2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Daha 3 hafta önce zaten Zere’nin THY’nin neden geçemeyeceğini yazdım. Eczacı da ben seneye hemen takım olabileceklerini sanmıyorum bu sene ki süper kadro bile iş yapmıyor. Seneye ilk 3 yaparız.

Fedusio iptal olduysa bir smaçör transferi kesin artık. Groblena yerine keşke Lazareva çekseydik ama Groblena da abartıldığı kadar kötü değil uçup kaçırmaz ama Alexia oyundan düşünce smaç sorununu rahatlıkla çözer. Ama tek başına takımı taşıyan çaprazlardan değil.

Bu dediğiniz bütçe total bütçe diye biliyorum oyuncu bütçesi bunun yarısı kadar olarak düşünmek lazım. Bu bütçeyi kullanabilecekleri ve kaderimizi değiştirecek 2-3 isim maalesef yok piyasada. Ben yönetim yerinde olsam Grobelna+para karşılığında Tolok’u alırım novaradan. Smaçör için ne yapılabilir bilmiyorum.sylla tam bizim aradığımız isim ama onun da sözleşmesi var kırdırman gerekir. Yani bu bütçenin tamamı kullanılır mı emin değilim. Clye gitmemek bizim için daha iyi olacak sanırım

Naz ve Britt ile çok iyi pasörlere sahip oluyoruz. Yerlilerimiz kalıyor gibi duruyor, bu da çok iyi haber. Ayçin ve Yasemin bence yeterli orta oyuncular için. Timmermann da kötü oyuncu değil. Bence 3. oyuncu olarak değerlendirilmeli. Kenarları yabancılara teslim etmeliyiz.

Grobelna kötü değil ama bir tane üst düzey oyuncu almalıyız. Anladığım kadarıyla da istiyoruz da.

Son düzenleme:
Li transferi olursa Oshimen etkisi yapar, seviye atlatır ama çok zor ihtimal. Boşkoviç sonrası Eczacı istiyorsa kulübün anahtarını bile verir, o nerenle CL yapmamız lazım,ama ilk maç makinanın fişini çekmiş gibiydik maalesef.
Van Ryk için Guidetti "kesinlikle kalmasını istiyorum, kalması için her şeyi yapacağım" dedi.

Galatasaray Daikin, Belçikalı pasör çaprazı Kaja Grobelna ile 2 yıllık anlaşma sağladı.
@EtrealLive
Bir yıl diye düşünüp çok da yanlış transfer değil Groblena okadar da kötü değil gelince zaten herkes görür diyordum kendi kendime ama 2 yıl neden bu hatta bence.1 yıl için eleştirmem önce cl bileti alalım sonra üst düzey çapraz denebilir Groblena buna yetebilir.Ama hadi diyelim gelecek sezon ilk 3 yaptık cl bileti aldık cl gidince Groblena ile İmoco gibi takımlara diş geçiremezsin.

🚨 ÖZEL | Galatasaray Daikin'de yeni sezon için transfer çalışmaları hakkında Mehmet Cibara, Eski Açık'a konuştu.

🗣️ "Medyaya düşen Grobelna, Fedusio, Lukasik isimlerinin hepsiyle sözleşme imzalamış değiliz. Orada taraftarlar süreçleri tam bilmedikleri için endişeye düşebiliyorlar. Ancak bu üç ismin hepsiyle sözleşme imzalamış değiliz. Şu anda görüşmeler yaptığımız bir yabancı oyuncu daha var.

Bu kadar sık ve üst düzey maç oynarken daha geniş bir kadroya ihtiyaç oluyor. Fenerbahçe maçının akabinde Eczacıbaşı karşılaşmasında takım çok yorgundu. Bizim maalesef 8 kişilik bir kadromuz var. Benchten 1-2 kişi haricinde çok istediğimiz katkıyı alamıyoruz. Onun için orayı baya bir kuvvetlendireceğiz."

🔗 @canbedell