• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Fiyat performans olarak bu takımın.5. olması ne başarıdır ne başarısızlıktır. Üstteki takımların hepsinin bütçesi bizden çok yüksek.
Fener, Vakıf, Eczacı ve Zeren. Sorun zaten bunlar kadar parayı yaratamamamız. Seneye THY de ciddi bir bütçe ayırmış iyi oyuncularla anlaştılar. Yani altıncılık için oynayacağız fikri canımı sıkıyor.

Fener, Vakıf, Eczacı ve Zeren. Sorun zaten bunlar kadar parayı yaratamamamız. Seneye THY de ciddi bir bütçe ayırmış iyi oyuncularla anlaştılar. Yani altıncılık için oynayacağız fikri canımı sıkıyor.
THY bu yaptığı transferlerle bizim çok üstümüzde şimdiden. Zeren de muhtemelen yine para saçıp iyi oyuncuları alır. Yönetim delikanlı gibi çıkıp söylesin bunlarla yarışamıyoruz paramız yok diye. üç kuruş para koyup hedefimiz ilk dört deyince komik oluyorlar.

THY bu yaptığı transferlerle bizim çok üstümüzde şimdiden. Zeren de muhtemelen yine para saçıp iyi oyuncuları alır. Yönetim delikanlı gibi çıkıp söylesin bunlarla yarışamıyoruz paramız yok diye. üç kuruş para koyup hedefimiz ilk dört deyince komik oluyorlar.
Paramız yok diyemezler. Kendi hatalarını kabul etmiş olurlar. Tamam anladık kulüp çok yatırım yapamıyor ama Galatasaraylı zengin iş adamlarının kapısını çalmak güçlerine gidiyor galiba. Bu kadar zor olmasa gerek güçlü sponsorlar bulmak.

Bunların sadece bu sene harcadıkları para 10 milyon civarındadır. Bizim oyuncu bütçemiz 2.5 milyon euro civarında diye biliyorum. Kimse gelip de niye ilk dörde giremiyoruz demesin bir zahmet. Bu işi çözmemiz lazım önce.

Bunların sadece bu sene harcadıkları para 10 milyon civarındadır. Bizim oyuncu bütçemiz 2.5 milyon euro civarında diye biliyorum. Kimse gelip de niye ilk dörde giremiyoruz demesin bir zahmet. Bu işi çözmemiz lazım önce.
Biz aptal mıyız bunu bilmeyecek kadar. Geçen sene bir süpriz yapıp güzel yerde bitirdik ama bu bütçelerle bunu her sene yapma şansımızın olmadığını biliyoruz. Sadece insanları kandırmadan bunu açıkca söylesinler. Bizim hedefimzi ilk dört falan değil.

Bir de amatörlerde kullanılan ve en büyük gelir kalemi olan stopaj iadesi de düşüyormuş. Seneye bol sabır diliyorum herkese. 3 sene öncesine döneriz artık.

Geri