• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Halı saha maçında bile yenilmeyecek bir gol yedik. Bu sene mesafe kat ettik diye düşünüyorduk ama yine hayal kırıklığı oldu.

Verin ordan 100M euro daha... Okan Hocam gruptan çıkacak. :cautious:

USG'ye yenilerek her şeyi mahvetmiştik zaten. Bu gece de üstüne tüy diktik. 3 senedir Avrupa'da bir-iki büyük maç damağımıza bir parmak bal çalınıyor. Sonrası hüsran...

Sagbekin orijinali sağ bek değil. Orta sahada 35’lik İlkay oynuyor, Mertens futbolu bıraktı ama biz hâlâ futbolu bırakma eşiğine gelmiş bir oyuncuyla onun yerini doldurmaya çalışıyoruz. İlkay ancak rotasyonda kullanılabilecek bir oyuncu olur. Lemina zaten Arabistan’a gitmek üzereyken bize geldi.

Normal şartlarda bu takımda yedeklerde Sallai, İlkay, Lemina ve Sara olmalı; onların yerine ilk 11’de oynayacak genç ve dinamik oyunculara ihtiyaç var.

Burada en az suç Okan Hoca’nın, çünkü Erden Timur gittikten sonra transfer komitesi gerçekten berbat iş yapıyor. Cuesta, Frankowski, Jelert…

Bir ay boyunca doğru düzgün bir kaleciyi bulup ikna edemeyip, son gün 35 milyona Uğurcan’ı almak ise tam anlamıyla büyük bir ahmaklık.

Kocaeli maçından beri son 6 maçtır genelde ilk devre iyi oyundan sonra 2.devre inanılmaz performansı düşen 90dk yı çıkaramayan bir takım izliyoruz. Hoca hiç sakatlık fazlalığı demesin bu kulübeyi bu derece kötü bırakanda kendisi. Bugün rotasyondaki 4 as oyuncumuz yoktu, şampiyonlar liginde bu kadar az sayıda eksik belirleyici olmamalı ona göre yedekli kadron olmalı.
En önemli maçlarda en çok para verdiğin oyuncular yok özellikle Lemina'nıj yokluğu bizi bitirdi. USG maçı bu felaketin habercisi gibiydi böyle basiretsiz kalitesiz bir takıma kendi sahanda yenilmek büyük yaraydı. Şimdi Athletico ve City maçları için ümit vermiyor takım büyük zora soktuk turu umarım toplanır takım..

Son düzenleme:
Gecen sezon devre arasi transfer döneminde tam "7" adam alındı, bunların 3'u 6 ay sonra gitti, Eren E. 45 gun ceza aldi, kalanlar Ahmed K., Arda U. Ve M.Lemina!?!?
Bu sezonda min. 4 adam alinmali hem de hatasız ama o zaman sen demek ki kadroyu bastan ku-ra-mi-yor-sun...
Ben ayrica 41 yaşındayım ilk defa darbesiz mac icerisinde kalecimizin sakatlandigini gordum bir bana mı anormal geliyor nu durum.

Bugün itibariyle ilk 24'e kalınsa da kalınmasa da Okan Buruk ile yolları ayırırım.
Hatta ilk 24 sonucunu da beklemem FT Mancini tarzı bir değişikliği hemen yaparım ama Dursun Özbek'in yapabileceğini sanmıyorum. Bu tarz değişiklikleri benim gibi, Ünal Aysal gibi düşünen insanlar yapar. Dursun Özbek o tarz bir kafada değil. Hocayı yollasa bile iyi bir hoca getirebilir mi hiç emin değilim.

Eğer Ünal Aysal gibi biri başkan olsaydı en azından Jurgen Klopp'la bir görüşme gerçekleşirdi.

Bugün itibariyle ilk 24'e kalınsa da kalınmasa da Okan Buruk ile yolları ayırırım.
Hatta ilk 24 sonucunu da beklemem FT Mancini tarzı bir değişikliği hemen yaparım ama Dursun Özbek'in yapabileceğini sanmıyorum. Bu tarz değişiklikleri benim gibi, Ünal Aysal gibi düşünen insanlar yapar. Dursun Özbek o tarz bir kafada değil. Hocayı yollasa bile iyi bir hoca getirebilir mi hiç emin değilim.

Eğer Ünal Aysal gibi biri başkan olsaydı en azından Jurgen Klopp'la bir görüşme gerçekleşirdi.
Ondan sonra Fenerbahçe şampiyonluğu izlersiniz 😄

Sagbekin orijinali sağ bek değil. Orta sahada 35’lik İlkay oynuyor, Mertens futbolu bıraktı ama biz hâlâ futbolu bırakma eşiğine gelmiş bir oyuncuyla onun yerini doldurmaya çalışıyoruz. İlkay ancak rotasyonda kullanılabilecek bir oyuncu olur. Lemina zaten Arabistan’a gitmek üzereyken bize geldi.

