• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Fiyat performans olarak bu takımın.5. olması ne başarıdır ne başarısızlıktır. Üstteki takımların hepsinin bütçesi bizden çok yüksek.
Fener, Vakıf, Eczacı ve Zeren. Sorun zaten bunlar kadar parayı yaratamamamız. Seneye THY de ciddi bir bütçe ayırmış iyi oyuncularla anlaştılar. Yani altıncılık için oynayacağız fikri canımı sıkıyor.

Fener, Vakıf, Eczacı ve Zeren. Sorun zaten bunlar kadar parayı yaratamamamız. Seneye THY de ciddi bir bütçe ayırmış iyi oyuncularla anlaştılar. Yani altıncılık için oynayacağız fikri canımı sıkıyor.
THY bu yaptığı transferlerle bizim çok üstümüzde şimdiden. Zeren de muhtemelen yine para saçıp iyi oyuncuları alır. Yönetim delikanlı gibi çıkıp söylesin bunlarla yarışamıyoruz paramız yok diye. üç kuruş para koyup hedefimiz ilk dört deyince komik oluyorlar.

THY bu yaptığı transferlerle bizim çok üstümüzde şimdiden. Zeren de muhtemelen yine para saçıp iyi oyuncuları alır. Yönetim delikanlı gibi çıkıp söylesin bunlarla yarışamıyoruz paramız yok diye. üç kuruş para koyup hedefimiz ilk dört deyince komik oluyorlar.
Paramız yok diyemezler. Kendi hatalarını kabul etmiş olurlar. Tamam anladık kulüp çok yatırım yapamıyor ama Galatasaraylı zengin iş adamlarının kapısını çalmak güçlerine gidiyor galiba. Bu kadar zor olmasa gerek güçlü sponsorlar bulmak.

Bunların sadece bu sene harcadıkları para 10 milyon civarındadır. Bizim oyuncu bütçemiz 2.5 milyon euro civarında diye biliyorum. Kimse gelip de niye ilk dörde giremiyoruz demesin bir zahmet. Bu işi çözmemiz lazım önce.

Bunların sadece bu sene harcadıkları para 10 milyon civarındadır. Bizim oyuncu bütçemiz 2.5 milyon euro civarında diye biliyorum. Kimse gelip de niye ilk dörde giremiyoruz demesin bir zahmet. Bu işi çözmemiz lazım önce.
Biz aptal mıyız bunu bilmeyecek kadar. Geçen sene bir süpriz yapıp güzel yerde bitirdik ama bu bütçelerle bunu her sene yapma şansımızın olmadığını biliyoruz. Sadece insanları kandırmadan bunu açıkca söylesinler. Bizim hedefimzi ilk dört falan değil.

Bir de amatörlerde kullanılan ve en büyük gelir kalemi olan stopaj iadesi de düşüyormuş. Seneye bol sabır diliyorum herkese. 3 sene öncesine döneriz artık.

Bütçe konusunda ortak fikirde herkes neredeyse yalnız şöyle bi şey de var; elindeki bütçeyi nasıl değerlendirmem lazım? Grobelna frantti lukasik wyy hepsi çok saçma şekilde bütçeyi yiyor. Ligdeki yabancı sınırlaması ve voleybolun gerçeklerini dikkate almadan 3 milyon € nasıl çöpe atılır dersi verildi bu sezon! He hedefi olan bi takım bi sene 3.lüğe diğer sene 5.liğe oynayamaz. Eğer alexiadan çok daha iyi bir pç almayacaksan neden naz alıp bongaerts ile takımın uyumunu bitiriyorsun? Alexiadan çok daha iyi pç alacaksan da yerli pasör oynatmak zorunda kalacaksın o zaman neden bongaerts ile uzatıyorsun? İyi bir yerli pasör al yedeğine de al genç bi oyuncu bitti. Kendine büyük takım diyen kulüp hiçbir branşının kaderini geleceğini Akp hükümetinin alacağı kararlara dayamamalı. Stopaj düştü eyvah diyemezsin. Yine diyorum zarar etmeyi göze alacaksın zaten Florya vs gelirlerin olacak 2-3 sene zarar yaz ne olmuş?

