• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Erkekler Eurocup

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Bora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:28
Arkadaslar Eurocup seviyesi serbest düşüşte. Bunu Beşiktaş'tan bağımsız söylüyorum. Geçtiğimiz senelerde Euroleague maci olsada izlesek modundan artık sonuçlara bile bakmıyor pozisyonuna nasıl getirmeyi başardı bizi bu Avrupa basketbolu.

Bana göre olay sadece hocada bitmiyor. Vizyon ve para işi. Yoksa yakıp olsun Ergin olsun sonuç çok değişmez.
Olay hocada bitiyor demedim zaten. Ama biz tek bir büyük basketbol aklının kurup yönettiği bir şube olmadığımıza göre transferlerde büyük söz ve pay sahibi hocaların da günahı sadece saha içindeki yetersizliklerinden çıkartılamaz tabi ki. Zaten o kadarını yönetse en azından Ekrem Memnun'un Pistiolis'e yaptığı gibi arkasında potansiyelli bir takım bırakırdı. Elin adamı 33-34 yaş ortalamalı ama 12 kişilik kadrosuyla herkesin zamanını yarıya indirecek ama toplam performans olarak sırıtmayacak yapı içinde Avrupa Şampiyonluğuna yakın bir ACB takımı kuruyor, Galatasaray 1 oyuncu sakatlığıyla James Palmer'ı oyun kurucu kisvesine oturtmaya çalışıyor. Bu kafa yapısıyla 3 tane müthiş adam da alsan birinin sakatlığıyla 2 gömlek aşağı düşersin zaten. Ben Galatasaray'da iyi oyuncular da gördüm, iyi koçlar da, müthiş atmosferler ve potansiyeller de. Ama 20 yıllık bilfiil taraftar takibimde Oktay Mahmuti dönemi hariç ortaya basketbol aklı koyulan herhangi bir döneme hiç şahit olmadım.

Bugün Telekom'un rakibi Bourg değildi,tamamen Erdem Can'dı.Bir kere birazcık otoritesi olan koç Doğuş'a bir noktadan sonra hücumda şut deneme artık der.Doğuş airball üstüne airball attığı halde,airball şutlarına devam ediyorsa sorun Doğuş'ta değil sendedir.12 de 2 ile oynadı Doğuş,dışarıdan ise sadece airball attı.

Maç 5'inle devam etmen gerekirken 3.çeyrek 5'in yüzünden 2-14 seri yiyorsun.Dönüyorsun Simonovic-Bankston ikilisini oynatıyorsun.Olmadığını görüyorsun Bankston-Alexander saçmalığı yapıyorsun.O da olmuyor Simonovic-Alexander yapıyorsun o da saçmalık.

Son çeyreğe başlıyorsun Doğuş-Devoe ile eveleyip geveleyip hiçbir şey üretemiyorsun.

Son 3 dk'ya girilirken top sana verilecek,geridesin 7 dk'da 6 sayı atmışsın Doğuş giriyor,Allman çıkıyor.Al sana bir saçmalığın daniskası daha.Savunmada ne zaman switch yapacağını bilmeyen ne zaman yapılmayacağınıda bilmeyen Devoe ile devam ediyorsun.

Allman tek başına maçı dengeye getirmiş son 40 sn Hintli Smith kimseye topu vermeyip el üstü zorlama şut yolluyor.Bu da bir otoriter eksikliğidir.Bu adama uzun zamandır boşuna Hintli demiyorum.Takım kırılırken top kullanmaz,maç elden giderken top kullanmaz,gider maç topunu zorlama şut ile kullanır.

Erdem Can alsın istemem kupayı. Dusan daha çok hak ediyor.

gs mct ninde artık eurocup saflarına geçmesini bekliyoruz. Diktiri boktan bclyi kimse takmıyor. Nba europe ölü doğan bi proje olacak. Can natan bunun farkına varsın artık. Galatasaray başkanı dursun özbek euroleague zarar diye boşuna ağlamasın! Her futbol maçlarından sonra prim açıklamasını biliyor. Ama yan branşlarına 3-5 para harcayacağız diye geri planda kalıyor. Sen euroleague gelir getirmiyor dersen. Sana gülerler basketbol cahili derler. Fenerbahçe beko ya bakın artık + yazmaya başladılar. Lütfen yönetime buradan sesleniyorum Galatasaray erkek basketbol takımı eski günlerine geri dönmesi için eu

En iyisinden en kötüsüne 1 tane koç çıkıp ''ben bugün kötüydüm'' desin.Tamam bunu diyemezsin rotasyonu iyi ayarlayamadım de.Yok son çeyrek hücum ribaundları verilmiş ve kaybedilmiş falan.Ne anlatıyorsun salak mı insanlar ? Euroleague'i 3 kez kazanmış koça bakıyorum 50 defa oyuncularına sallıyor,bunuda tarz olarak kabul etmesini istiyor herkesin.1 kerede sorumluluk bize ait deyin,bir şey olmaz.

gs mct ninde artık eurocup saflarına geçmesini bekliyoruz. Diktiri boktan bclyi kimse takmıyor. Nba europe ölü doğan bi proje olacak. Can natan bunun farkına varsın artık. Galatasaray başkanı dursun özbek euroleague zarar diye boşuna ağlamasın! Her futbol maçlarından sonra prim açıklamasını biliyor. Ama yan branşlarına 3-5 para harcayacağız diye geri planda kalıyor. Sen euroleague gelir getirmiyor dersen. Sana gülerler basketbol cahili derler. Fenerbahçe beko ya bakın artık + yazmaya başladılar. Lütfen yönetime buradan sesleniyorum Galatasaray erkek basketbol takımı eski günlerine geri dönmesi için eu
Tırnak içinde Galatasaray'ın karşılığı en iyi yerde olmak olduğundan yerimiz tabikide Euroleague. Ancak realite olarak şu anda Eurocup kesinlikle Bcl seviyesinin altında. Eurocup tek avantaji kupa kazanip Euroleague oynamak. Bu ne kadar surdurulebilir. Bcl reklamını daha iyi yaparsa bence Euroleague bu kapalı Lig kafasını sorgulayacaktır. Yerel ligleri daha rekabetci yapan şey sıralama ve Avrupa oynamak , basketbolda bunun karşılığı yok. Örnek vereyim bjk Eurocup alamadı ancak ligde şampiyon oldu ne olacak o kadar emeğe çöp , yine Eurocup.

Geri