• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Takım Avrupa'da ne kadar iyiyse ligde o kadar leş. Futbol falan oynamıyoruz. Gol bile atamıyor bu takım haftalardır. Evinde ligin en kötü takımı BjK'yi yenemedin. Trabzon'a diş geçiremedin. Bari Anadolu kulüplerini rahat yen.

Her branşta takımların kötü günü, kötü oynama kotası olabilir. Lakin BJK ve Trabzon maçları başta olmak üzere bu sezon o kota zaten fazlasıyla kullanıldı, bu maç o maçlardan biri olmamalıydı.

Kocaelispor mağlubiyeti Okan hocaya yazar.
Canı sağolsun.

Sahada rezalet bir oyun vardı, zor bela atılan gol de skandal bir kararla iptal edildi. Bu işler maalsef böyle oluyor. Umarız bu maç da ligin Eintracht frankfurt tokatı olur da bundan sonra ligi de ciddiye alırız.

Sıçtı Okan bez getir,
Yuh be kardeşim

okandan bi an once kurtulmaliyiz

Sürekli ligi küçümseyen ve kaale almayan tayfa an itibariyle okan icardi diye ağlıyor :D

İcardi sevdası sağolsun

Hata yapildi ama hepimiz biliyoruz ki bu takim Sampiyon olacak uzerine de min.ilk16 ya girecek

Bence şuan sosyal medya da Okan Buruk yönetim istifa sloganları çok abartı daha iki gün önce herkes alkışlamıyormuydu bir maça göre şekil almamak lazım.Ama bu maçta fiyasko cl de oynadığımız oyunla lig de oynadığımız oyun arasında 2-3 gömlek fark var.Şampiyonluk gideceğini asla sanmıyorum ligin çok üstünde bir takımız ama bu tarz maçları verip riske atmamak kendimizi çok büyük görmek yerine her maça temkinli çıkmak gerekiyor.Bize ders oldu diye bakıyorum lig de artık daha temkinli ilerleriz.

İlk yarı Kocaeli'nde yetenekli hücum oyuncuları olsa skor 3-0 olabilirdi. Yenilen golde art arda gelen bireysel hatalar vardı. İkinci yarı baskı kurduk ama doldur/boşalt dışında hücum yapamadık. İlkay ve Yunus yokken, Sara da kötüyken merkez kısır kaldı. Yunus yeni ameliyat oldu. İlkay umarım Milli aradan sonra formda bir şekilde döner.

Lakayıtlık olmasa devreye eşitlikle girecektim böle maçlarda yemeyeceksin ve deneme yapmayacaksın.
Gerekirse icardi ile başla sonra ikiliye dön olmadı mı çıkart gerekirse Abdülü forvete gönderitsin son dakikalarda.

4-4-2 ile maça başlanmaması gerektiği kabak gibi ortada. Bir daha böyle başlarsa hata değil yanlış yapmış olur artık.

Maçın gidişatına göre 4-4-2'ye dönülebilir tabi ama maça böyle başlamak bile bile lades.

İlla İcardi-Osimhen'i birlikte kullanacaksa 3-5-2 başlamalı en azından. Singo bunun için transfer edilmedi mi?

Orta sahada ikili başlayarak hiçbir rakibe üstünlük kuramayız. Kaldı ki hafta içi mesai yaptığın da düşünülürse

Her maçı küçümsemeyeçeksin. Yorgunsa oyuncu oynamayacak . Bu kadar basit 👍

Sezon sonunda İcardi ve Barış Alper'den kurtulmalıyız. Eğer huzursuzluk çıkarıyorlarsa Ocak'ta bile olur. İcardi'yi aslında geçen sezon sonu gönderecektik. Sakatlandığında ve kendine bakmadığı belli olduğunda biletini kesecektik. Oynadığı her maçta eksik oynuyoruz. Burası oyuncu tatmin etme kulübü değil

Tamam hata yapıldı de bu çift forvet olmuyor geçen sene gördük tekrar gidip aynı hatayı yapmanın ne manası var. Okan Buruk ne zaman hatalarından ders alacak? Çift forvet oynayacaksan eğer gidip Avrupa maçı dönüşü yapmayacaksın bunu. Ayrıca çift forvet oynayacaksan gidip İcardi gibi yerinde duran bir oyuncuyla değil en azından 10 numara veya gizli santrfor olarak oynayan bir oyuncuyla yapacaksın.

Asıl korkum Avrupa maçlarının göz boyaması. Orda da skoru presle aldık, baskıyla aldık. Stabil ve devamlı iyi bir oyunumuz yok. O baskı iş yapmazsa ve iyi bir rakip gelirse yine fark yeriz. Hatta ben önümüzdeki Avrupa maçlarından korkuyorum.

Kadıköy'de kazanacağız izleyin görün
2 gün dinlenme etkisi de olacak İlkay vb oynarsa ve tabi hakem katliamı yaşamazsak.
Bugün Fener'e çıkmayan kartlar bize çıkıyor bunu es geçmemek gerekir.
Ayrıca bütün kozlarını oynadın mı takım kilitlendi mi açacak oyuncu kalmıyor.
Oyuncular maç seçiyor tamam eyvallahta olmaz Allah'tan kredim vardı.

Geri