2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Troll olduğunu bilmeyen yok zaten siteden neden ceza yedin? Türkçe kullanıma çok önem veriyorsan randomun da çok dilimize uymadığını umarım biliyorsundur attığın randoma karışık kelimeler yazmış diyip şikayet etmiycem konu bu değil çünkü.İsim soyisim bana ait ama kişisel twitter hesabı vermekle troll olmamanın ne alakası var.Arzu da bir twitter kulanıcısı hatırlatırım.Durmadan gelip Fener öveceğin site değil burası başka kapıya.Fener mağlubiyeti belli ki canını sıkmış tebrik etmek yerine hava bozmaya gelmişsin.Bu sene dediklerimizin çıktığı tabloyu izle.İlk 6 bile zor yapıyorduk ya hani sana göre o hayal dünyasın da yaşamaya devam et.

Son düzenleme:
Amacın da beni siteden atırmak değil.Fener reklamı cezası yiyince bir daha girmem siteye diyip site yöneticilerine kadar laf edip siteden çıktıktan sonra.Fener galibiyeti sonrası bizim taraftarın sevinci yorumları biraz canını sıktı galiba aklına karıştıracak burası geldi önce ki sene sana kanan vardı da kim olduğunu herkes biliyor artık.Seni de hiç takmıycam kendi kendine sabaha kadar yaz.Herkese de önerim budur takmamak en güzel ceza zaten ona.

🔴 Galatasaray gelecek yıl için voleybolda bütçesini 2.5 katına çıkaracak ve kadın voleybolda daha iddialı bir kadro kuracak

📌 Bu sezon kadın-erkek toplam 200 Milyon TL olan bütçe gelecek sezon 500 Milyon TL'ye çıkacak

📌 İlkin, Alexia, Eylül, Ayçin, Yasemin, Bongaerts ve Timmerman önümüzdeki sezon da takımda olacak

📌 Naz Aydemir Akyol, Martyna Lukasik ve Kaja Grobelna ile gelecek sezon için anlaşma sağlandı

📌 Bu isimlere ek olarak yıldız bir smaçör daha dahil olmak üzere iki yabancı oyuncunun daha transfer edilmesi planlanıyor

🗞️ Çağatay Çelik - Habertürk

Şu kadro seneye ilk 3 yapar Cl de final four zorlar.Ondan sonraki sene bir tık daha iyi oyunculara gider final yapacak seviyeye de geliriz umarım. Bujs Carol ikilisi haberi daha 1 ay önce çıkıp hemen dinmişti ama umarım olur. LOVB gidecek de demişlerdi ikisi için.

Seneye bu takım bir şeyler başaracaksa bir zahmet adam akıllı bir pasör çaprazı getirsinler. Groblena daha önceden anlaşma sağlanmış isim. O zaman için kimse bir şey diyemezdi ama artık takımın geldiği yer ve yarattığı etkiye bakınca kimseyi mutlu etmez.
Piyasada alınabilecek pasör çaprazları kim bilmiyorum. Hiç bir şey yapamıyorlarsa da en kötü Akimova zarını atsınlar. Tutarsa büyük kazanırsın.

Seneye bu takım bir şeyler başaracaksa bir zahmet adam akıllı bir pasör çaprazı getirsinler. Groblena daha önceden anlaşma sağlanmış isim. O zaman için kimse bir şey diyemezdi ama artık takımın geldiği yer ve yarattığı etkiye bakınca kimseyi mutlu etmez.
Piyasada alınabilecek pasör çaprazları kim bilmiyorum. Hiç bir şey yapamıyorlarsa da en kötü Akimova zarını atsınlar. Tutarsa büyük kazanırsın.
Zaten halla kusursuz değiliz ama 2-3 sene içinde bütün eksikler kapanır taş gibi kadro oluruz umarım. Groblena alıp bizi taşıyamaz. Ama bilen bilir Chieri zamanlarını izleyen varsa gayet skorer biri. İkili değişiklikte Groblena Naz sokmak bizi rahatlatır Alexia oyundan düşünce. Groblena Naz güzel hamle. Ama Groblena yerine daha üst düzeyi gelmeli final istiyorsak. Oda birdahaki sezon olur umarım.

Alexia her hücum da tıkandığın da Groblena Naz yapıp oyunu açma şansı var artık. Ama rakiplerde Vargas Bosko Haak gibi çaprazlar varken cl de final four kalacak seviyeye geldiğimiz zaman Groblena’yı orda yerler. Ama şuan ilk 3 hedefi için yeterli gibi kadro.

