• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Yine savunma arkasına atılan top ve yine geriden gelip Davinson'a tur bindiren alelade bir rakip oyuncu...

4 adam mermi gibi yetişiyorken gitti adama vurup sarı kart aldı... Osimhen de çok fazla hakeme oynuyor alakasız pozisyonlarda, anlayamıyorum...

Muhtemelen uyuya uyuya izleyeceğimiz 1-0 bitebilecek gündüz maçı; rakibin golüyle tempo kazandı ve kırmızı kartla zevkli hale geldi.
Hocanın oyuncu değişiklikleri çok isabetliydi. Özellikle sabotajcının artık kızağa çekilmesi ve yerine zımba gibi şut çeken hücumcu Sallai'nin kanatta oynatılması gerekiyor.
- Davinson'un da bire bir kalınca aklını kaybetmeleri bitmiyor. Hediye ettiği kaçıncı gol sayamadık.
Sara yedek kaldıktan sonra inanılmaz bir geri dönüş yaptı kaç maçtır sahanın en iyilerinden. Hem asistler yapıyor hem harika şutlar çekebiliyor. Oyunda daha fazla var. Demek ki formdan düşeni keseceksin, ki diğer arkadaş formdan değil karakterden düşmüş.
- Icardi tek forvetten ziyade çift forvetli sistemde ne kadar verimli olduğunu gösterdi. Hem alan açıyor savunmayı üzerine çekip hem de yüksek pas görüşüyle kritik ara toplar atıyor hücumculara. Osimhen ona servis yapınca da geriye en iyi yaptığı işi yaparak tamamlaması kalıyor sadece.

4 adam mermi gibi yetişiyorken gitti adama vurup sarı kart aldı... Osimhen de çok fazla hakeme oynuyor alakasız pozisyonlarda, anlayamıyorum...
Renkdaş,maazALLAH, bir gün ters bir hakeme denk gelip ceza alacak diye korkmuyor değilim.

Yarın çok zorlu bir maçımız var.
Trabzon gerçekten bu sene çok iyi bir takım oyunu oynuyor.

Özellikle orta sahaları Olai ve Folcarelli çok dinamikler. Dripling ve dinamizimleri ile takıma büyük güç katıyorlar.

Kanat oyuncuları Zubkov ve Augusto çok tehlikeli oyuncular. Augusto özellikle çok golcü bir kanat oyuncusu. BJK'nın eski oyuncusu Larkin tarzında bir oyuncu. Dikkat etmek lazım.

Onuachu da çok iyi bir sezon geçiriyor. Özellikle hava toplarında çok etkili bir oyuncu. Singo ve Davinson yokken onu durdurmakta sıkıntı çekebiliriz.

Maçın bence 3 önemli noktası var.
1- Kesinlikle eksik kalmamak lazım. 11e 11 oynadığımız her maçta favori biziz ligte.
2- Onuachu ile birlikte duran tıpta etkili bir takım oldular. Aman dikkat.
3- Orta saha oyuncuları Folcarelli ve Olai çok etkili oyuncular. Bu maçta maçın galibi orta sahaya üstün olan takım olacak. Bu 2 ismin dripling ve dinamizimlerine engel olmak gerekiyor. Bu yüzden bence 3lü orta saha ile çıkmak lazım. Bu şekilde üstünlüğü rahatlıkla elde edebiliriz.

Umarım Singo denildiği gibi yetişir. O yetişirse işimiz çok daha kolay olur. Özellikle duran toplarda Onuachu ile mücadele edebilir.

Uğurcan
Sallai Singo Apokerim Jakobs
Sara Lemina Torreira
Sane Osimhen Barış

Malesef bence savunma yönünde eksik bir kadro ile çıkıyoruz.
Sara ve Torreira ikilisi çok çabuk deliniyor. Trabzonun driplingçi 2 orta sahasına karşı çok geçiş yeriz gibi. Umarım bugün Trabzondan fazla gol atabiliriz.

23/24 ve 24/25'in ilk yarısındaki futbolumuzu çok özlüyorum bazen videolarda denk gelince. Taraflı tarafsız herkese keyif veren bir Galatasaray vardı. Bir anda çokça goller atıp rakibi atak manyağı yapan. Şimdilerde ise maçların yarısını telefona oyalanarak izliyorum, uykum geliyor. Neden böyle olduk anlamadım. Belki de Mertens'in yokluğu belli oluyor.

Maaşına zam isteyen arkadaş 1 aydır takımı sabote ediyor.
Takımın Şampiyonlar liginde ki oyunu ve hırsı ligte yok. Ligte idare ederek oynuyoruz.

Son düzenleme:
Singo, Sanchez ve Ilkay olmadan yine iyi oynayip berabere kaldik.

Sampiyonlar Ligi maci önemli 3 puan almamiz lazim

Ajax maçı çok önemli şuana kadar çok iyi ilerliyoruz hem lig de hem CL de ama Ajax maçı giderse taraftar havası da düşer Ajax maçı alıp ilk 24 de kesin yer alırız artık havasına sokarlar umarım takımı.

Kazanacağımıza dair yüksek bir umut veya iyi bir oyun beklentisi olmadan açtım maçı. Nitekim öyle de oldu. Bu sezon gram zevk vermiyor oynadığımız oyun. Ama ilk defa derbi galibiyetsiz devam ediyor Okan hoca.
Avrupa'da oynadığımız futbolu ayrı tutuyorum. Şampiyonlar Liginde böyle ilerledikçe, ligde Anadolu takımlarını yenip idare etmeye tamamım ben. Fakat yine de şikecilerin bu kadar kollandığı ortamda ligi de çok salmamak gerekiyor.

Galatasarayında kötü oynama hakkı muhakkak var. Kafalarında ajax maçında olduğu şu dönemde ligin bizden sonraki en iyi takımıyla oynadık. Farkı koruduk. Bugünde derbide febenin yenemediği senaryo yine bizi mutlu eder. Lakin barışın vurdumduymaz, mücadeleden uzak görüntüsü beni deli etti. O kadar sinirlendim ki 3 çocuğum maç izlemeyi bıraktı ilk yarı, kaçtılar benden. Bu kadar laubali, sorumsuz olunmaz. Kendi kariyerini mahvedebilirsin, umrumda bile değil ama Galatasarayı böyle ateşe atamazsın. Art niyetlisin sen barış. Devre arası en güzel paraya gidersin inşallah.

Geri