Normal şartlarda bu takımda yedeklerde Sallai, İlkay, Lemina ve Sara olmalı; onların yerine ilk 11’de oynayacak genç ve dinamik oyunculara ihtiyaç var.

Burada en az suç Okan Hoca’nın, çünkü Erden Timur gittikten sonra transfer komitesi gerçekten berbat iş yapıyor. Cuesta, Frankowski, Jelert…

Bir ay boyunca doğru düzgün bir kaleciyi bulup ikna edemeyip, son gün 35 milyona Uğurcan’ı almak ise tam anlamıyla büyük bir ahmaklık.
Bu transferlere onay veren Okan hoca.
3 yabancı kontenjanı boşken çok iyi kadro kurduk sıra bende diyen Okan hoca.
Prag ve Alkmaar maçlarında yedek kulübesini boş bırakıp bı sene de aynı hatayı yaparak 3 sene üst üste aynı hatayı yapan Okan hoca.
Kusura bakmayın.
Okan hoca ligte yine şampiyon olur ama vizyonu Avrupa'da başarı kazandıracak bir vizyon değil.

Monaco maçında eksik kalmamak gerekiyor. Eksik kalmadığımız durumda şansımız var demektir.

Lemina yokken özellikle geçişlere daha da dikkat etmek lazım.
Umarım Liverpool maçında ki gibi bekleyerek oynarız. Bu kadar sakat varken hurra saldırıp takımı yormak başımıza iş açmasın. Yedeklerden gelen yok çünkü.

4 3 3 le bekleyerek oynamak bizi daha da rahatlatır. Yoksa 60 dan sonra pilimiz biter. Girecek oyuncu da yok. Okan hocam umarım gerekeni yapar

Malesef korktuğum durum oldu. Hurra saldırdık pil ilk yarıda bitti. Yanlış başlangıç yaptık. Yorulduk ama yedek kulübesi bomboş. Okan hoca Avrupa'da B C planı olmadan hep böyle başarısız olacak.

Yusuf Berkan Kutucu gibi oyuncularla yedek külübesi planı yapmak, pahalı yabancı dışında yabancı tercihinde bulunmamak gibi garip tercihleriyle dar maliyetli ve yaşlı kadronun sorumluluğu teknik heyettedir.

Kime kızacağımı bilemiyorum ben de. O salak takıma kendi evinde kaybetmeyecektin işte. Gol bile atamadın adını unuttuğum takıma. Şimdi uğraş dur zor senaryodan. Ha bu takımın fıtratını da biliyorsam; City ve Atletico maçlarından puan/puanlar alacaktır.

Dün de para için takıma surat yapan Barış altıpastan gol atamıyor. ''Futbolun mucidi'' dedikleri adam altıpastan topu göklere dikiyor. Hocaya kızacağım ama kızamıyorum, suç bulamıyorum. Tek suçu ''kadro çok kalabalık, artık top bende'' demeci oldu. Ha bi de Osimhen yok diye sen kendi evinde kasaba takımına gol atamıyorsan bir şeyleri de sorgula be kardeşim. Osimhen 10 yıldır mı bu takımda ? Osimhen'den önce de bu takım taş gibi top oynuyordu.

Okan Buruk sadece süper lig hocasıdır. Bütçe düşürülürse, ondan da emin değilim. Osimhen olmadan ligde de batırıyor.

Ya Okan Buruk’u kovup Avrupada başarılı olacak bir hoca getireceksin ya da Okan Buruk’a hak ettiği gibi 10-15 milyon eurodan fazla bütçe vermeyeceksin. Transferde de hiçbir şekilde söz hakkı olmayacak, anlamıyor çünkü. Rotasyondan anladığı Kaan, Berkan ne yazık ki. Gençlerbirliği’ne artistlik yapın diye alınmadı bu yıldız oyuncular.

4. senesinde bizi hâlâ 45 dkda pili biten takımı izlemeye mahkûm eden teknik heyetten hiçbir halt olmayacağı ortadadır. Bıktık aynı hataları yapıp farklı sonuç bekleyen zihniyetlerden. Lâkin ortada aksiyon alacak aklı başında bir yönetim de yok.

Son düzenleme:
Hocam Şu senin sezon Başı Artist Artist takım yeterli Transfere gerek yok Söylemlerin Maç Sonu Bahanelerin hazırda .
Biraz akıllı adam inanmaz
Volkan, kardeşim Bu söylemi ile bu günkü tabloyu baştan kabul etmiş ve hak etmiş oldu.bu gün takımda eksikler belli sırıtıyor. önlem alındı mı hayır, alınıyor mu hayır, alınacak mı oda hayır.e o zaman hakkımızda hayırlısıda bu günkü tablo olur.

