• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Bu maçın sorumlusu da taraftar oldu. Gerçekten inanılır gibi değil. Yok yok dış güçler. Kutsal sandıkları teknik heyete laf söylememek için şekilden şekile giriyorlar şaka gibi. İktidar partisinde yok böyle kitle.

Sen bu kadroyla lige yeni çıkmış Kocaelispor’u evinde yenemeyip maç sonu “Osimhen yoktu” vs diyorsan sen zaten bitmişsin hoca. Daha bir şey söylemeye gerek yok. Gençlerbirliği maçı için bile inanarak “kazanırız” diyemiyoruz. Daha ne kadar dibe vurmamız gerekiyor? Otorite boşluğunun, gevşekliğin sonu budur. Git şimdi 1 hafta izin ver takıma.

Bu saatten sonra dönmesini pek istemiyordum lâkin şu takımı içerdeki fb maçına hazırlayabilecek muhtemelen tek bir kişi var dünyada. Belki son bir şarkı…

Mesele oyuncu değişikliği vs... değil. Mesele Osimhen ya da Icardi de değil. Osimhen varken de top oynamadığımız tonla maç var. Geçen sezon 2-3 ay kontak kapattık. Osimhen şahsi beceri ve atletizmiyle kendi kendine gol(ler) atıp maçı alıyordu.
Şu takıma Osimhen yerine Harry Kane geldiği senaryoyu bi düşünün. Çöp diye yollanırdı kısa sürede.

Tüm samimiyetimle söylüyorum ki bu söyleyeceklerim dünkü sonuç özelinde kamyonun devrilmesiyle yol göstermek değil.

İlkay çok uzun zamandır maç ritminden uzak, Gabriel Sara milli takımdan sakat döndü ve Torreira ile ilgili de ne kadar doğru bilmiyorum fakat ağrıları olduğu bir ara ortaya atıldı.

55-75.dakikalar arası aslında orta sahada oyunu öldürememeyi ve kontrol edememeyi bu üçlünün fiziksel durumuyla açıklamak mümkün.

İkinci yarı bu dakikalar aralığında Lemina ve Renato ile ekstra güç sağlamak belki o an için riskli görünse de rotasyonun dibinde Kaan Ayhan gibi isimleri de düşündüğümüzde yapılabilecek tek doğruydu. Bu yapılsa da puan kaybedilebilirdi ancak yapılmadığında da yine sonuç değişmedi.

Güzel haber; haftada tek maç periyotunun orta sahada olmazsa olmaz oyuncular için nefes aldıracak oluşu.

Kötü olan ise; dünün, bugünün ve yarının konusu olan onlarca konu başlığı var.

Bakalım, görelim.

OKan Hoca başta olmak üzere.
İcardi,Lucas,Singo,Sallai,İlkay,Yunus teşekkür ederim.
Lang ,Aspirilla almam
Boey'geri alıp
Arda Turan,Amirim,Riera biri ile anlaşırım

Hala avantaj bizde ve Osi dönecek.Sadece ezikler tam bir geçiş takımı,deplasmanda oynamak onlar için avantaj bile olabilir ama iki sonuç bize yarıyor.Şimdi hesaplaşma zamanı değil,takımı ve özellikle hocayı rahat bırakmak gerek,sonrasında ne gerekiyorsa yapılır.

Hala avantaj bizde ve Osi dönecek.Sadece ezikler tam bir geçiş takımı,deplasmanda oynamak onlar için avantaj bile olabilir ama iki sonuç bize yarıyor.Şimdi hesaplaşma zamanı değil,takımı ve özellikle hocayı rahat bırakmak gerek,sonrasında ne gerekiyorsa yapılır.
iki sonuç bereberlik diyorsan ekstra bir beraberlik ile üçlü averaja gelirsin ve basıp yeneceksin
Gençlerden bile gol yer bu aveller

Tam da şu an hesaplaşma zamanı. Kimsenin çiftliği değil burası. Mayısa girilirken 2 maçta 5 puan bırakamaz Galatasaray! Başımıza ne geldiyse bu rahatlıktan, gevşeklikten, otorite boşluğundan geldi zaten. Öyle herkesle kanka olmaya, abi-kardeş gibi takılmaya çalışan adamın bir ağırlığı kalmaz. Hem milyon eurolar kazan hem de kötü olduğunda kimse hesap sormasın. Oh ne âlâ memleket!

Tam da şu an hesaplaşma zamanı. Kimsenin çiftliği değil burası. Mayısa girilirken 2 maçta 5 puan bırakamaz Galatasaray! Başımıza ne geldiyse bu rahatlıktan, gevşeklikten, otorite boşluğundan geldi zaten. Öyle herkesle kanka olmaya, abi-kardeş gibi takılmaya çalışan adamın bir ağırlığı kalmaz. Hem milyon eurolar kazan hem de kötü olduğunda kimse hesap sormasın. Oh ne âlâ memleket!
Guardiola gelse şampiyon yapamasa şu kafa Okan hoca yüzünden, daha erken gitmeliydi, enkaz bıraktı diyecek. Bu kafa ile bir yere varamazsın. Neyse ki yönetim bu saçma kafada değil.

