• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Küfürsüz Hakaretsiz burada yazılarımın silindiğini görüyorum.
Körler Sağırlar birbirlerini ağırlar demekki. Forum Yönetiminin bir tarafı var karşı yorumlar siliniyor

Körler Sağırlar birbirlerini ağırlar demekki. Forum Yönetiminin bir tarafı var karşı yorumlar siliniyor
Sadece küfürsüz, hakaretsiz yazılar değil, sosyal medyada yapılan iftiralar ve boş yorumları da siliyoruz. Ve evet, forumun bir düsturu var. Beğenip beğenmemek size kalmış. Size son ikazımı yaptım. Bundan sonra forumdaki geleceğiniz size bağlı.

Evet burayı bok çukuru twitter'a çevirmenize izin vermeyeceğiz. Kapı yukarda sağda keyfiniz bilir.

Son düzenleme:
Her ne kadar takım iyi olmasa 5 puan kaybetsede kemerburgazdaki bu önlemler, ve en önemlisi takımın biz bitti demeden bitmez geleneğine güveniyorum. gönül isterdi ki takım son 5 haftaya 2 basamaklı puan farkı ve iyi oyunla yoluna devam ediyor olsaydı ama olmadı.kanaatim g.birliği maçında alınacak galibiyet ve fener maçında sahaya moral motivasyon olarak iyi çıkılır ise ibre tersine döner...

Geri