• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Euroleague

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Ben geçen maçları izleyemedim ama bugün izledim. Hemen hemen tüm maç önde götürdü Zalgris. Hakem şansı da bugün yanındaydı, iyi de şut attılar ama Fener için kötü olan hemen hemen her istediği şeyi yaptı Zalgris. Çok az istemediği hücuma zorlayabildi Fener. Bu savunmasıyla ayakta olan Fener için çok kötü.

Maçı izleyemedim ama Fener'deki düşüş devam ediyor.Zalgiris maçıyla beraber Euroleague'deki son 5 maçın 4'ünü kaybetmiş oldular.
Dünyanın en büyük spor kulübü saçmalığı bir kez daha sırıttı. çok havalandıktan sonra inişe geçmeleri doğal çünkü bu onların genlerinde var. obradoviçte aynen böyle bir süreç yaşamıştı.bu yaşadıkları inşaALLAH kendi ligimizede yansır...

Bayern Münih şutör bulmada inanılmaz iyi takım. Obst sonrası birde Jessup buldular. Bu 2 isim bugün Fenerbahçe'yi bombardımana tuttu. Beko üst üste 3. Son 6 maçta 5.mağlubiyetini alarak liderliği zora soktu.

Artık insanlar Calathes'in şutunu eleştirmiyordur diye düşünüyorum.Herkes kabullenmiştir.Fakat %45 ile serbest atış atmak nedir ? Bir oyun kurucu hele ki en üst seviyede bu kadar tecrübeli bir oyuncu nasıl %45 ile serbest atış atıyor ? Taktik faul Carlik Jones'a değilde Calathes'e denk gelmiş olsa belkide maçı vereceklerdi.

Diğer bir durumda Mehdi Difallah denen kafasız hakem pota altından oyuna sokulurken bu pozisyonda topu Kızılyıldız'a verdi,sonra izlemeye gittiler.Spikerin dediğini aktarıyorum ''İyi ki teknoloji var''

İsmail Şenol'un bıraktığı enkazı temizlemek Efes için bahya süre alacak.

Fener'in bugünkü maçı kaybetmesinin sebebi son maçlarda aşırı formsuz olan Saras.Son maçlarda katkı veren oyuncuları direkt çıkarması,sonrasında gelen seriler,zayıf 5 ile başlaması ve rotasyon yapacağım derken takımın ritmini bozması aklıma gelenler.

Bugün Jantunen'e bu kadar sabretmesi,ardından farkı 3'e indiren basketi atan ve maçın en iyilerinden Boston Jr'ı çıkarıp savunmaya evet savunmaya buz gibi Tarığı atması,formsuz Devon Hall'a gereksiz yere aşırı güvenmesi,kısa 5'te ısrar etmesi,rakibin faul hakkı son çeyreğin başında dolmuşken temas alamaması,Tucker'ın kenarda olması izah edilir gibi değil.

Fenerlilerede bakıyorum Saras'a karşı olumsuz yorumları bir hayli fazla.Çok sert eleştiriyorlar.

Belki de erken form tutan erken dağılır tezini yaşıyorlar. Zaten şu kadro ile kupayı alabilmek bile büyük bir koç başarısıydı geçen sezon.

2.çeyrek Efes'in oynadığı oyun,son çeyrek fark 5'e düştükten sonra gelen değişikliklerle beraber farkı yakalayan Efes inanılmaz keyif verdi.Son çeyreğin son 8 dakikası muazzamdı.

Son çeyrek farkı getiren 5'te Şehmus-Loyd-Rodrigue Beaubois-Erkan-Kai Jones vardı.

Aynı Laso son çeyreğe Babb-Şehmus-Rodrigue Beaubois-Smits-Kai Jones ile başlayıp,maç içinde 19'ları bulan farkın 5'e kadar inmesine neden oldu.Bu 5 ile hiçbir şey üretemeyeceğin bariz.Böyle dengesiz işlere ne gerek var ? Rakip kısalar kolay geçiliyorken Ercan oyundayken Ercanla post up oynamalar,Smits girince Smits ile post up oynamalar,sonrasında top kaybı veya çıkmaza giren hücumlar.

Ercan'da 14 sayısı olduğu halde Smits oyundan alınırken neden oyuna Erkan'ın alındığını bence bir sorgulasın.

Kai Jones'da çok iyi bir maç çıkardı,birbirinden güzel 5 blok yaptı.

Geri