Çağatay Aslantuğ
[ ]
Bu maçın sorumlusu da taraftar oldu. Gerçekten inanılır gibi değil. Yok yok dış güçler. Kutsal sandıkları teknik heyete laf söylememek için şekilden şekile giriyorlar şaka gibi. İktidar partisinde yok böyle kitle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
iki sonuç bereberlik diyorsan ekstra bir beraberlik ile üçlü averaja gelirsin ve basıp yeneceksinHala avantaj bizde ve Osi dönecek.Sadece ezikler tam bir geçiş takımı,deplasmanda oynamak onlar için avantaj bile olabilir ama iki sonuç bize yarıyor.Şimdi hesaplaşma zamanı değil,takımı ve özellikle hocayı rahat bırakmak gerek,sonrasında ne gerekiyorsa yapılır.
Guardiola gelse şampiyon yapamasa şu kafa Okan hoca yüzünden, daha erken gitmeliydi, enkaz bıraktı diyecek. Bu kafa ile bir yere varamazsın. Neyse ki yönetim bu saçma kafada değil.Tam da şu an hesaplaşma zamanı. Kimsenin çiftliği değil burası. Mayısa girilirken 2 maçta 5 puan bırakamaz Galatasaray! Başımıza ne geldiyse bu rahatlıktan, gevşeklikten, otorite boşluğundan geldi zaten. Öyle herkesle kanka olmaya, abi-kardeş gibi takılmaya çalışan adamın bir ağırlığı kalmaz. Hem milyon eurolar kazan hem de kötü olduğunda kimse hesap sormasın. Oh ne âlâ memleket!
Hiçbir halt anlamamışsın. Olay şampiyonluk falan değil. Bu takım uzun süredir top oynamıyor. Mücadele etmiyor. Şampiyon olamayabilirsin ama bunun için savaşmaktan kaçamazsın. Kendini ne kadar yırtarsan yırt; hoca da, vasıfsız yönetim de gidecek! GS taraftarının büyük çoğunluğu her şeyin farkında. Senin gibi adamcı troller azınlıkta. O yüzden son çırpınışlarınız. Boşa düşeceksiniz.Guardiola gelse şampiyon yapamasa şu kafa Okan hoca yüzünden, daha erken gitmeliydi, enkaz bıraktı diyecek. Bu kafa ile bir yere varamazsın. Neyse ki yönetim bu saçma kafada değil.
Yönetime bu forumda en çok saydıran benim. İlgili başlığa girince görebilirsin. Yönetimin değişmesi gerektiğini uzun süredir yazıyorum. Ama Okan hocanın gidişinden emin değilim. O gidince şampiyonluk zorlaşacak. Fatih hocada yaptığımız hatayı yapmayalım diyorum. Ben boşa düşerim problem değil de Okan hoca giderse çok üzülürüz, çok üzülürsünüz. HayırlısıHiçbir halt anlamamışsın. Olay şampiyonluk falan değil. Bu takım uzun süredir top oynamıyor. Mücadele etmiyor. Şampiyon olamayabilirsin ama bunun için savaşmaktan kaçamazsın. Kendini ne kadar yırtarsan yırt; hoca da, vasıfsız yönetim de gidecek! GS taraftarının büyük çoğunluğu her şeyin farkında. Senin gibi adamcı troller azınlıkta. O yüzden son çırpınışlarınız. Boşa düşeceksiniz.
O büyük çoğunluğu nedense sokakta veya statta göremiyoruz. Tudor döneminden beri kombinem var. Maç günleri her zaman stat çevresinde insanlarla vakit geçirip öyle maça giderim. Öyle bir farkındalığın olmadığını çok net söyleyebilirim. Statta ve sokakta bu dediğinizin hiçbir karşılığı yok. Kafaları biraz sosyal medyadan, internetten kaldırıp gerçeklere bakmak lazım. Hala İcardi bile oyuna girerken heyecanlanan, sevgi gösterisinde bulunan bile binlerce insan var. Bazı şeyleri eleştirirken bakmak değil, görmek lazım.Hiçbir halt anlamamışsın. Olay şampiyonluk falan değil. Bu takım uzun süredir top oynamıyor. Mücadele etmiyor. Şampiyon olamayabilirsin ama bunun için savaşmaktan kaçamazsın. Kendini ne kadar yırtarsan yırt; hoca da, vasıfsız yönetim de gidecek! GS taraftarının büyük çoğunluğu her şeyin farkında. Senin gibi adamcı troller azınlıkta. O yüzden son çırpınışlarınız. Boşa düşeceksiniz.
Şu an dümen kırılmış, karambole gidiyor gibiyiz. Takımda şampiyonluk havası yok. Oyuncuların yüzünden bile belli oluyor bu. Birbirleri için savaşan, mücadele eden bir takım olmaktan uzaklaşmışlar. Gruplaşmalar var belli ki. Daha önemlisi ortada oyun yok. Bu sezon o kadar çok kalp kırıcı mağlubiyetler aldık ki… Oyuncuların gönlü olsun, birileri gücenmesin diye değişiklik yapılan yerde istikrarlı başarı beklenemez zaten. Sosyal medyaya “konsantrasyon” yazmakla çözülecek gibi değil mesele. Bir hamle gerekiyor, umarım geç kalınmadan yapılır.Yönetime bu forumda en çok saydıran benim. İlgili başlığa girince görebilirsin. Yönetimin değişmesi gerektiğini uzun süredir yazıyorum. Ama Okan hocanın gidişinden emin değilim. O gidince şampiyonluk zorlaşacak. Fatih hocada yaptığımız hatayı yapmayalım diyorum. Ben boşa düşerim problem değil de Okan hoca giderse çok üzülürüz, çok üzülürsünüz. Hayırlısı![]()
Ben de sizin söylediğinizin tam tersini iddia ediyorum. Arkadaş ortamımda da dediğiniz gibi pek kimse yok. Ara sıra maçlara da gidiyorum. Sanırım bulunduğumuz çevreler çok farklı. Evet bence de gerçeklere bakmak lazım.O büyük çoğunluğu nedense sokakta veya statta göremiyoruz. Tudor döneminden beri kombinem var. Maç günleri her zaman stat çevresinde insanlarla vakit geçirip öyle maça giderim. Öyle bir farkındalığın olmadığını çok net söyleyebilirim. Statta ve sokakta bu dediğinizin hiçbir karşılığı yok. Kafaları biraz sosyal medyadan, internetten kaldırıp gerçeklere bakmak lazım. Hala İcardi bile oyuna girerken heyecanlanan, sevgi gösterisinde bulunan bile binlerce insan var. Bazı şeyleri eleştirirken bakmak değil, görmek lazım.