Menacer bir arkadaşım, ama zaten kanıta da gerek yok herkes biliyor Zeren'in daha fazla verdiğini.Kanıt?
Menacer bir arkadaşım, ama zaten kanıta da gerek yok herkes biliyor Zeren'in daha fazla verdiğini.Kanıt?
Önü çok açık ama kimsenin takipte olduğunu düşünmüyorum.Umarım gören olur ismini getirirler ama Cugno şuan maliyet olarak Groblena dan bile ucuza oynayacak kendini çokça büyük maçlarda kanıtlamış artık bir büyük kulübün alıp işlemesi gereken bir oyuncu.Scandicci maçını izlemiştim DŞ de çok beğenip sonra istatistiklerine bakmıştım 27 sayı alıp %55 civarı bir hücum verimiyle oynamıştı aklımda kalmış üst düzey ilk 5 den biri gelmiyorsa Stysiak'a boşuna o kadar para vermektense Cugno çok daha mantıklı.Bu kadar uçuk paralara Cugno'yu tercih ederim. Profesyonellerimiz inşallah takiptedir
Bizim taraftarda böyle bir sabrın olduğunu hiç sanmıyorum. Deliler gibi Haak falan istiyor herkes. Cugno'nun keşke bizde geliştiğini görebilsek.Önü çok açık ama kimsenin takipte olduğunu düşünmüyorum.Umarım gören olur ismini getirirler ama Cugno şuan maliyet olarak Groblena dan bile ucuza oynayacak kendini çokça büyük maçlarda kanıtlamış artık bir büyük kulübün alıp işlemesi gereken bir oyuncu.Scandicci maçını izlemiştim DŞ de çok beğenip sonra istatistiklerine bakmıştım 27 sayı alıp %55 civarı bir hücum verimiyle oynamıştı aklımda kalmış üst düzey ilk 5 den biri gelmiyorsa Stysiak'a boşuna o kadar para vermektense Cugno çok daha mantıklı.