• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Bu adam voleybolun delisi seven bir kişi yok bu adamı dinleyip voleybol yorumlayan mı kaldı gerçekten.Bu foruma bu videonun atılması bence vizyonsuzluktur voleybolu takip eden kişiler zaten ne kadar garip bir adam olduğunu bilir.

Bu adam voleybolun delisi seven bir kişi yok bu adamı dinleyip voleybol yorumlayan mı kaldı gerçekten.Bu foruma bu videonun atılması bence vizyonsuzluktur voleybolu takip eden kişiler zaten ne kadar garip bir adam olduğunu bilir.
Halil kardeşim sen hayal aleminde yaşamaya ve bu şubenin nasıl kötü yönetildiğini görmemeye devam et. Fırsat bulursan boş zamanlarında bana birazda voleybol ve vizyon eğitimi verirsen memnun olurum.

Şube iyi yönetiliyor muazam yönetiliyor mu yoksa attığın şahsiyetin herkes tarafından bilinen takılmayan biri olduğunu mu yazmışım.Yönetim başka konuşmanın konusu olur şuan ki konu attığın şahıs ve takılmaması gereken biri olduğunu diyorum ha bu adamdan voleybol öğrenmeye çalışıyorsan özür dilerim ama sende vizyonsuz olacaksın.Her Daim Voleybol gibi çok daha kaliteli bir sayfa önereyim eğer vizyon kazanmak istersen.Şuan yönetimin transfer konusunda gelecek sene için nasıl sınıfta kaldığını kaç aydır yazıyorum seneye çok yanlış ve geç kalan bir transfer döneminde olduklarını kaç kere yazdım helal olsun seneye çok iyi hamleler mi geldi yazıyorum 2 aydır saçma sapan da yorum yapma.

Son düzenleme:
Şube iyi yönetiliyor muazam yönetiliyor mu yoksa attığın şahsiyetin herkes tarafından bilinen takılmayan biri olduğunu mu yazmışım.Yönetim başka konuşmanın konusu olur şuan ki konu attığın şahıs ve takılmaması gereken biri olduğunu diyorum ha bu adamdan voleybol öğrenmeye çalışıyorsan özür dilerim ama sende vizyonsuz olacaksın.Her Daim Voleybol gibi çok daha kaliteli bir sayfa önereyim eğer vizyon kazanmak istersen.Şuan yönetimin transfer konusunda gelecek sene için nasıl sınıfta kaldığını kaç aydır yazıyorum seneye çok yanlış ve geç kalan bir transfer döneminde olduklarını kaç kere yazdım helal olsun seneye çok iyi hamleler mi geldi yazıyorum 2 aydır saçma sapan da yorum yapma.
sensin birader en büyük sensin.

sensin birader en büyük sensin.
Şu an Amatör branşlarda en dramatik sonu bayan basketbol& voleybolda yaşıyoruz ki bu gerçek inkar edilemez. şahsım Bir taraftar olarak görüşlerimi belirttim bir hafta ceza aldım.kimse bizi üzme hakkına sahip değil. her şey ortada.bazen yapılanma adı altında takımın yolları barbolini ile kesişiyor.sonra oda gönderiliyor yerine takımın başına stajyer geliyor.tuhaf transfer politikası ile kadro mühendisliği ile yıllar boşa geçiyor. gerçekçi olalım bu takım cev kupası finalinde İtalyan chieriyi geçip kupayı kaldıramaz.ligde yıllarca vakıf, eczacı,ve şikecilerin gerisindeyiz ve öyle olmayada devam edecek.sorumlular bellidir .bu camiaya çöreklenmiş zatı muhteremler gitmedikleri müddetçe başarı gelmeyecektir bu böyle biline...

Geri