• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Çok mu zor aynı anda sevip,saygı duyup,başarısı olan birisini başarısını küçümsemeden eleştirmek ? Bu arada biatçıların karşısındayım,biatçılık yanlış.

Takımın Muci kadar on numarası yok. Ama hala ön liberoya 30 milyon bayılma peşindeler.

Korkunç bir planlama.
Muci'yi biz alsaydık ve bjkde ki performansını gösterseydi şimdi de eleştiriyorduk. 30 mevzusuna gelirsek sen kalkar basın toplantısında istediğimiz oyuncuyu alacak paramız var dersen önüne gelen her takım yüksek bonservis ister.

Yaşın Kaç Bilmiyorum Dosttum ama

2000 de Uefa Kupasını Alırken Haginin Yediği Sergendi.

Hakan Ünsal ,Ergün Pembe
Ümit Davala,Fatih Akyel di beklerin

Capone,Bülent,Popescu stoperlerindi

Suat,Emre,Okan,Hasan Şaş,Hagi Sergen Ortasahındı

10 üzerinden 8 lık adam çıkıp 7 lik adam giriyordu

10 üzerinden 8 lik adam çıkıp 4lük adam giriyor şuan .

24 kisi olmasın kadro ama 17 18 tane seviye dengesi eşit adamın olmak zorunda.
Uefa kupasını almadan önce Fatih Terim ilk geldiği zamanlarda performansı nedeniyle gönderilmek isteniyordu. Ancak Faruk Süren buna karşı çıkarak engel oldu sonunda da 4 yıl üst üste şampiyonluk ve uefa kupası geldi.

Muci'yi biz alsaydık ve bjkde ki performansını gösterseydi şimdi de eleştiriyorduk. 30 mevzusuna gelirsek sen kalkar basın toplantısında istediğimiz oyuncuyu alacak paramız var dersen önüne gelen her takım yüksek bonservis ister.

Ben Muci iyi oyuncu falan demedim zaten. Düşünün ki şu Muci kadar bile 10 numaramız yok diyorum orada.

FB'nin Talisca'sı gözlerinin önünde kaçıncı maçı aldı kim bilir. Takımların 10 numaralarının maçlara nasıl etki ettiği ortada ve biz hala bu takıma 10 No/2. forvet tarzı bir adam almayıp 30 milyon euroyu ön liberoya gömmeye çalışıyoruz. Komedi mi dram mı bilemedim.

Ben Muci iyi oyuncu falan demedim zaten. Düşünün ki şu Muci kadar bile 10 numaramız yok diyorum orada.

FB'nin Talisca'sı gözlerinin önünde kaçıncı maçı aldı kim bilir. Takımların 10 numaralarının maçlara nasıl etki ettiği ortada ve biz hala bu takıma 10 No/2. forvet tarzı bir adam almayıp 30 milyon euroyu ön liberoya gömmeye çalışıyoruz. Komedi mi dram mı bilemedim.
Bende iyi oyuncu kötü oyuncudur demedim. Ama hocanın sisteminde 10 numara yok false 9 dedikleri sistemle oynuyor. Mesela dediğin gibi Talisca bize gelse tutmayacaktı ki onlarda da Mourinho öncesi ve sonrası performansı ortada. 75 i Oshimen'e verdikten sonra düşük bonservisli oyuncu alamak imkansız gibi ama alınacaksa gelecekte kar yapılacak oyunculara verilsin paralar.

Transferde mutlaka bu artı iki kuralından birisi forvet olmalı genç dinamik orta saha tercihen tecrübeli olabilir ama bir hak mutlaka forvet için kullanılmalı.

E peki, bu saydığın iskelet kadro ilk senede mi oluştu, yoksa 4–5 yılın sonunda mı? Hiçbiri ilk günden kurulmadı. Sabırla, doğru hamlelerle, hatalardan ders alarak oluştu.

Fatih Terim 2000’li yıllarda neden ayrıldı? Birkaç maç puan kaybedildi diye gönderildi. Bugün hâlâ “O dönem Terim devam etseydi belki her şey çok farklı olurdu” diyen onca insan var.

Bir sezon şampiyon olamamak ne olmuş? Futbol bu; inişi var, çıkışı var. Önemli olan her sene sıfırlayıp yeniden başlamak değil, bir omurga oluşturmak, üstüne koyarak ilerlemek.