Bunların sadece bu sene harcadıkları para 10 milyon civarındadır. Bizim oyuncu bütçemiz 2.5 milyon euro civarında diye biliyorum. Kimse gelip de niye ilk dörde giremiyoruz demesin bir zahmet. Bu işi çözmemiz lazım önce
Biildiğim kadarı ile;

İlkin: 300.000 Euro
Sylla : 600.000 Euro
Wang : 600.000 Euro

Geri kalan 11 oyuncunun 90.000 Euro allıyor olması lazım 2.5 olması için.

2.5 milyon rakamından emin miyiz?

Biildiğim kadarı ile;

İlkin: 300.000 Euro
Sylla : 600.000 Euro
Wang : 600.000 Euro

Geri kalan 11 oyuncunun 90.000 Euro allıyor olması lazım 2.5 olması için.

2.5 milyon rakamından emin miyiz?
Wang 325
Sylla 550
İlkin 20 milyon

Hadi toplam max 3 milyon olsun ama diğerlerinin oyuncu bütçesi 5 milyondan başlıyor. Zeren şampiyonlar ligi oynamak için sadece 5 milyon euro para verdi. Vakıf, Eczacı, Feneri hiç söylemiyorum bile. Seneye THY de saglam geliyor ilk dört imkansız gibi oldu artık. Bu bütçelerle bu takımlara yarışmamız imkansız.

Abartmayın artık Thy evet tekrar güçlenecek ama geçilmeyecek bizim yarışamayacağımız bir bütçeleri yok. Zeren de aynı şekilde bütün takımları dağıldı neye dayanarak yarışamıyoruz

Abartmayın artık Thy evet tekrar güçlenecek ama geçilmeyecek bizim yarışamayacağımız bir bütçeleri yok. Zeren de aynı şekilde bütün takımları dağıldı neye dayanarak yarışamıyoruz
Lazareva 900 bin euro'ya imzaladı. sen sadece bir oyuncuya böyle bir para veremiyorsun.

Son düzenleme:
Lazareva 900 bin euro'ya imzaladı. sen sadece bir oyuncuya böyle bir para veremiyorsun.
Lazareva Thy ile kaça anlaştı kimse bilmiyor ama gs antropovaya oralara çıkmıştı ki ben her zaman diyorum lazareva 900 bin edecek çapraz değil vermemek daha doğru. Zerendeki önemli parça uzelac. Yerinin dolması zor yerli oyuncuları zaten gitti Tuğba alsalar çaprazında kim oynayacak belirsiz çaprazları seneye stysiak. Gs çok önde demiyorum önde de demiyorum ama Thy ve zeren ikilisi ile yarışamayız söylemine katılmam mümkün değil. 1 tane güçlü smaçör 1 tane iyi bir orta ile gayet denk güçler. Ama bizim düzgün kadro planlamamız lazım olay bu

Wang 325
Sylla 550
İlkin 20 milyon

Hadi toplam max 3 milyon olsun ama diğerlerinin oyuncu bütçesi 5 milyondan başlıyor. Zeren şampiyonlar ligi oynamak için sadece 5 milyon euro para verdi. Vakıf, Eczacı, Feneri hiç söylemiyorum bile. Seneye THY de saglam geliyor ilk dört imkansız gibi oldu artık. Bu bütçelerle bu takımlara yarışmamız imkansız.
Doğrudur. Bir şey demiyorum. Twitter da bir ileti görmüştür. Yapay Zejaya sormuşlar takm bütçelerini, şöyle bir şey çıkmıştı.

Vakıf: 12-13
FB : 11-12
EV : 9-10
Zeren : 8-10
GS : 6-7

Gerçi bunlar her şey dahil bütçeler... Oyuncu ve staff bütçesi de bunların %60-70 i kadardır gibi.

Toplam kadro bütçemiz 3-3.5 arası diye biliyorum ben.Yine Vakıf Eczacı Zeren Fener bütçe olarak çok önümüzde ama kurulan takım bence ilk 3 alabilecek bir takımdı çok yanlış yönetildi.Seneye bütçe sadece enflasyona göre artıyor bir artış yok gibi duruyor.2024-2025 de 1.3 milyon civarı bir bütçe varken bir anda 2.5 kat bütçe artı.Seneye bütçemiz sadece enflasyona göre artıcak gibi duruyor ama belki bir süpriz yaparlar umarım yaparlar.

Geri