Eğer Carol Bujs ikilisi gelirse.Pç hariç her bölge as yedek çok çok kaliteli bir takım olucaz.Fedusio transferini aşırı eleştrdim ama belki 4. smaçör olur Cansu yedek libero olur demiştim öyle oldu.Fedusio 4. smaçör için oldukça yeterli onuda eleştirmeyi bıraktım.Groblena yerine Lazareva alsaydık hani kadro da kusur bulamazdım yıldız sayısı az ama çok güçlü bir kadro olurdu.

Zaten halla kusursuz değiliz ama 2-3 sene içinde bütün eksikler kapanır taş gibi kadro oluruz umarım. Groblena alıp bizi taşıyamaz. Ama bilen bilir Chieri zamanlarını izleyen varsa gayet skorer biri. İkili değişiklikte Groblena Naz sokmak bizi rahatlatır Alexia oyundan düşünce. Groblena Naz güzel hamle. Ama Groblena yerine daha üst düzeyi gelmeli final istiyorsak. Oda birdahaki sezon olur umarım.

Niye bir daha ki sezon olsun. Hazır sinerjini, kadro istikrarını ve en önemlisi taraftarın ilgisini yakalamışken yönetim bir zahmet elini taşın altına koysun ve o oyuncuyu getirsin.
Bu treni kaçırmamak lazım.

Oyuncu yok ki piyasa da kim gelecek. Akimova da omuz sakatlığı ciddi diye Novara sözleşme uzatmadı Milano da nasıl yedek oynar neden biz kapamadık diye eleştirdim.Milano da sağlık testlerinden sonra transferden vazgeçmiş galiba. Oyüzden seneye kalıyor zorunlu.

Lazareva Ryk ikilisi vardı aslında alınabilecek ama yönetim de başarı bu kadar beklemedi galiba. Başarı gelirse bütçe gelir demiştik başarı geldi bütçe verdiler de o zamana kadar Lazareva ve Ryk da kapıldı seneye erkenden bir çapraz çekilir umarım.

Sağlık testi önemli. Milano da olumsuz çıkmış diye biliyorum. Eğer sezon ortasına kadar toparlayabilecekse.Akimova ile 2-3 yıl yapsınlar. 1.5 senedir sakat eğer sakatlanmasaydı şuan zaten adından sıkça söz ettiriyordu. Eğer ocağa kadar antremanlar eski formunu yakalayabilecek bir sakatlığı varsa alınmalı. Ama THY’nin Orthman meselesi gibi olacaksa gerek yok.

Grobelna ile oynamak yerine alexia ile oynarız. Kadronun son şeklini gördüğümde yorum yapacağım ama benim gördüğüm büyük bir karmaşa ve yanlış bir kadro mühendisliği. Bütçemizin artacağı bu maçlardan önce belli olmuştu zaten. Bütçe doğrultusunda da takım kuruluyordu. Ama erkek voleybolun aksine kadınlarda kadro kurabilen bir aklımız yok. Bu çok açık.

Kadin voleybol sıkıntı cok bütçeli 3 rakibin var ligde, arti 2 de ek geldi şimdi yani biraz is bitirici olmak lazım butce yanında...
Carol-Bujs bence de ok bulursak bir Pasor Caprazi teknik kadro fark yaratabilir diye düşünüyorum.
O yüzden idare anlamında asıl sınav seneye olacak yonetim icin.

Son düzenleme:
Kadin voleybol sıkıntı cok bütçeli 3 rakibin var ligde, arti 2 de ek geldi şimdi yani biraz is bitirici olmak lazım butce yanında...
Carol-Bujs bence de ok bulursak bir Pasor Caprazi teknik kadro fark yaratabilir diye düşünüyorum.
O yüzden idare anlamında asıl sınav seneye olacak yonetim icin.
Eczacıbaşı Ebrar Plummer ikilisi ile manşet alacak çaprazları da bütün 1,5 seneyi yedek geçiren Stysiak. Doğru ilk 6’yı kurup yanına +2 güçlü yedek alsaydık Eczacıbaşı’nı geçme ihtimalimiz yüksekti. Zeren ise yerli problemlerinden ötürü sıkıntı çeker. Böyle bi tabloda sıkıntının aksine fırsat görüyorum ben. Biz değerlendirebilir miyiz bu kadroyla hayır.