• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Euroleague

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Pao bu seferde Walkup, Vezenkov, Monte Morris yokken Oly'e kaybetti. İnanamıyorum gerçekten performanslarına.

Çok can sıkıcı olmaya başladı mevzu. Ergin Hocanın önceki tecrübeleri tekerrür ediyor. Gelir gelmez kupalara ambargo koyar, sonrasında ne kadar para harcarsa harcasın daha geriye gider. Enteresan bir profil... Muhtemelen seneye başka bir takımda devam edecektir. Zira Pana'daki misyonunun ve miadının dolduğu görünüyor.
Kafamda bu meydan okumayı yapabileceği takım Barcelona olarak görünüyor.

Zannetmiyorum Barcelona olacağını. Ergin Hoca'ya sınırsız bütçe verecek başarıya aç bir takım lazım. İsrail takımları olabilir ama araları bozuk. Rus takımları ligde yok... Geriye bir tek Dubai veya Efes seçenekleri kalıyor. Eğer prens takımı ele alıp eskisi gibi bütçe akışı sağlarsa Monaco da olabilir.

Şu qneq en zor fikstür Pana'da. Kesin alır diyebildiğim tek maç Anadolu Efes maçı... Belki bir de Monaco. Önümüzdeki 4 maç çok kritik. Sırasıyla Zalgiris, Kızılyıldız, Dubai ve Monaco maçları var. İlk 6 için en az 3 galibiyet şart. Sonrasındaki fikstürü Efes hariç kabus gibi. Hapoel, Valencia, Barcelona deplasmanları ve evinde Efes...

Dubai benim de aklıma geldi ama Arap takımını tercih eder mi bilmiyorum. Barcelona da tıpkı Pana gibi Efes gibi yıllardır yatırım yapıp sınıfta kalan bir takım. Bu nedenle bana mantıklı geliyor. Ha tabii bunun için şartların oluşması, yani hocanın serbest kalması lazım. Kapısında yatacak illaki kulüpler olacaktır.
Ruslar için yeni karar çıkar mı bilmiyorum siyasette. Banko CSKA'sı vardı normal şartlarda hocanın. Oradan da bir EL şampiyonluk apoleti takardı.

Barcelona eskisi gibi büyük bütçeler ayırmayacak artık basketbola... Daha mütevazı bütçelerle devam edecek. O yüzden Ergin Ataman için tercih sebebi olacağını sanmıyorum. Ayrıca Ergin hocanın Barcelona taraftarı ile de arası bozuk. O yüzden hiç ihtimal vermiyorum.

Fenerbahçe ligde rahat lider, averajda 6. Bu kadar fazla yakın, tek topta maç kazanmaları şanstan ziyade 6.'lık bütçesiyle nasıl 1.'lik kadrosu yaptıklarının ispatı heralde. Her sene eldeki parayla kötü bir NBA takımı kadar kadro çıkarmayı başarıyorlar, takdir etmek gerek.

Geri