Uğur Gökçeoğlu
[ ]
Anafolu Efese Gelirse farkındalık yaratır. tam bizim Galatasarayımıza uygun bir oyuncu profili aslında. ancak onu alacak vizyonda yönetici yok.
Larkin 2 ay olmayınca Lee'nin peşinde düştüler.
Alışırsa iyi katkı verir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Anafolu Efese Gelirse farkındalık yaratır. tam bizim Galatasarayımıza uygun bir oyuncu profili aslında. ancak onu alacak vizyonda yönetici yok.
Larkin 2 ay olmayınca Lee'nin peşinde düştüler.
Alışırsa iyi katkı verir.
Kılavuzu karga olanının...İsmail Şenol gitmeden Anadolu Efes ihya olmaz.
Adam fantazi ligte takılıyor gibi hareket ediyor.
Saras farkı.Efes için ne diyorsak Fener de tam tersi herhalde. Bugün Baskonia 3 çeyrek her şekilde parçaladı savunmalarını, çok iyi şut attılar, üstüne Fener'in maçta en iyi oyuncusu Tucker 3. çeyrekte atıldı. Başka takım tamam bugün bizim günümüz değil, savunamıyoruz diye omuzları düşürüp maçı bırakabilirdi ama oradan da ayağa kalkıp kazandılar.
Katılıyorum. Hemen hemen her oyuncusunun ciddi defoları var ama oradan inanılmaz karakterli bir takım çıkarıyor 2.5 senedir. Ben F4'de filan bu kez bu defoların daha işlenebilir olduğunu düşünüyorum o yüzden şampiyon olamayacaklarını düşünüyorum ama başka koçla ilk 8 filan konuşulurdu bu takımla muhtemelen.Saras farkı.
Takıma inanılmaz karakter katmış.
Şu kadro başka hocada olsa ilk 8e zor girer.
Bende alıntı yaptığın ile timde Melli'den bahsedecektim ama Saras'a haksızlık olur diye yazmadımKatılıyorum. Hemen hemen her oyuncusunun ciddi defoları var ama oradan inanılmaz karakterli bir takım çıkarıyor 2.5 senedir. Ben F4'de filan bu kez bu defoların daha işlenebilir olduğunu düşünüyorum o yüzden şampiyon olamayacaklarını düşünüyorum ama başka koçla ilk 8 filan konuşulurdu bu takımla muhtemelen.
Yalnız Saras için ne diyorsam hemen hemen her şey Melli içinde geçerli. Ekrana ekmek banıyorum ya her izlediğimde.