• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

O değilde GS'nin bir altyapısı yok mu arkadaş? Altyapıdan gelip A takıma yükselen ve ülke ve dünya çapında iyi veya vasat sayılabilecek son oyuncu kimdi hatırlayan var mı? Arda Turan herhalde... Başka isim benim aklıma gelmilyor. Hele son 10 yılda hiç yok.

FB yi geçtim, ölmüş bitmiş BJK ve TS bile ha bire altyapılarından topçu çıkarıyorlar. Rıdvan, Emirhan, Demir Ege, Semih, Abdülkadir, Yusuf vs vs...

Nerede GS'nin altyapısı?

Yunus Akgün? Ozan Kabak? Bunlarsaydığın adamların seviyesinin üstüne çıktı. İyi demiyorum ama bunları unutmayalım. 2 yılda bir gelecek yıllarda ilk onbir seviyesinde oynayacak oyuncu çıkmalı.

Bu şımarık taraftara alt yapıdan oyuncu beğendiremezsin. Milli seviyede oyuncular Kaan,Berkant'a çöp muamelesi yapıldı,Berkant gitti sırf bu yüzden.

Bu şımarık taraftara alt yapıdan oyuncu beğendiremezsin. Milli seviyede oyuncular Kaan,Berkant'a çöp muamelesi yapıldı,Berkant gitti sırf bu yüzden.
Yunusun Olacağını azıcık Futboldan Anlayan bilir.
Ozan Kabak Okan Buruk teçzihatından geçmedi.

Yunus Dökülüyor

3 gün sonra lig açılıyormuş. Zaman çabuk geçmiş ancak ortada ne fol var ne de yumurta. Bu takıma acil 10 numara lazım. Orta sahayı geçtikten sonra başı kesik tavuk gibi kalıyoruz. Lig için fazlayız diyorduk sezon başında ama şu futbol(?) ile lig de tehlikede. Cumartesi günü yine ıkınmalı, kıl payı kazanılan skorlardan devam edeceksek işimiz var.
.....
Bu takım ne halt oynuyor, bu takımı sahaya koyan ne iş yapıyor bilen yok... Geçen gün yazdığım gibi yine telefonuma sarıldım can sıkıntısından. Kendi takımımdan iğrenir duruma geldim, televizyonu açasım gelmiyor.

Kaleci Uğurcan 30 metre topa çıkıyor ki bizim defanslar koşup yetişemeyecek diye. Sallai başta olmak üzere oyun aklı düşük olan ve beli dönmeyip topa yetişemeyen herkesten çıkıp ; oyun aklı yüksek, sporu iyi bilen ve atlet oyuncular alacaksın.

Oyuncu alamayan yönetiminden, alınan oyuncuları oynatamayan hocasına, bir halt beceremediği halde trip atıp maaşına zam alan yüzsüzlere kadar herkesi bu kulüpten göndereceksin. Bu dakikadan sonra giren de çıkmaz diyordum 0-1 oldu skor. An itibariyle şampiyonluk da gitmiştir.

Ogün ile Yusuf'un futbol aklı 0,1 bile değil.İkisini toplasan bile 1 değil.Her maç Antep taraftarından bugün ise Antep maçını izleyen Fenerlilerden lafın kralını yiyorlar.Gol pozisyonunda bile Yusuf ağır saçmaladı.Ve sen futbol aklı 0 olan 2 ismin oynadığı takım karşısında son derece pasif,durağan oyun oynayıp geriye düşüyorsun.

okan denen kisi bu mactan sonra kovulmazsa yonetimde 1 dkk durmasin

Transfer yapılmadı falan deniyor ama şu Gaziantep takımını yenmek için bile transfere muhtaçsak hiç Madrid ve City maçlarına çıkmayalım. Takım genel olarak dökülüyor hocasınsan futbolcusuna hepsi çok formsuz ve isteksiz. Bir de şu Icardi'ye yıllık 5 milyon € verip takımda tutma gibi bir düşünce nasıl olabiliyor aklım almıyor. Ederini bulan her oyuncuyu satacaksın ve formsuz olanın da mazisine bakmayacaksın. Bu günler sezon başından beri bağıra bağıra geliyorum diyordu.

Son düzenleme:
ne bi korner golu ne bi geriye dustugun maci cevirme nede son dakkika golu hic biseyi yapamadik bu sezon

Osimhen ve Torreira bu takımın yüzde 70i.
Onlar gelince çok daha başka takım oluruz.
Yönetim de umarım üstüne düşeni yapar.

Oynanan rezil futbola 1 puan bile çok. Şu kadroya bu kadar iğrenç futbol oynatmayı nasıl başarıyorsun Okan Buruk? Utanır insan.

Geri