Bizde ise en ufak sendelemede hemen hoca gitsin, kadro dağıtılsın, her şey baştan yapılsın kafası… Bu acelecilik bizi ileri değil, geriye götürüyor. Büyük takımlar sabırla büyür, panikle değil.
4 sezondasın Arkadasım 6 aylık kadro değil bugunün Kadrosu sen bunun farkında değilsin

E peki, bu saydığın iskelet kadro ilk senede mi oluştu, yoksa 4–5 yılın sonunda mı? Hiçbiri ilk günden kurulmadı. Sabırla, doğru hamlelerle, hatalardan ders alarak oluştu.

Fatih Terim 2000’li yıllarda neden ayrıldı? Birkaç maç puan kaybedildi diye gönderildi. Bugün hâlâ “O dönem Terim devam etseydi belki her şey çok farklı olurdu” diyen onca insan var.

Bir sezon şampiyon olamamak ne olmuş? Futbol bu; inişi var, çıkışı var. Önemli olan her sene sıfırlayıp yeniden başlamak değil, bir omurga oluşturmak, üstüne koyarak ilerlemek.

Bizde ise en ufak sendelemede hemen hoca gitsin, kadro dağıtılsın, her şey baştan yapılsın kafası… Bu acelecilik bizi ileri değil, geriye götürüyor. Büyük takımlar sabırla büyür, panikle değil.
4 sezondasın Arkadasım 6 aylık kadro değil bugunün Kadrosu sen bunun
Aynen aynen, sanki ortada sistem yokmuş, taktik falan verilmiyormuş da hoca oyunculara ‘kafanıza göre oynayın’ diyormuş gibi anlatılıyor. Oyuncular da çıkıp başına buyruk oynuyor güya. Ama işin ilginç tarafı, Osimhen’i, Sané’yi dinliyorsun; Okan Buruk’tan hem çok iyi bir insan hem de çok iyi bir teknik direktör olarak bahsediyorlar.

Sezon içinde birkaç maçı cımbızla çekip ‘hoca kötü oynattı’ demek kolay. Ama üst üste gelen galibiyetleri, kırılan rekorları, toplanan yüksek puanları, uzun galibiyet serilerini görmezden geliyoruz, öyle mi?

Avrupa’da ne bekleniyor peki, her sene direkt büyük başarı mı? Napoli kötü takım mı, Conte kötü hoca mı? Şampiyonlar Ligi’nde grupta kaçıncı sırada bitirdiklerine bir bakın: Frankfurt’la berabere kalmışlar, PSV’den 6 yemişler. Hani şu ‘köy takımı’ diye küçümsenen ekipler var ya… Buna rağmen Napoli yönetimi Conte’yi kovmuyor. Bizde ise birkaç puan kaybında hemen hoca tartışması başlıyor
Dosttum Senin Hocanın Ekibi komple vasatlarla dolu..
Bana sistemini anlatsana Mertens ve Osimhenle baskı ile yaptıgın dışında ne oynuyorsun açıklasana bize?

2 sene önce topu 6 7 saniyede çevirirken suan 30snde topu çeviriyorsun.

Dünyada Galatasaraydan Fazla Kaleciye dönen takım yok taktiğin buysa çok kötü taktiğin var.

Uefa kupasını almadan önce Fatih Terim ilk geldiği zamanlarda performansı nedeniyle gönderilmek isteniyordu. Ancak Faruk Süren buna karşı çıkarak engel oldu sonunda da 4 yıl üst üste şampiyonluk ve uefa kupası geldi.
4 senedesin Şuan Dosttum Orjinal Sağbekin yok ve Yazın 30m dolar harcayıp Orjinal Olmayan Bek aldın.

Fatih Terim Zamanında bu kadar eli geniş olsa Şampiyonlar Ligi gelirdi.
Adamlar 8 ay Para alamıyordu.

Okan Hocanın Harcadığı parayı Başka bir Sistem takımı Harcasa Kafa takımlar değil.(Leverkusen,Sevilla,Villareal,Roma,Lazio) harcasa avrupada şampiyon olurlardı

12 kişiyle mi oynacağız .
Olur mu göbekli kaaanım var benim.

Geri