• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Avrupa Fatihi yine yapacağını yaptı helal olsun bu takıma.5-2 unutulmaz bir maç son 16 geldi elimize artık.Senelerdir ligi domine edip üstüne bide CL de bu takımın hedeflerini çok üstelere çıkarıp Türkiye futboluna yön veren bir kulüp haline getirdiği için bu takımı kim en büyük kavgasını bitirip herkesin Galatasaray'ın en büyük olduğunu kanıtlayan Dursun Özbek yönetimine de tebrikler.Her ne kadar alt branşlara gereken yatırımı yapmasa da özellikle futbolda yaptıkları ile bence bu seçimde yeniden başkan seçilmeyi hak etti.Helal olsun takıma çok çok büyük zafer.Eze Eze yendik.

Hocayı ve Takımı Tebrik ederim.
2000lerdeki Galatasarayı izliyorum sandım.
Genç arkadaşlarımıza burda anlatmak istediğim buydu, ilk 11 yedek klüben iyi olursa gerisi geliyor.
Yunusun bir süre kenarda Oturması lazım.

Taraftarın tüm ruhunu gururla dolduran maçlar işte asıl bu maçlardır. Galatasaray isterse 10 yıldız taksın ligde ; şurada alınan galibiyetler, zaferler tarifi zor duygular doğuruyor insanın içinde. Galatasaray'ın kültürü, genleri, duygusu tam olarak budur ! Gururdan dimdik olduk. Emeği geçenlere teşekkürler.

Boey'in 5.golünden sonra Osimhen ve İcardi'nin sevinci nasıl güzel bir takım olduğumuzun en açık göstergesi.
Osimhen maç boyunca istediği pasları alamadı. 3 golde baskısı ile direk katkı verdi. Gol atamadı ama buna rağmen çok sevindi.
İcardi, ŞL performansı eleştiriliyor. Henüz golü yok. Kendisi de boş durumda olmasına rağmen Boey ona pas vermedi. Buna rağmen çok sevindi.
Çok güzel bir aile ortamı var.

Hiçbir koşul ve şartta, güzeli çirkin yapmayacağımı vurgulamak için yazıyorum. Kulübün son 12 sezonunda, 2022-2023 Manchester United deplasmanı galibiyetiyle birlikte; Galatasaray çıtası ve standartları dahilinde Avrupa'daki ikinci galibiyeti oldu. 2014'ün ortasından itibaren o kadar unutmuşuz ki, geceden bu yana hem toparlanıyor hem de biz nasıl kutlama yapıyorduk üzerinden ritüelleri hatırlamaya gayret ediyoruz. Öyle bir yabanilik aşıladı kulüp, geride kalan 11 yılda Galatasaray taraftarına.

Yapılanlar yapılacakların teminatıdır diyerek, bu takım İtalya'ya tur için favori gidiyor dahi diyemiyorum halen. Tek günde yaşamak, şaşkınlığın tadını çıkarmak cazip geliyor hemen herkese.

Geri