• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Zaten Zeliha hanım Haak sözleşmesi var dedi bonservis artı maaş çok çok zormuş o biz bazı haber kaynaklarının sözleşmesi bitiyor haberine kandık ama 1+1 yıllıkmış o yüzden karıştı diyenlerde var ama Zeliha hanım sözleşmesi var diyorsa kesin bilgidir zaten Haak gelmezmiş bilseydim bende umutlanmazdım.Almamız gereken isim Antropova hamlesiydi ama Eczacı 1.7 verdi denildi hadi Ryk gelsin dedik oda haklı olarak son DŞ şampiyonu seneye CL katılımı kesin gibi görülen İtalya da bu sene şampiyonluk adayı olan güçlü bir projeye gitme kararı aldı doğal olarak.Seneye CL de kendimizi kanıtlasak belki cazip bir kulüp haline geliriz ama devamlılığı olmayacak gibi duruyor Eczacı çok güçlenirken biz çok güçlenemiycez gibi duruyor ama her an herşey olabilir geçen sene Fedusio Cansu Pena derken kimler geldi.Ben Styisak transferini istemiyorum zaten de istesek oda olmayabilir Çin kulüpler her sene reklam transferi 1-2 isim alır Stysiak için bence bütçe açacaklardır reklam yapabilecek nadir isimlerden.Şuan en iyi senaryo Egonu-Milano arasında bir gerilim bekleyip Egonu çekmek Sylla da olduğu gibi bu ihtimal de zor.Ya da Cugno gibi bir genç çekiceksin Cugno 2 senedir her büyük maçta oynadığı takımları taşıyarak büyük takımlardan set koparmalarını sağlıyor bir yeteneği var umarım gören olur.

Bu kadar uçuk paralara Cugno'yu tercih ederim. Profesyonellerimiz inşallah takiptedir.

Bu kadar uçuk paralara Cugno'yu tercih ederim. Profesyonellerimiz inşallah takiptedir
Önü çok açık ama kimsenin takipte olduğunu düşünmüyorum.Umarım gören olur ismini getirirler ama Cugno şuan maliyet olarak Groblena dan bile ucuza oynayacak kendini çokça büyük maçlarda kanıtlamış artık bir büyük kulübün alıp işlemesi gereken bir oyuncu.Scandicci maçını izlemiştim DŞ de çok beğenip sonra istatistiklerine bakmıştım 27 sayı alıp %55 civarı bir hücum verimiyle oynamıştı aklımda kalmış üst düzey ilk 5 den biri gelmiyorsa Stysiak'a boşuna o kadar para vermektense Cugno çok daha mantıklı.

Önü çok açık ama kimsenin takipte olduğunu düşünmüyorum.Umarım gören olur ismini getirirler ama Cugno şuan maliyet olarak Groblena dan bile ucuza oynayacak kendini çokça büyük maçlarda kanıtlamış artık bir büyük kulübün alıp işlemesi gereken bir oyuncu.Scandicci maçını izlemiştim DŞ de çok beğenip sonra istatistiklerine bakmıştım 27 sayı alıp %55 civarı bir hücum verimiyle oynamıştı aklımda kalmış üst düzey ilk 5 den biri gelmiyorsa Stysiak'a boşuna o kadar para vermektense Cugno çok daha mantıklı.
Bizim taraftarda böyle bir sabrın olduğunu hiç sanmıyorum. Deliler gibi Haak falan istiyor herkes. Cugno'nun keşke bizde geliştiğini görebilsek.

Haak isteği mantıklı çünkü iyi bir yapılanma vardı ve iyi bir pç transferine çok ayrı seviyelere gelirdik Haak sözleşmesi varmış o yüzden bu istek zormuş zaten.Antropova olabilirdi ama Eczacı hem parası olan hem de tercih olarak önümüzde bir kulüp Eczacı'nın verdiğinden fazla vermek lazım ki alalım.Ben çok isterdim Haak gelsin falan istek boş değil ama gelmiyorlarsa sürekli gelmiyecek isimleri yazmaktansa Cugno isteyip en azından onu aldırmaya zorlaması lazım yönetimin.Cugno gelecekte ne seviyelere gelir bilinmez ama 1-2 sene güzel işlenirse elit gruba girecek yeteneği var.Madem şuan iyiler bize pahalı geliyo o zaman biz yetiştirelim.Haak da Fransa liginde kendini gösterip sonra Scandicci yapmıştı 20 li yaşlarda Cugno da keşfedilir işlenirse iyi bir kumaşı var ama işte ne seviyelere gelir bilinmez.

