• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Erkek Voleybol Takımı (Galatasaray Hdı Sigorta)

Bu takımdan hiçbirşey olmaz kusura bakmayın.

Gaziantep gibi ligin en zayıf takımlarından biri bile bizi zorlayabiliyor kadro kalitesi ve sahada ki oyun arasında dağlar kadar fark var.

Umut Çakır gitmediği sürece bu kadro ne kadar kaliteli olsa da iş gelmeyecek başta kadroyu geliştiren bir hoca yok ben iyi antreman yaptığımıza da inanmıyorum.Bir başka sorun da Arslan çok kilo almış böyle olmaz kimse form buldurmaya çalışmıyor mu.Yaşı 40 erkek voleybolunda bu yaşlarda halla kaliteli oynayabilir gördük Ulaş Kıyak 44 yaşında bugün ne kadar kaliteli oynattı takımı ve Ulaş Arslan kadar kadar kaliteli bir geçmişi de yok Arslan hep en iyi yerli pasördü o jenerasyonda.Ama bu fizikle olmaz formuna iyi bakarsın bu yaşlarda çok rahat oynarsın Ulaş gibi.Ama Arslan fazla kilo almış acilen fiziğini toparlaması için çalışma başlatılmalı olmaz böyle.
Arslanın fiziğini 2 hafta önce eleştirmiştik ciddiye alması lazım demiştik.Şuan bence 2 haftalık arada gözle görülür bir incelme var halla biraz daha incelmesi lazım ama o göbekli Arslan modundan inceltebildiği kadar 2 haftada incelmiş gibi duruyor gözle görülüyor çünkü.Umarım performans olarak da yansır bu fiziksel toparlanma bu konuda tebrik ederim 2 hafta kendine güzel bakmış belli ki.Ama halla fazlası var biraz daha incelmesi lazım.

İlk set göz kanatan bir oyun vardı bu set özellikle Alanso ile baya iyi oynadık umarım bozamadan 3-1 alırız maçı.

Su kadroya bu idare gozlerimi kanatiyor, gecen konustum şikayetlerimi ilettim; ama yok yerli pasor eksik yok uyum süreci...
Bu kadroya yazik ediyoruz

Şu anda setlerde durum 1-1 ancak Gaziantep oyun olarak daha üstün. Kaybettikleri 2. setin sonunu bile daha iyi oynadılar geride olmalarına rağmen. Oyun hiç umut vermiyor. Yönetim yönetim olsaydı eğer sadece skorlara değil ki skorlara baktıklarında çoktan kovmaları gerekiyordu sırf oyun için bile Umut Çakırla yolların ayrılması gerektiğini anlarlardı. Tabi voleyboldan anlayan bir yönetim olsaydı

Doğukan çok iyi bugün.

Gökçen - Maar - Patry 3lüsü Umut Çakır'ı daha ne kadar kurtaracaklar merak ediyorum. Muhtemelen Aralık'taki Roeselare maçına kadar hocalık ömrü uzadı.

Söyleyecek hiçbir şey bulamıyorum.

gorevden alinmasi icin daha ne rezillikler yasanmali acaba

Alanso ve Doğukan'a helal olsun orta oyuncu farkıyla aldık maçı.Gaziantep gibi bir takıma da sadece orta oyuncu farkıyla aldık maçı diyebilmek üzücü.Oynayınca oynuyoruz ama çabuk kırılıyoruz bu şekil önemli maçlarda zaten iş yapamıyoruz.

Arslanın fiziğini biraz toparlamış olması.Maar Alanso ve Gökçenin takıma alışmış olduğunu göstermeleri artılar.Ama Geçen sezon ki Patry dan uzak şuan Patry gözünde ki enfeksiyon belki etkili olmuştur ama toparlar yakında.Umut Çakır hakkında yoruma gerek yok zaten antremanlarda da takımı hazırlamadığı için bu haldeyiz.Bir an önce artık güzel bir şekilde ayrılınması lazım.

Allah herkese Umut Çakır ve Yakup Sekizkök şansı versin.

Geri