• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Sanchez iyi bir defans oyuncusu ancak asla 7-8 alacak bir oyuncu değil. 2 ucu keskin bıçak bir futbolcu. Bazen moduna giriyor iyi işler yapıyor; bazen Rafa Silva gibi pozisyonlarda saçma işlerle enteresan goller yediriyor. Arkaya atılan toplarda zaten fecaat tüm defansımız gibi. Maksimum vereceğim 4-5 olur.
Kaldı ki biz geçtiğimiz sezon rekor sayıda gol yedik bu defans hattı ve kaleciyle. Neye istinaden zam yapılacak ben anlamadım ? Osimhen, Yunus, Barış falan hadi anlarım sağlam katkılar verdiler de, defans hattından 1 kişinin dahi ağzını açmaması lazım zam için.

Sen Adana'li pamuk tüccarı gibi ortalarda dolaşırsan önüne gelen senden kıl koparmaya çalışır. Şimdi görelim bakalım yöneticilik vasfiniz ne kadarmış.

Kaleci transferi neden halla bitmedi çok geçe kaldık.Şuan'a kadar yapılan kadro planlamasından mutluyum iyi kadro kurduk hadi stoper sağ bek transferi geçe kalmasını çok eleştirmiyorum ama kaleci transferi çoktan bitmeliydi çok geçe kaldık.

Kaleci transferi neden halla bitmedi çok geçe kaldık.Şuan'a kadar yapılan kadro planlamasından mutluyum iyi kadro kurduk hadi stoper sağ bek transferi geçe kalmasını çok eleştirmiyorum ama kaleci transferi çoktan bitmeliydi çok geçe kaldık.
Ligde Günay rahat oynar diye düsünüyolar. Sampiyonlar ligi baslayana kadar zamanimiz var diye acele etmiyorlar

Geri