Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kayserispor ligin en kötü takımı belki de bu sezon. Ama 3 pasla bizim ceza sahasına inip şut çektiler. Bizim oyuncular arkasında tavşan kovalayan kaplumbağa gibi kaldı. Yaklaşamadılar bile.
Şu takımı izlerken keyif alan var mı gerçekten merak ediyorum. Yan pas, geri pas, Osimhen’e ver. Buraya da bir Pozzecco gerekiyor. Oyun kalitesini arttıracak, kadro derinliği yaratacak, disiplin getirecek, sistem oturtacak bir hoca şart. Hâlâ Kaan giriyor ya oyuna. Çiftliğe çevirmişler resmen dalga geçiyorlar. Bu düzen değişmeli.
Ligin en kötü takımına karşı kıstas olur mu bilmiyorum ama Lang ve Asprilla heyecan verici. İkisi de bileklerine çok hakim, rahatça içeri kat edip adam geçebiliyorlar. Uzun zaman sonra Galatasaray taraftarının gözünün pasını sildi bu oyuncular. Hasret kalmışız şöyle enstantanelere. Lütfen saçma sapan denklemler içine dahil edip bu adamları düz role çevirmeyelim. Verin topu aksınlar kanatlardan serbestçe. Her takıma bu tip oyuncular lazım en az 1 tane.
Yunus aşırı formsuz ve kötü oynuyor. Barış'la ikisinin bir süre dinlenmesi onlar için de iyi olacak diye umuyorum.