140 milyon avro bonservis harcayıp bu kadar alternatifsiz kadro kurmak büyük beceri ister. Tek futbolcunun bir kaç mevkiide oynaması ile ki her mevkiide aynı verimlilikte oynayamaz - kadro kurulmaz. Sen kaç sezondur sezonun bu döneminde aynı form düşüklüğünü yaşıyorsun. Eksikleri bahane etmesinler geçen sezonda bu Ekim sonu Şubat başına kadar bugün yaşadıklarımızı yaşadık.
Son 24'e kalırsak sonraki turda bir de Kaan Ayhan'ın bizim sağ bekimizde yapacağı kırmızı kartlık faulle elveda deriz Avrupa'ya. Geçen iki sezonda böyle oldu.
Okan Buruk belli ki yedekte kalan oyuncuları diri tutabilme gibi bir çaba göstermiyor. Çok karşıydım ama sezon sonu şampiyon olsak bile yollar ayrılmalı.
Ligin en zayıf takımlarına karşı bile rotasyonlu bir 11 çıkarmaktan korkuyor.

Kocaeli maçından beri son 6 maçtır genelde ilk devre iyi oyundan sonra 2.devre inanılmaz performansı düşen 90dk yı çıkaramayan bir takım izliyoruz. Hoca hiç sakatlık fazlalığı demesin bu kulübeyi bu derece kötü bırakanda kendisi. Bugün rotasyondaki 4 as oyuncumuz yoktu, şampiyonlar liginde bu kadar az sayıda eksik belirleyici olmamalı ona göre yedekli kadron olmalı.
En önemli maçlarda en çok para verdiğin oyuncular yok özellikle Lemina'nıj yokluğu bizi bitirdi. USG maçı bu felaketin habercisi gibiydi böyle basiretsiz kalitesiz bir takıma kendi sahanda yenilmek büyük yaraydı. Şimdi Athletico ve City maçları için ümit vermiyor takım büyük zora soktuk turu umarım toplanır takım..
Göker, kardeşim burdaki sorun ciddi. ilk yarıda rakibi bunaltan, ikinci yarı rakibe bunaltma fırsatı veren Galatasaray.bu kaç maç böyle gider. Forvetleri gününde olan her takım bu oyunla bizi alt eder.bereket böyle forvetleri olan takımlara denk gelmedik. veya geldikde hocaları yanlış kadro dizilişi, ve yanlış oyun taktiği ile ekmeğimize yağ sürdü.bu mental oyun düşüncesi acilen değişmeli. oyunun doksan dakikasını kontrolü altında tutan, dominant Galatasaray oyununu sahaya yansıtan takım ruhu olmadığı müddetçe olacağı Budur...

Okan Buruk sadece süper lig hocasıdır. Bütçe düşürülürse, ondan da emin değilim. Osimhen olmadan ligde de batırıyor.

Ya Okan Buruk’u kovup Avrupada başarılı olacak bir hoca getireceksin ya da Okan Buruk’a hak ettiği gibi 10-15 milyon eurodan fazla bütçe vermeyeceksin. Transferde de hiçbir şekilde söz hakkı olmayacak, anlamıyor çünkü. Rotasyondan anladığı Kaan, Berkan ne yazık ki. Gençlerbirliği’ne artistlik yapın diye alınmadı bu yıldız oyuncular.

4. senesinde bizi hâlâ 45 dkda pili biten takımı izlemeye mahkûm eden teknik heyetten hiçbir halt olmayacağı ortadadır. Bıktık aynı hataları yapıp farklı sonuç bekleyen zihniyetlerden. Lâkin ortada aksiyon alacak aklı başında bir yönetim de yok.
Çağatay, kardeşim deminde belirttim iki ayrı oyun anlayışı iki ayrı Galatasaray izliyoruz.oyunun doksan dakikasını aynı ruhla oynayan bir Galatasaraya hasret kalıyoruz.ilk yarıdaki etkili Galatasaray ikinci yarıda yerini yorgun, bitkin Galatasaraya bırakıp ilk yarıdaki etkili oyununu rakibinin oynaması için fırsat veriyor.bu böyle sürdüğü müddetçe çok korku tünellerinden geçecek; ama günün birinde çok kötü yakalanıp tarihi bir hezimet yaşayacağız buna emin olalım.

Serdar,bey İnanki dün her ne kadar penaltı kurtarmış isede Uğurcan Çakır'a halen sıcak değilim.son dönemlerde kaleyi güney Amerikalılara teslim edip başarılı olan takım son günde Uğurcanı sırf adı transfer, ve Fenerbahçeye transfer çalımı olsun diye aldı.onu geçtim Günay'danda bu takımın as kalecisi olacağını beklemek hata olur.oyuna girdiği gibi Fransızlara hayat öpücüğü babında bir gol yedi.ve İlkay 35 inde biri ama futbolu bırakan mertens bile bu gün oynasa ondan daha verimli oynar.okan hoca artık günümüz futbolunda geçerli olan gerçekleri kabul edip, inatlaşmayı bırakıp, deve kuşu misali kuma gömdüğü başını kaldırmalı ve kendine çeki düzen vermelidir. takımda her olumsuzluk ondan kaynaklanmıyor o kadarda vicdansız değiliz, ama bazı sorunların çözümü onun elinde onuda bilmesi gerekiyor...

Geri