• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Maçı çevirirsek de çok şaşırmam iş yine bize bakıyor. BJK zaten en fazla bu kadar oynuyor. Kanatlarımız çok top ezdi. Osimhen'i besleyeceksen bu kanatlar çok ideal değil. Davinson'un ciddi konsantrasyon problemleri olabiliyor. O kadar mesafede Rafa'yı yakalaması veya bozması gerekirdi. Sağında kalsaydı bile Rafa o pozisyonu bitiremezdi.

11-11 olsak ne olacak, Icardi olsa ne olacak, Osimhen dinlenip Sane oynasa ne olacak ? Takım ışık vermiyor. Oyuncularda mı problem çözemiyorum. Bir organizasyon, istek, oyun akışı göremiyorum.
Maç başladı 5 dk sonra dedim bugün de uykumuz gelecek, bu maç bitmez. Ha çok pas yapıyorlar bravo. %90-%10 topla oynama falan yaparlar ne güzel.
Bu takımın bugün geçtim puan almayı, gol atabilmesi bile mucize.

Sen Allah'ın lütfusun Torreira lütfu !

Bence Beşiktaş'ın öndeyken ve biz eksikken bu kadar çok topu bize bırakması büyük bir hataydı.Geçiş öyle oynanmaz,geçiş oyunu öyle hedeflenmez.İnsallah bu maçı kaybetmeden tamamlarız.

Oyuna müdahale etmememiz çok tuhaf. Sanırım gol yemeyi veya sakat vermeyi düşünüyoruz.

Liverpool maçından çıkıp yorgun bir takıma karşı dinlenmiş bu maça hazırlanmak için daha çok zamanı olmuş bir rakip vardı.Berabere kalınması çok sıkıntı değil bence bu yorgunlukla Beşiktaş bir sürpriz çıkarır diye korkuyordum.

Liverpol maçı sonrası Beşiktaş maçı ile bu senenin fabrika ayarına dönüldü. Alanya ve bu maçlar şans maçıydı. Bu rezil oyun düzelmese şansımız hep böyle yağver gitmez. .

Kaybetmememiz olumlu. Zor bir maçın ardından erken gol yediğimiz ve eksik kaldığımız bir müsabakada maçı çeviremediysek de berabere bitirdik. Değişiklikler 10 dakika önce yapılsaydı kazanırdık diye düşünüyorum çünkü bu BJK ile yirmi defa oynasak bir defa kaybederiz. Buna ek olarak hakem son derece zavallıydı. Bu kadar kötü bir hakemin Süper Lig'de düdük çalmaması lazım.

Bu arada Liverpool Chelsea'ya yenildi. Frankfurt da Bayern'den kendi evinde üç yemiş.

Son düzenleme:
Geçen seneki Tottenham maçından sonraki iklime girdik gibi. Kafaca takımdan ayrılmış Barış'la gününde olacağı beklenen Yunus'a bel bağlamışız. Sara zaten bitmiş. İlkay da olmasa kim bilir neler olacak.
Herkesin rezil ettiği şu saçma sapan oyunculardan kurulu zavallı takıma puan kaybettik ona yanıyorum. Keşke 3-4 maç önce karşılaşsaymışız.
Her neyse, Avrupa'da başarılı oldukça ligde yapılan bu tek tük puan kayıplarını umursamıyorum. İyi futbol oynamadan kazansak da olur. Ama şu da gerçek ki top falan oynamıyoruz biz.

2 puan kaybetmedik,1 puan kazandık.
Ben skordan mutluyum.
10 kişi oynayıp,böyle bir derbide 1 puan almak şampiyonluk yolunda çok değerlidir.

Tudor o günde bugünde Okan hocanın ancak ayakkabısının bağcıklarını bağlar.
Sırf yerli hoca diye bu kadar da olmaz. Eleştirin ama nankörlük yapmayın yahu. Bu kadar da değil.
Biz de elimizdekini çok büyütme hevesindeyiz.
Galatasaray'ın bu kadrolarıyla şampiyon olmak iş değil. Onu hamza hamzaoğlu'da yaptı ama Avrupa'da yokuz. Okan'ı gözünüzde o kadar büyütmeyin. Okan'ın da Okanball'un da çok bir numarası yok.

Tudor'a gelince Juventus'u sadece eski oyuncusu olduğu için çalıştırıyorsa belki Okan da bir gün İnter'i çalıştırır. Pek sanmıyorum ama olursa seviniriz.

Şunu da açıkça söyleyebilirim. Tudor dönemindeki iç saha oyunundan daha iyisini son yıllarda görmedim. Buna FT hocamın son dönemi de dahil diğer hocalar da.. ki FT hocam benim için bambaşka bir yerdedir.

Biz de elimizdekini çok büyütme hevesindeyiz.
Galatasaray'ın bu kadrolarıyla şampiyon olmak iş değil. Onu hamza hamzaoğlu'da yaptı ama Avrupa'da yokuz. Okan'ı gözünüzde o kadar büyütmeyin. Okan'ın da Okanball'un da çok bir numarası yok.

Tudor'a gelince Juventus'u sadece eski oyuncusu olduğu için çalıştırıyorsa belki Okan da bir gün İnter'i çalıştırır. Pek sanmıyorum ama olursa seviniriz.
Okan hocayı bizde eleştiriyoruz. Eksikleri olduğunu söylüyoruz. Ama Tudor'dan kat kat daha iyi hoca

Şunu da açıkça söyleyebilirim. Tudor dönemindeki iç saha oyunundan daha iyisini son yıllarda görmedim. Buna FT hocamın son dönemi de dahil diğer hocalar da.. ki FT hocam benim için bambaşka bir yerdedir.