Şunu da söylemekte fayda var bizim orta saha, Fenerbahçe’nin ve Trabzonspor’un orta sahasından bile geride. Sezon başında planlama konusunda çok büyük hata yapıldı.

Fenerbahçe, devre arasında İsmail–Fred varken gidip Guendouzi ve Kante’yi aldı. Biz ise koca devre arasında bir tane bile “baba” orta saha indiremedik gidip Nhaga’yı aldık, ne işe yaradı?

Şampiyonluk giderse, orta saha yüzünden gidecek.

Adam eksilten oyuncu sayımız çok az yetenek seti olarak “fizikli oyun” anlayışı yüzünden ciddi şekilde geriye düştük. Önceki sezonlarda Zaha, Ziyech ve Mertens gibi kilit açan, birebirde fark yaratan oyuncular vardı. Bu sezon ise neredeyse sadece Sané’nin ayağına bakıyoruz. Lang da doğru dürüst süre alamıyor.

serdar, bey çok haklısınız hemde fazlasıyla haklısınız.keşke mertens en azından bir sezon için ikna edilseydi.bahsettiğiniz gibi mertens gibi kilit açan bir oyuncuyu hatta ziyechi bile arıyor bu gözler.kocaeli dün çokmu iyi oynadı? Bazen kapandı, bazen baskı kurdu.bu oyunlarını biz kabullendik.niçinmi orta saha dediğimiz faktör bu sezon bizde fazlasıyla etkili olmadı için.lukas dökülüyor,sara Brezilya'dan sakat döndü inişli çıkışlı bir grafik çiziyordu öncesindede.ilkay 35inde takımı kurtarır gözüyle bakılıyor kendisine. takımın bel kemiği olan orta sahanın fizik kapasitesi yüksek dinamizmi ile takımı ayakta tutan gençlere emanet edilmesi lazım.lukas,İlkay,lemina ile olmayacak artık bunu görmek için kahin olmak şart değil.bu isimlerin haricindede sahada yürüyen,rakibe boş alan bırakan,futbolu unutmuş isimler var. gün birlik günü hafta sonu Kara panter osimhen kadroda olurmu bilinmez ancak g.birliğini yenip mental olarak evimizdeki fener maçını kazanmak şart oğlu şart.yoksa samsun,Antalya, maçlarında kazaya uğrayabilir ve istemediğimiz sonuçlara katlanmak zorunda kalabiliriz.bu sezon ki şampiyonluğun zor olacağı ligin başından belliydi.gel görki umulmayan hatalar,yol kazaları,ve takımdaki fiziki ve mental anlamdaki düşüş bu günlere zemin hazırladı.okan istifa denerek hele hele bu haftalarda bir yere varılmaz.bu ligi 3 defa üst üste şampiyon bitirmiş bir hocaya sahip çıkmamız lazım.bu sezon bitiminden sonra yapılan hatalar irdelenmeli, ve gelecek sezondan itibaren bu günkü korku tünellerine girmemek babında gerekli adımlar ciddi ciddi atılmalıdır.

Son düzenleme:
Guardiola gelse şampiyon yapamasa şu kafa Okan hoca yüzünden, daha erken gitmeliydi, enkaz bıraktı diyecek. Bu kafa ile bir yere varamazsın. Neyse ki yönetim bu saçma kafada değil.
Hiçbir halt anlamamışsın. Olay şampiyonluk falan değil. Bu takım uzun süredir top oynamıyor. Mücadele etmiyor. Şampiyon olamayabilirsin ama bunun için savaşmaktan kaçamazsın. Kendini ne kadar yırtarsan yırt; hoca da, vasıfsız yönetim de gidecek! GS taraftarının büyük çoğunluğu her şeyin farkında. Senin gibi adamcı troller azınlıkta. O yüzden son çırpınışlarınız. Boşa düşeceksiniz.

Hiçbir halt anlamamışsın. Olay şampiyonluk falan değil. Bu takım uzun süredir top oynamıyor. Mücadele etmiyor. Şampiyon olamayabilirsin ama bunun için savaşmaktan kaçamazsın. Kendini ne kadar yırtarsan yırt; hoca da, vasıfsız yönetim de gidecek! GS taraftarının büyük çoğunluğu her şeyin farkında. Senin gibi adamcı troller azınlıkta. O yüzden son çırpınışlarınız. Boşa düşeceksiniz.
Yönetime bu forumda en çok saydıran benim. İlgili başlığa girince görebilirsin. Yönetimin değişmesi gerektiğini uzun süredir yazıyorum. Ama Okan hocanın gidişinden emin değilim. O gidince şampiyonluk zorlaşacak. Fatih hocada yaptığımız hatayı yapmayalım diyorum. Ben boşa düşerim problem değil de Okan hoca giderse çok üzülürüz, çok üzülürsünüz. Hayırlısı 🙋‍♂️

O büyük çoğunluğu nedense sokakta veya statta göremiyoruz. Tudor döneminden beri kombinem var. Maç günleri her zaman stat çevresinde insanlarla vakit geçirip öyle maça giderim. Öyle bir farkındalığın olmadığını çok net söyleyebilirim. Statta ve sokakta bu dediğinizin hiçbir karşılığı yok. Kafaları biraz sosyal medyadan, internetten kaldırıp gerçeklere bakmak lazım. Hala İcardi bile oyuna girerken heyecanlanan, sevgi gösterisinde bulunan bile binlerce insan var. Bazı şeyleri eleştirirken bakmak değil, görmek lazım.

