• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Barış Alper, Yunus ve Eren'in şampiyonlar ligi seviyesinde oyuncular olmadıkları tekrar görmüş olduk.
Bu takıma Torreira ve Lemina gibi iki 6 numara varken asıl ihtiyacımızın 8 ve 10 olduğunu görmüş olduk.
Bu takımın sadece hurra basmak yerine B ve C planının olması gerektiğini görmüş olduk.

Müthiş mücadele.Sara o golü atacaksın,herkes evi,stadı yıkacak be kardeşim.Bu maçtaki 1 puan,takımın üzerindeki gereksiz streside atacaktır ve ligede yansıyacaktır.

Son pozisyon net erene yazar, ellerini açacağına topa odaklansa dönen topu boş kaleye atacak...

Mucize eseri 1 puan. Atletico zımba gibi futbol oynuyor. Yaptıkları pres bile mantık çerçevesinde. Futbolcuları akıllı , oynadıkları futbol mantıklı, paslaşmaları hep çalışılmış antrenmanda belli.

Bize bakıyorum... 2 pas arka arkaya yapamayan oyuncu grubu. Antrenmanlarda ne çalıştırdığı meçhul bir teknik direktör...

Tamamen futbolu bilen, iliklerine kadar benimsemiş bir hoca ve oyuncu grubuyla ; sadece sahada bedenen bulunan, ne yaptığı belli olmayan iki takımın mücadelesiydi. 1 puan aldığımız için şanslı hissediyorum. Zaten onu da şut olmayan pozisyonda kendi kalelerine attılar.
Hocam öve öve bitiremediğin sahada ciddi ecel terleri döken rakibin 498 pas yaptığı bir maçta, 2 pas yapamayan takım nasıl oldu da 401 pas yapabildi?
Böyle elit bir takıma karşı gayet dirençli kora kor bir oyun oynadık, valla seninle farklı maç izledik sanki...

Hocam öve öve bitiremediğin sahada ciddi ecel terleri döken rakibin 498 pas yaptığı bir maçta, 2 pas yapamayan takım nasıl oldu da 401 pas yapabildi?
Böyle elit bir takıma karşı gayet dirençli kora kor bir oyun oynadık, valla seninle farklı maç izledik sanki...
Yan pas, geri pas, yan pas geri pas.... Pas yapmak sayıyla mı , mantıkla mı ? Sen ıkına ıkına 2 adamla pas yapamazken rakip 3 topla ceza sahana kabus olup çöküyor. Sara girdikten sonra paslar biraz mantık kazanmaya başladı. Allah aşkına tek omuzla kaç tane adamı yere serdiler başta Eren olmak üzere. Adamlar ısıra ısıra hem teknik hem fiziksel oyun oynuyorlar. Maç boyu tek hata yaptılar o da Sallai'nin çevirdiği topta boş yere kalelerine attılar.

Yan pas, geri pas, yan pas geri pas.... Pas yapmak sayıyla mı , mantıkla mı ? Sen ıkına ıkına 2 adamla pas yapamazken rakip 3 topla ceza sahana kabus olup çöküyor. Sara girdikten sonra paslar biraz mantık kazanmaya başladı. Allah aşkına tek omuzla kaç tane adamı yere serdiler başta Eren olmak üzere. Adamlar ısıra ısıra hem teknik hem fiziksel oyun oynuyorlar. Maç boyu tek hata yaptılar o da Sallai'nin çevirdiği topta boş yere kalelerine attılar.
İşte anlattığım bir konuda bu bu kadar ciddi fizik gücü yüksek bir takıma karşı iyi pres yapmadık mı, ikili mücadelede, top kazanmada, hava toplarında, son 20 dk oyun olarak üstünlük kurmadık mı? Merak ettim La Liga 3.süyle, Şampiyonlar Ligi ilk 8de olan bir takımla daha nasıl oynanmalı?
Bu demek değil ki transfer lazım değil ancak Bizim taraftarın bu garip egosunu anlamak mümkün değil..

Çok iyi top oynadık. Atletico ile ancak bu kadar oynanılır. İlk 24 garanti.
Şimdi olması gereken play off için gerekli kaliteli 3 transfer yapmak.
Sonrası kura şansı.
Hayırlısı olsun.

İşte anlattığım bir konuda bu bu kadar ciddi fizik gücü yüksek bir takıma karşı iyi pres yapmadık mı, ikili mücadelede, top kazanmada, hava toplarında, son 20 dk oyun olarak üstünlük kurmadık mı? Merak ettim La Liga 3.süyle, Şampiyonlar Ligi ilk 8de olan bir takımla daha nasıl oynanmalı?
Bu demek değil ki transfer lazım değil ancak Bizim taraftarın bu garip egosunu anlamak mümkün değil..
Abi her maç 90 dakika pres, pozisyon üstüne pozisyon, 3–4 gol… FM mi oynuyoruz?
Karşında rakip var, seni bozmak için sahaya çıkıyor. Bazilari bunu anlamak istemiyor

Okan Hoca takımı çıtayı yükseltti diye artık her maç rahat galibiyet bekleniyor ama futbol böyle bir oyun değil.
Bazen zorlanırsın, bazen tek golle kazanırsın. Biraz sabır, biraz destek. Bu takım bunu hak ediyor.

20 dakika kime üstünlük kurduk hocam tam olarak ? Çok şaşırdım yorumunuza. Aynı maçı mı izledik ? Adamlar son anlarda gol de lazım diye hepten tek kale oynadılar, çıkartmadılar. Uğurcan'ın üstüne vurdukları net pozisyon, Griezmann'ın son anda çıkartılan frikiği falan... Farklı maç mı izledik ? Çıktığımız 1-2 kontrada da zaten toplar taca gittiği için zamana oynadık 1 puan alıp playoff yapmak için.

Ayrıca bu forumda neden her eleştiriyi ''taraftar egosu'' altında değerlendiriyoruz anlamadım ben ? Ego kelimesi ile taraftar kelimesi zaten terminolojik olarak da çok alakalı değil.
Gaziantep de LaLiga 3.süydü sanırım ? Biz futbol falan oynamıyoruz. Transferleri ben de bekliyordum da, artık gelseler de pek umudum yok. Mart-nisan ayına kadar hasbelkader ligi götürürsen son haftalarda futbolcular da konsantrasyonu artırıp tek kulvarın da etkisiyle sonuca uzanıyorlar.

Bu takım gerçekten iyi top falan oynamıyor ve takımın gerçek potansiyeli teknik heyet değişmeden anlaşılmayacak sanırım. Herkes bireysel takılıyor. Ver Sane’ye, ver Osimhen’e, ayaksız soldan koşsun. Belki bir şeyler olur.

Zaten maç seçiyorlar, çoğu maçta mücadele bile etmiyorlar. Mücadele ettikleri maçlarda da düzgün pozisyona giremiyoruz. Yarı sahada top çevirip Davinson-Apo-Eren-Uğurcan kendi arasında paslaşınca iyi oynamış olmuyorsun.

Değişim şart. Umarım en kısa zamanda olur.

Geri