Buna laf anlatamazsın, hiç uğraşma. Herkes doktor, teknik direktör, menajer kesilmiş.
Yener İnce denen adam, en elit doktorlardan biri. UEFA tarafından bile özel olarak tebrik edilmiş, seminerlere çağrılıp eğitim vermesi istenmiş bir isim. Ama böyle insanlara yine de bir şey anlatamazsın.
Bunlarda da ayrı bir yabancı fetişi var. Doktoru yabanci olsa teknik direktörü yabanci olsa toz kondurmazlar.
Hitap önemli...
Buna Derken ?
Neyse Şu yaşadıklarımızın %10 Tudor yapmadı Linçin Kralını yedi,Fatih Hoca son döneminde eşeltirilirken Kadrosu ortada.
Sane Çıkmak İstememiş maçı kazanmak istiyoruz madem İcardiyi 86 neden alıyoruz alalım 60'da 65 de.
Kime bağlıcaz abicim Bodrumda Villasında Maçı izleyen Fatih Terimemi bağlıcaz.Adam Sekiyor dakika 78 senin City 'den maçı çevirmen imkansız.Oyuncular çıkmak zaten istemez.Takımın Teknik Direktörlüğünü yapıyorsun sonraki maçları sen düşünceksin Yanındaki Sarı Gözlüklü Vatandaş düşüncek.
Sakatlıkdan yaşadıklarımızda ortadayken Fatih Hocam Nasıl Bodrumdan Aramazsın Villandan Saneyi değiştirin diye valla çok ayıp.
Kİmse ile Şahsi Problemim yok.
Kimseye takık değilim 35milyon Galatasaray Taraftarının Cebinden harcadığı Paraların saçma sapan Yönetilmesi derdim.
5 6 transfer döneminde Saçma Sapan Transfer dönemi sonu çıkaran Embesil kimse ? Yaşattıklarını dile getiriyorum.
Okan Hocaya Lemina al Derken Taraftarla Dalga geçip 12 kişimi oynıcaz gidin Real izleyin dicek kadar kibre kapalıp.Şimdi Leminasız nasıl aciz oluyoruz kendi fark ediyor.
Sezon Başı Sorumluluk Benim Kadro fazlası ile yeterli diyorsa.10 gün öncede Parasına Bakmıcaz alıcaz diyorsa.
Kimin parası ile ne alıyorsun derler.
Galatasaraycı olmaya devam edicem.Okancı, Dursuncu,Erdenci Alici Velici olmucam iyisine iyi kötüsüne kötü demeyede devam edicem.
1 tane iyi yaptı diye 10 tane yanlışına susmak En büyük ayıbım olur kendi adıma.