• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Yine tarihe geçen bir galibiyet oldu, her zaman hatırlanacak bir sonuç. Tebrikler.

İki takımda da eksikler vardı, oyun da biraz kör dövüşü şeklinde gitti ama maçın özeti: Koy dediler koyduk.

Avrupa Fatihi yine yapacağını yaptı helal olsun bu takıma.5-2 unutulmaz bir maç son 16 geldi elimize artık.Senelerdir ligi domine edip üstüne bide CL de bu takımın hedeflerini çok üstelere çıkarıp Türkiye futboluna yön veren bir kulüp haline getirdiği için bu takımı kim en büyük kavgasını bitirip herkesin Galatasaray'ın en büyük olduğunu kanıtlayan Dursun Özbek yönetimine de tebrikler.Her ne kadar alt branşlara gereken yatırımı yapmasa da özellikle futbolda yaptıkları ile bence bu seçimde yeniden başkan seçilmeyi hak etti.Helal olsun takıma çok çok büyük zafer.Eze Eze yendik.

İkinci maçta Lemina da olacak.
Henüz turu atlamadık.
Rehavete kapılmamak lazım.

Hocayı ve Takımı Tebrik ederim.
2000lerdeki Galatasarayı izliyorum sandım.
Genç arkadaşlarımıza burda anlatmak istediğim buydu, ilk 11 yedek klüben iyi olursa gerisi geliyor.
Yunusun bir süre kenarda Oturması lazım.

Taraftarın tüm ruhunu gururla dolduran maçlar işte asıl bu maçlardır. Galatasaray isterse 10 yıldız taksın ligde ; şurada alınan galibiyetler, zaferler tarifi zor duygular doğuruyor insanın içinde. Galatasaray'ın kültürü, genleri, duygusu tam olarak budur ! Gururdan dimdik olduk. Emeği geçenlere teşekkürler.

Cok sukur bugünü de en az 20 sene hatırlayacağız...

5 golü hiç beklemiyordum. Hele ki ilk ayrıdan sonra... 😯 Helal olsun hem oyunculara hem de Okan Buruk'a... 👏

Deplasman ilk 11i

Uğurcan
Sallai Davinson Singo Jakobs
Sara Lemina Torreira
Sane Osimhen Lang

Boey'in 5.golünden sonra Osimhen ve İcardi'nin sevinci nasıl güzel bir takım olduğumuzun en açık göstergesi.
Osimhen maç boyunca istediği pasları alamadı. 3 golde baskısı ile direk katkı verdi. Gol atamadı ama buna rağmen çok sevindi.
İcardi, ŞL performansı eleştiriliyor. Henüz golü yok. Kendisi de boş durumda olmasına rağmen Boey ona pas vermedi. Buna rağmen çok sevindi.
Çok güzel bir aile ortamı var.

Hiçbir koşul ve şartta, güzeli çirkin yapmayacağımı vurgulamak için yazıyorum. Kulübün son 12 sezonunda, 2022-2023 Manchester United deplasmanı galibiyetiyle birlikte; Galatasaray çıtası ve standartları dahilinde Avrupa'daki ikinci galibiyeti oldu. 2014'ün ortasından itibaren o kadar unutmuşuz ki, geceden bu yana hem toparlanıyor hem de biz nasıl kutlama yapıyorduk üzerinden ritüelleri hatırlamaya gayret ediyoruz. Öyle bir yabanilik aşıladı kulüp, geride kalan 11 yılda Galatasaray taraftarına.

Yapılanlar yapılacakların teminatıdır diyerek, bu takım İtalya'ya tur için favori gidiyor dahi diyemiyorum halen. Tek günde yaşamak, şaşkınlığın tadını çıkarmak cazip geliyor hemen herkese.

Okan hoca futbolu bilmiyor len.

Açıkçası biraz abartıyor gibi olabilirim ama bu turu geçer ve son 16 da Tottenham çekersek bence çeyrek final umudu olur herkeste Tottenham ile kafa kafaya oynar bu takım onlar gelirse son 16 da.Çeyrek final çıkmak gibi bir durumda zaten Okan hoca takım ve Dursun Özbek ligi domine ettiği gibi Avrupa da gelecek için güzel sinyaller verir.

Eren şu maçlarda bile koşamıyorsa Kazımcan kalsaymış keşke. Sane'nin de lüzumsuz elli saat topu ayağında tutmalarından gına geldi.

Bu oyuncular bugün oynamaya gelmemiş. Devre arası döver misin söver misin ne yaparsın , oynat bu oyuncuları. Oynamayanı da al oyundan. Bu ihaneti ben kabullenemiyorum taraftar olarak. Koca 45 dakikada yan pas geri pas sürekli Uğurcan'a dönüyorlar.
Bu Yunus denen adamın da nerden torpili var bilmiyorum da gına geldi artık. Çıkar şu çocuğu dinlendir oynatma bir süre yedek başlasın.

2.yarıya başlarken umarım gerekli değişiklikler olur.Sallai'i sağ beke atıp Boey yerine Lang,Yunus-Sara yer değiştirip Yunus yerine Torreira'yı,Sane yerinede Barış'ı atmak lazım.

Tarihi bir zafer aldık,yeri gelecek 10 sene sonra bile açıp izleyip gururlanacağımız bir zafer.Fakat ligde önemli.

Sizi VAR gibi Allah bildiği gibi yapsın.Karakter yoksunları.

ULAN ALLAHSIZLAR IPTAL ETTIKLERI GOLE BAK. KIMLERLE MÜCADELE EDIYORUZ YA

Uğurcan'a faul var o ayrı.Lan nasıl bir kötülükle karşı karşıyaysak oyuncu kafasını tutuyor direkt oyunu durdurman lazım,boş kaleye şut çekilmesini izliyorsun.Allah büyük ya.

Geri