• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Terbiyeli olup saçma sapan cevaplar vermeseydiniz belki de konu o seviyeye gelmezdi. Ne dersiniz? En az 5 kere terbiyenizi bozduğunuza denk geldim. Önce terbiye!
Timmerman mutlaka 1 maça as başlayacaktır ancak 3 maçın 3 tanesinde oynama imkanı yok. Hatta ben bu sayıyı 2 ye bile çıkaramıyorum.

İsteseniz de istemeseniz de 5 gün sonra başlayacak Dünya Şampiyonası'nda kim daha çok süre alacak görürsünüz. Gerçi buna da bir bahane üretebileceğinizi düşünüyorum şu ana kadar ürettiğiniz gibi. Timmerman'ın as olmasını geçtim fizik olarak pek de fit durmuyor. Oynayabilecek hali yok.

Yine söylediğimi anlamamışsınız. 2 maç oynasın diye bir şey demedim. Elbette bu oyuncular maça as başlamasa da sonradan ikili değişiklikle veya normal değişiklikle oyuna girebiliyorlar. 2 maça as başlama şartı koydum.

Stuut Timmerman'dan daha fazla süre alacak, Timmerman sahada 2 maçtan fazla as süre alamayacak ki bana göre 2 maç bile as başlayamayacak.
Sen önce bu mesajlardan bahset de sonra üslüp meselesine girersin hani nerede özür? Şu mesajlardan sonra hala yüzsüz gibi saçma sapan mesajlar atıp duruyorsun insanın utanması olur.

Deplasmanda bile ilgi almaya başladık bu sene bu branşa ilgi var.Hem Aydın gibi maçları normalde boş tribüne oynarken ciddi bir seyirci artışı gördük.Şimdi deplasmana giderken takıma ilgi başladı umarım böyle gider böyle giderse bu branşa yatırım artar.

Geri