• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Halı saha maçında bile yenilmeyecek bir gol yedik. Bu sene mesafe kat ettik diye düşünüyorduk ama yine hayal kırıklığı oldu.

Verin ordan 100M euro daha... Okan Hocam gruptan çıkacak. :cautious:

USG'ye yenilerek her şeyi mahvetmiştik zaten. Bu gece de üstüne tüy diktik. 3 senedir Avrupa'da bir-iki büyük maç damağımıza bir parmak bal çalınıyor. Sonrası hüsran...

Sagbekin orijinali sağ bek değil. Orta sahada 35’lik İlkay oynuyor, Mertens futbolu bıraktı ama biz hâlâ futbolu bırakma eşiğine gelmiş bir oyuncuyla onun yerini doldurmaya çalışıyoruz. İlkay ancak rotasyonda kullanılabilecek bir oyuncu olur. Lemina zaten Arabistan’a gitmek üzereyken bize geldi.

Normal şartlarda bu takımda yedeklerde Sallai, İlkay, Lemina ve Sara olmalı; onların yerine ilk 11’de oynayacak genç ve dinamik oyunculara ihtiyaç var.

Burada en az suç Okan Hoca’nın, çünkü Erden Timur gittikten sonra transfer komitesi gerçekten berbat iş yapıyor. Cuesta, Frankowski, Jelert…

Bir ay boyunca doğru düzgün bir kaleciyi bulup ikna edemeyip, son gün 35 milyona Uğurcan’ı almak ise tam anlamıyla büyük bir ahmaklık.

Kocaeli maçından beri son 6 maçtır genelde ilk devre iyi oyundan sonra 2.devre inanılmaz performansı düşen 90dk yı çıkaramayan bir takım izliyoruz. Hoca hiç sakatlık fazlalığı demesin bu kulübeyi bu derece kötü bırakanda kendisi. Bugün rotasyondaki 4 as oyuncumuz yoktu, şampiyonlar liginde bu kadar az sayıda eksik belirleyici olmamalı ona göre yedekli kadron olmalı.
En önemli maçlarda en çok para verdiğin oyuncular yok özellikle Lemina'nıj yokluğu bizi bitirdi. USG maçı bu felaketin habercisi gibiydi böyle basiretsiz kalitesiz bir takıma kendi sahanda yenilmek büyük yaraydı. Şimdi Athletico ve City maçları için ümit vermiyor takım büyük zora soktuk turu umarım toplanır takım..

Son düzenleme:
Gecen sezon devre arasi transfer döneminde tam "7" adam alındı, bunların 3'u 6 ay sonra gitti, Eren E. 45 gun ceza aldi, kalanlar Ahmed K., Arda U. Ve M.Lemina!?!?
Bu sezonda min. 4 adam alinmali hem de hatasız ama o zaman sen demek ki kadroyu bastan ku-ra-mi-yor-sun...
Ben ayrica 41 yaşındayım ilk defa darbesiz mac icerisinde kalecimizin sakatlandigini gordum bir bana mı anormal geliyor nu durum.

Bugün itibariyle ilk 24'e kalınsa da kalınmasa da Okan Buruk ile yolları ayırırım.
Hatta ilk 24 sonucunu da beklemem FT Mancini tarzı bir değişikliği hemen yaparım ama Dursun Özbek'in yapabileceğini sanmıyorum. Bu tarz değişiklikleri benim gibi, Ünal Aysal gibi düşünen insanlar yapar. Dursun Özbek o tarz bir kafada değil. Hocayı yollasa bile iyi bir hoca getirebilir mi hiç emin değilim.

Eğer Ünal Aysal gibi biri başkan olsaydı en azından Jurgen Klopp'la bir görüşme gerçekleşirdi.

Bugün itibariyle ilk 24'e kalınsa da kalınmasa da Okan Buruk ile yolları ayırırım.
Hatta ilk 24 sonucunu da beklemem FT Mancini tarzı bir değişikliği hemen yaparım ama Dursun Özbek'in yapabileceğini sanmıyorum. Bu tarz değişiklikleri benim gibi, Ünal Aysal gibi düşünen insanlar yapar. Dursun Özbek o tarz bir kafada değil. Hocayı yollasa bile iyi bir hoca getirebilir mi hiç emin değilim.

Eğer Ünal Aysal gibi biri başkan olsaydı en azından Jurgen Klopp'la bir görüşme gerçekleşirdi.
Ondan sonra Fenerbahçe şampiyonluğu izlersiniz 😄

Sagbekin orijinali sağ bek değil. Orta sahada 35’lik İlkay oynuyor, Mertens futbolu bıraktı ama biz hâlâ futbolu bırakma eşiğine gelmiş bir oyuncuyla onun yerini doldurmaya çalışıyoruz. İlkay ancak rotasyonda kullanılabilecek bir oyuncu olur. Lemina zaten Arabistan’a gitmek üzereyken bize geldi.

Normal şartlarda bu takımda yedeklerde Sallai, İlkay, Lemina ve Sara olmalı; onların yerine ilk 11’de oynayacak genç ve dinamik oyunculara ihtiyaç var.

Burada en az suç Okan Hoca’nın, çünkü Erden Timur gittikten sonra transfer komitesi gerçekten berbat iş yapıyor. Cuesta, Frankowski, Jelert…

Bir ay boyunca doğru düzgün bir kaleciyi bulup ikna edemeyip, son gün 35 milyona Uğurcan’ı almak ise tam anlamıyla büyük bir ahmaklık.
Bu transferlere onay veren Okan hoca.
3 yabancı kontenjanı boşken çok iyi kadro kurduk sıra bende diyen Okan hoca.
Prag ve Alkmaar maçlarında yedek kulübesini boş bırakıp bı sene de aynı hatayı yaparak 3 sene üst üste aynı hatayı yapan Okan hoca.
Kusura bakmayın.
Okan hoca ligte yine şampiyon olur ama vizyonu Avrupa'da başarı kazandıracak bir vizyon değil.

Geri