Geçen yıl kötü gidiş Kadıköy'de son bulmuştu, Galatasaray Galatasaray gibi oynarsa yine kazanır.
Sallai'ye de 2 maç ceza vermişler.TFF beni çileden çıkartıyor.
Kesin bilgi mi?galatasaray şampiyon olmak istiyorsa, önümüzdeki 2 maçtan sonra (fb, samsun)zirvede yer almalı yoksa şampiyonluk çok zor.
Lemina varken hoca bazen dönüyor 3 lü savunmaya bence bu maçta en önemli bölge sol bek Kazımcan'ın performansını çok merak ediyorum.Osimhen ve Lemina'nın oynayacağı konuşuluyor.
3 lü savunma ile çıkma ihtimalimiz var.
Uğurcan
Lemina(Arda) Davinson Apokerim
Barış Sara Torreira Kazımcan
Sane İlkay
Osimhen(İcardi)
Renkdaş,Yine öyle olacak gibi duruyor tabi gizli güçler izin verirse...Geçen yıl kötü gidiş Kadıköy'de son bulmuştu, Galatasaray Galatasaray gibi oynarsa yine kazanır.
Renkdaş,bu şikeci ve kibirli camiaya bu gün gerçekten güzel bir bir darbe vurmak şart. erken havaya girip, erken ötmeye başladılar. ha horoz olsalar tamam ancak kafes kuşunun horoz gibi ötmesi anlaşılır gibi değil...Eğlenceli maç bizi bekliyor.
Jesus maçı havası var.
Herkes GS sakatlıklarına odaklanmış durumda fener 2 idmanla geliyor.
Bunlar etkiler.
Ben maçı izlemeyeceğim.
Ve koyacağız ...
Bir çok maçtaki haksız penaltı, ve kırmızı kart, jokerlerine asla fırsat vermememiz lazım. sakin olup, ceza sahamız içinde Fink atmalarına asla izin vermemeliyiz...Zorlu bir maç olacaktır.
Sağda Sallai solda Jakobs ya da Eren olsaydı çok daha güzel olurdu. Bekler de Barış ve Kazımcan penaltı ve kırmızı kart gibi olumsuzluklarla bizi zora sokmazlar umarım.
Rakip sürekli penaltı kovalayan bir takım. Dikkat etmek gerekiyor.
Ama en önce dikkat etmemiz gereken konu EKSİK KALMAMAK olmalıdır. 11e 11 gidecek bir maç bizim adımıza daha güvenli olacaktır.
Rakip oyuncularımızı tahrik edip bizi eksik bırakmak isteyecektir. Osimhen ve Torreira gibi oyuncularımız bu konuda dikkatli olurlar umarım.
Hakem çok kötü bir hakem. Umarım çok konuşmayız.
Skriniar, denen üç kağıtçı ceza sahası içinde Mourinho döneminde çok deneyip penaltı kazandıkları faule maruz kaldım tiyatrosunu iyi oynuyor. ancak son ferençvaroş maçında bu üç kağıt tutmadı. bu akşamki maçta bu yüzden aman bu üçkağıtçıya dikkat diyorum...Fenerin defans hattı çok yavaş Skriniar aşırı yavaş sırıtıyor. İleri uçta sane, osimhen, barış çok rahat pozisyonlara gireceğiz...Hele 11e 11de hiçbir şansları yok ezip geçeriz