• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Euroleague

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Futbolda ve kadın voleybolda loser hakikaten de erkek basketbolda loser değiller.
Erkeklerde 7 F4, 4 final, 2 şampiyonluk var. %50 başarı gayet winner bir durum.
Kadın basketbola loser denilebilir belki ama o bile zor. 11 F4, 6 final ve 2 şampiyonluk gayet iyi bir CV.

Ayrıca Pana eğer F4 e kslsbilirse o kupayı kimseye bırakmaz bence de. Ama ilk 4 yapamayınca F4 sıkıntı.
Kadın voleybolunda da Vakıfbank'ı biraz kırdılar. Ligde son 3 yılda 2 şampiyonlukları var. 3-4 sene önceki şampiyonlukları loserliktan ziyade 18-19 yaşlarındaki genç oyuncuların tecrübesizlerinden kaybettiler. İtalyanlar da ciddi yatırım yaptığı için orada avrupa şampiyonlukları zor. Eda bırakmadan önce bir tane kazanmak isteyeceklerdir.

Ama baskette bu yıl da kazanırlarsa bu onları ciddi bir winner moduna iter. Ama ben PANA'dan ziyade OLY'nin sürpriz yapacağını düşünüyorum.

Ergin hoca Almanya maçının son saniyesinde takılıp kaldı, hala o maçın etkisi devam ediyor gibi. Panathinaikos sezon içinde bir kadro daha kurdu hala değişen bir şey yok. Haftaya Milli takımın Sırbistan maçı var umarım bir an önce şu durgunluktan çıkar.

Bu işler günlük performanslara dayanıyor. Pana kendi evinde son saniyede kaybetmiş olsa da, ilk maçı da Ülker Arena'da kazandığını unutmamak lazım. Vezenkov gibi normal sezonun PIR canavarı , playofflar geldiğinde çuvallıyor. Yahut ortalığı kasıp kavuran Olympiakos ya da ligin lideri kimse, playofflarda elenebiliyor.

Aşağıdakilerin yukarıdakileri yendiği haftalara geldik ; ya da yukarıdakilerin aşağıdakilere kaybettiği.

Ve ay başında yazdığım gibi aşağıdakilerin yukarıdakilere çelme taktığı haftalar da geldi. Özellikle Efes biraz denge bozacak gibi.

İş F4'e kaldığında günlük performanslar belirleyici oluyor. Pao bu konuda eli açık ara en güçlü takım. Oraya gidebilirlerse hala en büyük şans onlarda fakat bu sezon performansı korkunç ve benim açımdan hoca için kara leke. Genel olarak orayı kazanınca hoca övülecek tabiki ama benim için hocanın fark yarattığı değil kadronun fark yarattığı nir sene olacak.

Geri