Yönetime bu forumda en çok saydıran benim. İlgili başlığa girince görebilirsin. Yönetimin değişmesi gerektiğini uzun süredir yazıyorum. Ama Okan hocanın gidişinden emin değilim. O gidince şampiyonluk zorlaşacak. Fatih hocada yaptığımız hatayı yapmayalım diyorum. Ben boşa düşerim problem değil de Okan hoca giderse çok üzülürüz, çok üzülürsünüz. Hayırlısı 🙋‍♂️
Şu an dümen kırılmış, karambole gidiyor gibiyiz. Takımda şampiyonluk havası yok. Oyuncuların yüzünden bile belli oluyor bu. Birbirleri için savaşan, mücadele eden bir takım olmaktan uzaklaşmışlar. Gruplaşmalar var belli ki. Daha önemlisi ortada oyun yok. Bu sezon o kadar çok kalp kırıcı mağlubiyetler aldık ki… Oyuncuların gönlü olsun, birileri gücenmesin diye değişiklik yapılan yerde istikrarlı başarı beklenemez zaten. Sosyal medyaya “konsantrasyon” yazmakla çözülecek gibi değil mesele. Bir hamle gerekiyor, umarım geç kalınmadan yapılır.

O büyük çoğunluğu nedense sokakta veya statta göremiyoruz. Tudor döneminden beri kombinem var. Maç günleri her zaman stat çevresinde insanlarla vakit geçirip öyle maça giderim. Öyle bir farkındalığın olmadığını çok net söyleyebilirim. Statta ve sokakta bu dediğinizin hiçbir karşılığı yok. Kafaları biraz sosyal medyadan, internetten kaldırıp gerçeklere bakmak lazım. Hala İcardi bile oyuna girerken heyecanlanan, sevgi gösterisinde bulunan bile binlerce insan var. Bazı şeyleri eleştirirken bakmak değil, görmek lazım.
Ben de sizin söylediğinizin tam tersini iddia ediyorum. Arkadaş ortamımda da dediğiniz gibi pek kimse yok. Ara sıra maçlara da gidiyorum. Sanırım bulunduğumuz çevreler çok farklı. Evet bence de gerçeklere bakmak lazım.

🟡🔴 Okan Buruk, taktik idmanların mahremiyetini korumak adına daha önce alınan önlemleri artırdı. Özellikle bu sezon futboldan sorumlu yönetici dışında tesise giriş - çıkışlar sınırlandırılmıştı. Futbolcuların yakınları ve davetlileri sadece belirli günlerde tesise girebiliyordu.

Göztepe maçının ardından ise taktik antrenman saatlerinde tesis çalışanlarının odalarından dışarı çıkması yasaklandı. Antrenman saatlerinde yönetim dahil kimse saha kenarında yer almadı.

🔗 Skorer

Bu Gerçek değildir umarım.Utanç verici Galatasaraydan Bu karar alanları hemen yollanmalı

Bu konuda haklı. Geçen hafta da söyledi; bizim enteresan 11'lerimiz bile ne hikmetse günler öncesinden basında yer alıyor.
Fakat bir taktiğimiz olduğunu düşünmediğim için bir zararı yok bence izlemelerinin.

Icardi'yi verimli kullanabilecek bir oyuncu grubu ve diziliş bulamazsak Sallai'nin ileride kullanılması gerektiğini düşünüyorum. Barış belli şartlar ve pozisyonlarda verim verebilen bir oyuncu. Eğer ileride boğuşarak rakibi düşürebileceği bir durum olur da arkasına sahte dokuz filan koyarsanız kendi atmasa da skora katkı verebilir ama biz Sane'yi X faktör olarak kullanabilecek miyiz bilemiyorum çünkü ara ara çok iyi çıkışlar yapsa da devamlılığı düşük bir oyuncu. Bu sebeple Sallai'yi kullanmak daha ekonomik olur.

Devre arası gelen oyunculara da maç ritmi kazandıramadık. Biraz Boey var, Lang'ın durumuysa tam şanssızlık. Genelde kaos durumları bizim işimize gelirdi ancak bu kez acilen kaostan çıkmaya ihtiyacımız var. Çok ters bir zamanda form ve motivasyon düşüşü yaşadık. İlkay, Sane, Torreira, Davinson ve Okan Hoca duruma el atarak takımı şu durumdan çıkarabilir. Daha önce Muslera-Icardi ikilisi ve onlara yardımcı olan Mertens toparlıyordu. Şu an ya bunlar ortaya çıkacak ya da bir X faktör...

Geri