• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Galatasaray'da büyük bir Mehmet Cibara ve Orkun Darnel sorunu var. Bunu herkes biliyor. O yüzden Sinan beye katılıyorum. Cibara zaten sorumlu yönetici de sağdakinin de şubeyi perde arkasından yönettiği bilinen bir gerçek. Akimova'yı aralıkta alan takım ona uygun yerli pasör için nisan ayını bekler mi? Akimova'nın yabancı olduğunu 3 yabancı sınırında yerli iyi pasöre gerek olduğunu bilmiyorlar mı? Senden benden iyi biliyorlar. Sebep belli işte. Şubedeki asıl yapı olan Orkun Darnel'in her sene şubeyi başarısızlığa uğratıp yetersiz oyuncuları getirip ertesi sene onları değiştirmek isteyip transferden para kazanması. Orkun Darnel'in arası da Shining'in menajeriyle, TGS'nin menajeriyle hatta birçok menajerle iyidir. O yüzden de iyi pasörleri başka takıma yollatır bu menajer arkadaşları yüzünden ve yetersizleri Galatasaray'a getirmek için menajerler üzerinden haber uçurup Galatasaray'a yüksek fiyat çektirir.

Britt-Alexia ikilisi oynasın Akimova+yerli pasör as oynamasın diye yapılan oyunlar.

Halil Şentürk boşa Uraner'i eleştiriyorsun. Taraftar tepki vermese Çağla getirilecekti. Bundan başka birkaç kişi daha bahsetti. Geçen sene de taraftar yangınıyla Fedusio ve Cansu Çetin transferleri iptal edilmese sana inanabilirdik ama şu anda söylediklerin tamamen boş. Uraner içeriden bilgi alan üyelerle konuşan birisiyken ona deli demen kendinin doğru söylediğini iddia etmen tamamen saçmalık.

Ayrıca şu forumda senin kadar herkesle kavga edip hala ceza almayan başka birisi de yok. Yönetimden torpilin mi var nedir?

Osman Uraner bu videoda Galatasaray Kadın Voleybolunun nasıl kepaze bir biçimde yönetildiğini ve eski sutopu bozması arkadaşın şubeyi nasıl kendi çiftliğine dönüştürdüğünü anlatmış. Video biraz uzun ve başka konularda var. Ama önemli konulara değinmiş.

Sonuna kadar haklıdır Osman Uraner. 3 senedir söyledikleri hep doğru çıkıyor. Geçen sene 4. olduk başarı diyenler başarının tanımını anlatabilir mi? Bu sene 5. olduk geçen seneki 4.lük ne kazandırdı? Kupa mı verdi geçen seneki 4.lük ya da geçen seneki 4.lük bu sene ŞL bileti almamıza yardımcı mı oldu? Bomboş bir 4.lüktü. Başarı diye milleti uyuttular millet de inandı. Galatasaray için 4.lük zaten başarı olamaz da 4.lüğü başarı sayan vizyonu gelişmemiş, vasatlığı aşamamış kişiler burada da olup Galatasaray'a en büyük zararı veriyorlar.

Şimdi de Çağla'yı beğenenler türedi. Naz Vakıfbank'a gitti, Timmerman, Frantti ve Lukasik'ten çıktık. Grobelna Novara'ya gitti. Ayçin de büyük ihtimal Zeren'e. Eylül, Naz, Timmerman, Frantti, Lukasik, Grobelna, Ayçin, Büşra Güneş, Aslı Tecimer ayrıldı. Janset, Ayça, Akimova geldi. Demek ki ortada elde kalan büyük bir bütçe var. Neden çıkıp da Sıla, Buse, Buket, Dilay dörtlüsünden birinin sözleşmesi kırdırılsın demiyorsunuz? Galatasaray vizyonu bunu gerektirir ya hani. Elde yüklü miktarda para var ya hani. Galatasaray'ın alması gereken önemli sadece 2 oyuncu kaldı ya hani. Biri yerli pasör diğeri yabancı 1.90m üzeri smaçör. Bu ikisine verilebilecek bütçe varken Çağla'yı falan normalleştiriyorsunuz. Çağla bu sezon ne oynadı? THY'de kaç maç as başladı? THY'de Ratzke'yi kesebildi mi? 35 yaşında ligin en kötü yabancı pasörü Ratzke'yi kesemeyip berbat oynatan Çağla'yı istiyorsunuz. Hem de hiçbir geleceği yokken. Galatasaray vizyonu bu değil.

Şube iyi yönetiliyor muazam yönetiliyor mu yoksa attığın şahsiyetin herkes tarafından bilinen takılmayan biri olduğunu mu yazmışım.Yönetim başka konuşmanın konusu olur şuan ki konu attığın şahıs ve takılmaması gereken biri olduğunu diyorum ha bu adamdan voleybol öğrenmeye çalışıyorsan özür dilerim ama sende vizyonsuz olacaksın.Her Daim Voleybol gibi çok daha kaliteli bir sayfa önereyim eğer vizyon kazanmak istersen.Şuan yönetimin transfer konusunda gelecek sene için nasıl sınıfta kaldığını kaç aydır yazıyorum seneye çok yanlış ve geç kalan bir transfer döneminde olduklarını kaç kere yazdım helal olsun seneye çok iyi hamleler mi geldi yazıyorum 2 aydır saçma sapan da yorum yapma.

Halil Şentürk siz ciddiye almıyorsunuz diye başkaları da ciddiye almayacak değil şurada kendi fikirlerinizi ortak fikirmiş gibi ya da kabul edilen gerçekmiş gibi anlatmayın. Algı yapmayı bırakın. Geçmişte antrenörlük yapmış şahsı dinlemek vizyonsuzluk oluyor ama hiç voleybol oynamamış yaptığı tek şey vasat oyuncuları abartmak olan şahsı dinlemek kaliteli mi oluyor? İnsan şunu söylemeye utanır Halil Şentürk

Ayrıca tekrar ediyorum sana bilerek geç kalındı. Akimova'yı Aralık sonunda alan yerli pasörü de zamanında alırdı. Bunun bir farkına varın. Ayça'yı Ocak sonunda alan yerli pasörü yine alırdı. Anladınız mı? Neşve'nin de hiçbir yetkisi yok. Buna sebep olan Cibara ve onu yöneten su topu sever

Çağla alınsın fazla alternatif kalmadı. Yangın yapıldığı kadar kötü bir pasör değil.

Çağla'nın iyi kaç maçını sayabilirsiniz bu sene Orkun K. Ya da kaç maçını izlediniz diyeyim. Vasatı normalleştirmeyin. Yoksa siz Orkun Darnel misiniz de burada vasat oyuncuları övüyorsunuz?

Algıyı bırakın. Galatasaray Sıla, Buse, Buket, Dilay gibi üst düzey takımlarda oynayan ya da sezon boyu iyi performans gösteren oyuncuları hedefler. THY'nin yedek pasörünü, THY'nin göndermek istediği pasörü değil. 8.olan THY tutmamış o pasörü alarak neyi hedefleyeceksin? Algıyı bırakın tekrar ediyorum

Geri