAR▶Doğukan Ulu ? ? ? ? ? ?
LİBEROLAR
▶Hasan YeşilBudak
▶Caner Ergül
ANTRENÖR :
Söylentiler ; M.Kubiak , A.Esfandiar,
Illia , J.Gordon Perrin .
Patry ile uzatıldı onu biliyorum bir başka bilgim yok erkek voleybolu halla biraz daha haber olarak ulaşılması zor.Önümüzdeki sezon için hangi oyuncularla sözleşmemiz devam ediyor
Playy off önemli finale çıkarsak gidebiliyoruz diye biliyorum. 1 ve 2 yaniErkek Voleybol takımı şampiyonlar ligine mi gidecek önümüzdeki yıl yoksa play off performansı mi önemli?
Ziraat ile finale çıkarsak gidebiliyoruz.Erkek Voleybol takımı şampiyonlar ligine mi gidecek önümüzdeki yıl yoksa play off performansı mi önemli?
Hücum anlamında bizi net bir şekilde yukarıya çekebilecek bir yerli, hem de 2004 doğumlu. Normal sezonun en skorer yerli smaçörü, en çok blok yapan smaçörü. İyi bir transfer. Aynı zamanda Abd'li smaçör Jaeschke ile de anlaştığımız söyleniyor. Smaçör pozisyonunda bence Atanasov ile devam edilebilir. Ortada Ahmet, Doğukan, Faik Samet, liberoda ise eğer gidebiliyorsak bence Beyto'ya gidelimBende Arkas'tan Gökcen ile anlaştık diye duydum ama doğrudur inşallah...
Eğer doğruysa çok çok iyi hamle. Efe Mandıracı gitti yeni Efe çıktı almamız lazım kimse ilgilenmeden demiştim sezon başı. Bence eğer biterse çok iyi hamle olur.Bende Arkas'tan Gökcen ile anlaştık diye duydum ama doğrudur inşallah...
Çok çok iyi transfer cidden helal olsun. Gökçen bu sezonun en çok parlayan yerli oyuncusu bence bu sene Efe gidince Efe yerine yeni genç diye Arkas formayı verdi. Bence çok çok iyi iş çıkardı Efe’yi aratmadı. Seneye daha da gelişmiş daha iyi şekilde gelir.SMS Grup Efeler Ligi ekiplerinden Galatasaray HDI Sigorta, genç yıldız ile anlaştı…
SMS Grup Efeler Ligi ekiplerinden Galatasaray HDI Sigorta, Arkas Spor’un genç smaçörü Gökçen Yüksel ile 2025/2026 sezonu için anlaşma sağladı.
Daha önce Ziraat Bankkart’ın ve çeşitli kulüplerin ilgilendiği 2004 doğumlu smaçör kariyerinde Arkas Spor II, İzmir Saint Joseph ve Arkas Spor formaları giydi. (Mintonette)