Timmerman ikinci devre başka takıma gider diye düşünüyordum ama kalıcak galiba.Güler yüzlü çalışkan kadro dışı kalmaktan gocunmayan huzursuzluk çıkarmayan biri.Ama şuan Chieri maçı harici Cev de finale kadar çok zor maç da yok.Boşuna maaş ödüyoruz şuan Timmerman ile yollar ayrılıp ikinci devre ona ödenecek maaş gelecek sezon transfer bütçesine ayrılsa daha güzel olur.Timmerman maliyeti de az bir isim çok bir maaş almıyor ama sadece Cev Cup maçlarında süre alacak o görevi Yasemin Yuan Ayçin üçlüsü de götürür zaten rahatlıkla.

Eline Timmerman biraz Yuanyuan gelene kadar Yasemin ve Ayçin yıpranmasın diye biraz da Britt Bongaerts'in gönlü hoş tutulsun diye kadroda tutuldu zaten. Kalan Cev Cup maçlarında Ayçin'den daha fazla süre alacağını da düşünüyorum.

Açıkçası yıllık maliyeti sadece 100 Bin Euro olduğu içinde mantıklı bir seçimdi. Sonuçta Hollanda Milli takımının son Olimpiyatlardaki ve son Dünya Kupasındaki 1 numaralı ortasıydı.

100 binden fazla alıyordur herhalde seneye kalmaz herhalde gerek yok Karmen Aksoy vs var illa orta oyuncu lazımsa. Form açısından 6 yabancıya düşmek mantıklı

Maliyeti de düşük olduğu için ilk devre Yuan alışma sürecinde takımda kalması gayet mantıklı ama 2.devre ihtiyacımız yok şuan boşuna maaş ödiyecez 50-60 bin eurodur tek devrelik maliyeti yüksek ihtimal o parayla gelecek sezon transerleri için ektradan 50-60 bin euro maaş bütçesi ayrılsın daha mantıklı.

Akimova da kesinlikle sağlık sorunları eğer bitiyse denenebilecek biri.Daha önce nasıl bir oyuncu olduğunu konuşmuştuk zaten ama 2 yıldır sakattı omzundan.Milano bu sene aldı Egonu yedeği olarak arada oyuna sokup ısındırıp sakatlık etkisini atsın diye uğraşıyordu.Baya açıldı son haftalarda oyuna girince cidden kalite gösteriyo.Daha ilk set İmoco-Milano maçını izliyordum Akimova ikili değişiklik ile girince baya açıldığını gösterdi bence gayet iyi girdi.Eğer kronik hal almamışsa omzu tamamen iyleşmise Akimova seneye çok iyi olur.Stysiak gelsin hiç istemiyorum Akimova Cugno Kipp falan Alexia yanına genç bir isim çekelim daha iyi.

Corona dönemi öncesi voleybol da Vakıfbank ve Türkiye ligi üstünlüğü vardı.Corona dönemiyle İmoco önderliğinde İtalyan takımları voleybolu domine etmeye başlamıştı.Milano 3-1 İmoco yendi bugün İmoco bu sene çok düşüşte CL Vakıfbank'ın Cev Cup Galatasaray'ın olacak Vakıfbank önderliğinde Türkiye dominasyonu yine başlayacak gibi duruyor.