Aynen deplasmanda ki Başakşehir ve Beşiktaş rezilliğini de hatırlarsın 😄

Açıkçası normal şartlarda berabere kalsak ben eleştiririm takımı Beşiktaş'tan üstün bir takımız.Ama Beşiktaş bize 1 haftadır çalışıyor ve dinlenik geldi.Biz 2-3 gün çalışabildik ve aşırı efor gerektiren bir Liverpool maçından çıktık.Bu şartlar altında birde derbi seviyesinde bir maç götürmek kolay olmuyor ona rağmen kırmızı kart görmesek ve hakem hataları olmasa alabileceğimiz bir maçtı.Ben takıma kızmıyorum çünkü lig de şampiyon olacağımızın sinyalini fazlasıyla veriyorlar.Keşke daha farklı bir kaç dinlenmiş dinamik oyuncunun çıktığı bir ilk 11 ile çıksaydık bir kaç taze kan iyi olurdu.

Yani tudoru severim ama o dönem de harcadığımız para dönemine göre herkesin üstündeydi ama 3 yıldır üst üste şampiyon olan hoca varken Tudor falan demek düpedüz yabancı hayranlığı. Tudor zamanı nerdeydik şimdi nerdeyiz bi kaldırıp kafayı bakmak gerek.

Yani tudoru severim ama o dönem de harcadığımız para dönemine göre herkesin üstündeydi ama 3 yıldır üst üste şampiyon olan hoca varken Tudor falan demek düpedüz yabancı hayranlığı. Tudor zamanı nerdeydik şimdi nerdeyiz bi kaldırıp kafayı bakmak gerek.
Yani yabancı hayranlığı değil aslında. FT ile tudor'u kıyaslamıyorum mesela. FT özeldir benim için ve bildiğim kadarıyla kendisi de yerli:)

ama okan buruk gibi standart bir hocayı överek yerli sevicisi olacağıma yabancı hayranı olmayı tercih edebilirim.

Herkesten fazla para harcamak tam olarak kıstas değil. kadro değerleri ortalama 30-40 iken 100 milyonluk kadro değerine sahip olmakla. Ortalama 30-40 iken 300 milyonluk kadro değerine sahip olmak bir değil. FT zamanında hiçbir zaman bu paralar olmadı. Galatasarayı ligde ben de şampiyon yapıyorum 20 senedir oynadığım football manager'da:)

ben avrupa'daki geçen seneki hezimetten sonra okan ile yolları ayırırdım ve bu seneyi okan buruk ile bitirmem 3 şampiyonluğa rağmen özellikle de şampiyonlar liginde başarısızlık devam ederse. herkes okan gitsin dedikten sonra okan gitsin demek mesele değil. O gün de okan hocam kalsın diyenler olursa onlara saygı duyarım. Yani rüzgara göre konuşmamak lazım.

Tudor da yabancılar için standart bir hoca işte anlamadığınız konu o. Bu ligi yabancı hocalar anlamıyor. Adamlar sivasta bozuk zemini gördüğünde bir puan iyi sonuç diyor. Başarılı olarak bu ekonomiyi yaratan hocanın kendisi

Sane ve Sara'yı kazanmamız lazım.
Onları rotasyona dahil edip katkı almak işimizi çok kolaylaştıracaktır.
Okan hoca bu milli arada umarım bunun için gerekeni yapar.

Dakika 35'te kırmızı gördük. İlk yarı bitmeye yakın yani ve Galatasaray'ın maçta oyun üstünlüğü dahi yok. Gol atabileceğine dair umut da yok. Sanırım isabetli şutumuz da yok. Beşiktaş'ın net 2-3 gol pozisyonu var.
Kimse farkında değil ama sezon Uğurcan'ın sezonu olmaya başladı. Alanyaspor , Liverpool, Beşiktaş... Tek başına maçlardan puan alıyor. Bu Uğurcan için iyi ama Galatasaray için kötü bir durum.
Dinlenme mevzusuna gelirsek, ''elimde çok oyuncu oldu hangisini oynatacağım bilmiyorum'' diyorsan eğer sezon başında, bu maça da rotasyon yapabilirsin sanırım. Zaten 5 oyuncu değişme hakkın var. Singo yerine Sallai başlayabilir ama sorun bu da değil. Konuşmaya gerek yok.
Ha bu arada o top iyi ki İlkay'a geldi. Onu görünce içim rahatladı.

Bazılarının anlamadığı da okan buruk'a kimse yüksek harcama kredisi vermedi kendisi yarattı bu paraları. İlk geldiğinde yapılan transferlerin toplam miktarı 30 milyon euro toplam bonservis. İcardi kiralık ve maaşını psg ödüyordu, mertens free, rashica kiralık, torreira 6 milyon euroya aldık. Hani nerede yüksek harcama kredisi?
İkinci sene 34 harcamışız bunun yarısından fazlasını 2 oyuncuya vermişiz ve dönemi de +18 milyon euro ile kapatmışız eksi bakiye yok.
Öyle bir yazıyorlar ki sanarsın her sene 100 milyon euro verdiler öyle şampiyon oldu adamın miktarları bunlar karşı da deli gibi para yakan hatta öonüne kesmek için tff'yi ligde ki kulüpleri de içine alan bir yapı kuran manyak vardı ona rağmen 3 sene üst üste şampiyon yaptı bu adam biraz saygınız olsun.

Geri