Egonu bugün baskın çapraz değerini bir kez daha gösterdi tek başına İmoco devirdi maçı izleyenler bilir Egonu ciddi anlamda hücumda takımı sırtladı siz çıkarın ben öldürürüm havası vardı Haak bunu yapamadı bu maç İmoco da mesela silik kaldı ama Egonu muazamdı.Umarım bir gün bizde bir baskın çapraz alırız yada kendi baskın çaprazımızı yetiştirebiliriz.Öyle bir çapraz olsa İlkin Sylla Eylül üçlüsü sabaha kadar top çıkarır çünkü.İlk 5 çaprazı alamıyorsak Alexia ile oynayabilecek genç potansiyeli bir isim bulmak şart Stysiak ile falan olmaz gibi şuan.

Haak veya o seviye oyuncu almak için bizim üst seviye takımlardan daha fazlasını vermemiz lazım. Hemen hemen eşit paralara Zeren ve Vakıfbank teklif yapsa siz kime gidersiniz öyle düşünün. Ryk bizi tercih etmedi yani daha yeni

Bunu zaten ben hep diyorum bu sene Cev Cup alır seneye CL gider birde orda kendimizi gösterirsek tercih haline gelebiliriz şuan 400-500 fazla vermemiz lazım ki gelsinler diye.İlk 5 çapraz istenir ama alınamaması bir nebze de doğal.O yüzden Antropova Haak alınamayınca çok tepki göstermedim sadece umutlanmıştık.Ryk sadece bence alınmalıydı sitemim ona olmuştu bize çok uyacak alınabilir bir isimdi ama Scandicci DŞ şampiyonu oldu seneye CL gitmesi garanti gibi İtalya liginde şampiyon olma ihtimali var o yüzden onunda oraya gitmesine olanak sağladı bu faktörüler.Cugno gibi gençlere yönelip Alexia-Cugno gibi geleceği iyi görünen gençleri yetiştirmekte makul şuan.İlgilenen gören var mı bilmem ama Cugno 2025 yılında çıktığı bütün büyük maçlarda takımını sırtlayıp rakipleri zorlamayı başardı.Osasco bu sene onun sayesinde İmoco ve Scandicci den set kopardı İmoco dan 2. seti de alacaklardı elerinde ki set gitti takımı sırtlayan Cugno oldu 2025 başı Paris de CL de güçlü takımları baya zorluyordu kulübü onun sayesinde.Küçük kulüpler büyük maçlarda bütün pasları Cugno yığıyor oda bunu kaldırıyor.Yazın milli takımda izledik tek büyük maçları Amerika maçıydı takımını taşıdı yine.DŞ de en iyi hücum eden oyuncu seçildi kötü paslanması ve blok defans sürekli onu tutmasına rağmen.Geleceği olan oyuncuları görmek lazım umarım görecek bir yapı vardır.Cugno transferi için hiçbir rakipte kalmadı 300 bin euro civarı bir paraya çok rahat alınır.

Son düzenleme:
Antrenmanları bilmiyoruz tabi de rahat maçlarda Lukasik yerine Frantti'yi görsek biraz.

Cev Cup son 16 turu maçı yaklaştı Porto dan çok daha kolay bir takımla oynıyacaz bu sefer.Lukasik Frantti ikilisi o maçta oynar.

Bizim adımıza iyi Eczacıbaşında büyük smaçör sıkıntısı var Simge de yaşlandı libero sıkıntısı da başlayacak eğer komple bir smaçör bulamazlarsa defans manşetleri yok.Şuan alabilecekleri sözleşme kırdırmazlarda İshikawa ve Hertbos var gibi duruyor Hertbos zaten İtalya liginden çıkmam diyor.İshikawa da çok kısa hızlı oyun harici oynayamaz voleybol bilmeden sadece isme bakarak ooo İshikawa alınsın diyor herkeste İshikawa Eczacı sisteminde arka turda gir çık yapar en fazla.Sözleşme kırdıramazlarsa seneye Antropova sırtından gitmeye çalışırlar umarım alınamaz komple smaçör.Eğer komple smaçör bulurlarsa elit seviye seneye Vakıf-Eczacı finali izletirler ama bulamazlarsa seneye tek fark takımda Stysiak-Antropova değişikliği olur.

Gabi çok beğendiğim bir oyuncu keşke alabilsek ama bu rakamlar çıldırmış olmalı.

Geri